logo

trugen jacn

İŞGALCİ ÇİN, DOĞU TÜRKİSTAN’DA SOYKIRIM CİNAYETLERİNİ KAYITSIZCA SÜRDÜRÜYOR

Komünist Çin  yönetimi 1949’dan beri işgali altında tuttuğu  Doğu Türkistan’da yaşayan Türklere yönelik, baskı, zulüm etnik ayırımcılık, insanlık  suçları ile ırkı soykırım  cinayetlerini hız kesmeden sürdürüyor.Uygar dünyanın ve özellikle Türk-İslam dünyasının utanç verici sessizliği ve vurdumduymazlığından cesaret alan soykırımcı Çin’in bu kadim Türk ülkesindeki cinayetleri bir insanlık   dramı olarak  her geçen gün  artıyor. Buna karşılık  ÇKP.İşgal  güçlerinin yürekleri parçalayan zulümleri karşısında çaresizce ölümlerini  bekleyen Uygurların sessiz haykırışı kulakları sağır ediyor.

Fotoğrafı Aç

UYGUR HABER VE ARIŞTIRMA MERKEZİ(UYHAM)

Komünist Çin yönetimi işgalindeki Doğu Türkistan’da   özellikle 2016 yılından bu yana sürdürdüğü Doğu Türkistanlılara yönelik zulüm  ve asimilasyon politikaları  dayanılmaz boyutlara ulaştı. Çin  işgal güçleri, Uygur Türklerini asimile  ve ve çeşitli  soykırım yöntemleri  ile onları  bir an önce toptan  yok edebilmek için  her türlü  tedbirlere başvuruyor.  Asimile olmadıkları takdirde Uygurlara yaşam hakkı tanımayan ÇKP, milyonlarca Müslüman’ı toplama kamplarında tutuyor. Tecavüzden işkenceye, kısırlaştırmadan öldürmeye kadar akla gelebilecek her zulmü uygulayan Çin güçleri, en büyük gücü de uluslararası arenadaki sessizlikten alıyor. Milyonlarca Uygur Türkü’nü zulüm altında tutan Çin’e Müslüman ülkeler dahi yeterli tepkiyi gösteremiyor.

Açıklama yok.

İşgalci Çin’in Doğu Türkistan’daki Uygulamaları İğrenç ve insanlık dışı 

Doğu Türkistanlı Müslümanlara akıl almaz zulümlerde bulunan ÇKP, Uygurlara hayatı zindan etti. Zulümden kaçmayı başarıp Çin zulmü altında yaşadıklarını anlatanlardan ve sosyal medya aracılığıyla dış dünyaya aktarılabilen bilgi ve görüntülerden edinilen bilgilere göre Çin, birçok iğrenç zulüm gerçekleştiriyor. Aralarında çocukların da bulunduğu milyonlarca kişiyi toplama kampına atan, Uygur kadınları zorla Çinli erkeklerle evlendiren, İslami bütün faaliyetleri yasaklayan ve insanların iç organlarını çalan ÇKP’ye bir an evvel dur denilmesi büyük önem arz ediyor. Yukarıdaki sözler  halen İsveç’te yaşayan Çin toplama Kampında Çinci öğretmeni olarak çalıştırılan Kamp tanığı ve mağduru  Doğu Türkistanlı Kazak Türkü Sayragül Sawutbay kızına  aittir.

Açıklama yok.

Çin tipi Nazi/Toplama Kamplarında 1-3 Milyon Uygur tutuluyor

Uygur Müslümanlara yönelik sistematik zulümlerde bulunan ÇKP, milyonlarca Müslümanı toplama kampında tutuyor. İşkence ve ölümün sıradanlaştığı kamplarda bulunan Uygurların tam olarak kaç kişiden oluştuğu bilinmezken en az 2 milyon kişinin toplama kamplarına hapsedildiği aktarılıyor. Toplama kampında  yıllarca  baskı, zulüm ve işkencelere  maruz kalan Tanık ve mağdurların  anlatımlarına göre  aralarında çocuk ve kadınların da olduğu kamplarda akıl almaz işkenceler uygulanıyor.

