logo

trugen jacn

DOĞU TÜRKİSTAN VE GAZZE/FİLİSTİN : TARABYA SAHİLİ’NDE İKİ YÜZYILIN KARNESİ

 
Mustafa Ruhi ŞİRİN 
Günlük siyasetin iğdiş ettiği kör bilinç sonucu “Türk Dünyası” ve “İslam Dünyası” zelil durumda.
İnsanlık sınavı kaybedilmiş, hamaset borazanları hakikatin üzerine siyah bir perde çekme oyunuyla ülkelerini ve dünyayı oyalamışlardır.
Hakikat aynasında görünen gerçek Şu :
  • Vicdanlı Çinlileri “Çin Devleti” ve vicdanlı yeryüzü insanlarını “vahşi kapitalizm ve dünya sistemi” öldürmezse Doğu Türkistan, Gazze-Filistin hürriyetlerine kavuşabilir.
  • Ne mutlu insan kalabilenlere!..
  • Ne mutlu insanlığın vicdanı olabilenlere!..
  • Ne mutlu iktidarların değil insanlık gemisine binmeyi tercih edebilenlere!..
  • Ne mutlu hakikatin doğmuş ve doğacak çocuklarına!..
Sayın Hocamızın Okuyucu ve Takipçilerinin  Yorumları :
  1. Filistin ve Doğu Türkistan’daki zulme karşı ne yapabilirim diyenlere! Çocuk Vakfı Başkanı şair, yazar 69 yaşındaki bilge ve yiğit insan Mustafa Ruhi Şirin hocamız tek başına da olsa sürekli yaptığı etkinliği son olarak Tarabya’da yapmıştır. Alkışlıyorum, kendisine selam ve saygılarımı sunuyorum.(Mehmet Zeki Aydın)
  2. Allah razı olsun Ağabey; Ne mutlu size ve  insan kalabilenlere..(Adem Turan)
  3. Sayın Mustafa Ruhi Şirin Hocamız  işgalci Çin’in  etnik soykırım cinayetleri ile ebedi  olarak yok etmek istediği  1.000 yıllık Türk-İslam diyarı Doğu Türkistan’ı  hiç unutmuyor. Aynı zamanda kan içicilikte, acımasız vahşette  ve insan öldürmede sınır tanımayan  insanlığa ve tüm dünyaya Faşist  Katiller Çetebaşısı  Hitler gibi alçakça meydan okuyan  İsrail’in  kana doymayan insanlık dışı Gazze/Filistin katliamını  ama hiç  aklından çıkarmıyor.  Türkçe, Arapça ve  diğer Allah’ın bahşettiği kendi dillerini ile konuşan Müslümanlar arasında asla ayırım yapmıyor. Adil. hakkaniyetli ve eşit  tutum sergiliyor. Bütün katillere,  soykırımcı ve Vampir rejimlerin  tümünü birden  lanetliyor. Bazı Çala Vicdanlılar gibi İsrail’i lanetlerken, Çocuk ve bebek katili  Soykırımcı  Çin’i unutmuyor. Ve bilumum  diğer mazlumları  ama hiç    aklından çıkarmıyor ve asla unutmuyor. Allah Taala’nın kendisine lütfettiği   Alicenap ve Yüksek ahlakı değerlere göre hareket ediyor ve öyle davranıyor. Tengdaşı  olmayan Uluğ Tengrim  kendisinin İrfanını, Vicdanını ve  ulvi şafkat ve  engin  merhamat ve diğer  Allah vergisi insanı hasletlerini    Bereketlendirsin. “İbadetlerin en Makbulü, daima ve sürekli yapılmış olanlardır.” Mazlum ve mağdurların yanında ve birlikte olabilmek bir fazilettir ve aynı zamanda makbul bir ibadettir. Allah İbadet ve Taatlerini öz dergahinda kabul ve makbul eylesin. Allah kendisinden razı olsun. Amin (Hamit Göktürk)
Kaynak : Sayın Çocuk Hakları Savunusu ve Şair Yazar Mustafa Ruhi Şirin’in Sosyal Medya sayfası
Share
222 Kez Görüntülendi.