Uygurlar Köle/İşçi Olarak Çalıştırılıyor

Doğu Türkistan’da zulüm altında bulunan Uygur Türklerinin yaşadığı bir diğer zulüm ise zorla köle işçi olarak çalıştırılmaları… Uluslararası medyada yer alan bilgilere göre aralarında dünyaca ünlü markaların da yer aldığı  Şirketlerin Doğu Türkistan’daki üretim tesislerinde  Uygurlar Köle/İşçi olarak  çalıştırılıyor.  Köle/İşçi  olarak çalıştırılan Uygurlara insanlık dışı baskı ve zulümler  yapılıyor.  Temel  insani haklarına sahip olarak, İnsani bir yaşam arzusundaki Uygurların içerisinde bulunduğu durum yürekleri sızlatıyor.

Fotoğrafı Aç

Çin, Uygurlar Kobay Olarak Kullanıyor

Soykırımcı ÇKP’nin Uygur Türklerine yönelik uyguladığı zulümler adeta bir insanlık dramından izler taşıyor. Müslüman Uygurları kobay olarak gören Çin güçleri, Uygur Türklerinin üzerinde çeşitli deneylerde bulunuyor. Türlü ilaç ve iğnelerle Uygurlar üzerinde biyolojik deneyler yapan ÇKP’ye bağlı güçler, insanların iç organlarının çalınarak dünyaya satılmasında da başrol oynuyor.

Kamplardaki Müslüman Türk Kadınlarına Sistematik  Tecavüz Uygulanıyor  

Çin güçlerinin Uygur Türklerine uyguladığı zulüm dolu politikalardan en çok zarar gören kesimin kadınlar olduğunu söylemek yalan olmaz. İnsanlık dışı uygulamalara maruz kalan Uygur kadınlar, kurtarılmadıkları takdirde ölümü dört gözle bekliyor. Zira kadınların iffet ve namusuna aykırı her türlü zulüm Doğu Türkistan’da uygulanıyor. Müslüman kadınlar, özellikle toplama kamplarında sistematik olarak tecavüze uğruyor.

İkiz ve Kardeş Aile  Alçaklığı İle Çinliler Uygurların Evlerine Zorla Yerleştiriliyor

Doğu Türkistanlı kadınların yaşadıkları acılar, toplama kamplarından ibaret değil. Müslüman bir Uygur kadın, toplama kampına atılmasa dahi iğrenç zulümlere maruz kalabiliyor. Öyle ki Uygur kadınların zorla Çinli erkeklerle evlendirilmesi bu zulmün sadece bir yüzünü oluşturuyor. Zira Doğu Türkistan’daki zulümlerin bir yüzünü de Çinli erkeklerin Müslümanların evlerine yerleştirilmesi teşkil ediyor. Öte yandan bölgede yaşayan Uygur ve Kazak kadınların kısırlaştırıldığı da kaydediliyor.

İbadetler Yasak, Kurani Kerim  Bulundurmak Terör Suçu

Doğu Türkistan bölgesindeki Çin zulmü dini alanda da kendini gösteriyor. Namaz ve oruç başta olmak üzere İslami ögeler içeren tüm faaliyetleri yasaklayan Çin güçleri, İslami ve Türk mimari yapılarla mezarlıkları da yok ediyor. Öte yandan zalimler, her gün Çin Komünist Partisi şarkılarıyla insanların beyinlerin yıkamaya çalışıyor. Kovid bahanesiyle insanların evlere ve tecrit kamplarına kapatılarak ölüme terk edildiği bölgede yaşanılan insanlık dramı tam anlamıyla yürekleri parçalıyor.

Fotoğrafı Aç

İşgalci Çin’in Türklere Uyguladığı  İnsanlık dışı Baskı, Zulüm, İşkence   Ve diğer Soykırım Cinayetleri 

  1. Milyonlarca Türk, Çin  tipi toplama kamplarında milyonlarca kişi zorla tutuluyor.
  2. Kamplardaki tutuklulara  baskı, zulüm ve işkenceler yapılarak katlediliyor
  3. Kamplarda tutulan Türk kadınlara sistematik taciz ve tecavüzler yapılıyor
  4. Uygur kadınlar zorla kısırlaştırılıyor  itiraz edenler ise Kamplara atılıyor
  5. Kamplarda tutulan Uygurlar batılı  Küresel tedarik Zincirleri için  köle işçi olarak çalıştırılıyor.
  6.  2014’de başlayan bir Uygulama ile ülkede yaşayan tüm Türklerin kan gurupları başta tüm kişisel biyolojik verileri   alınarak depolanmıştı.
  7. İleri  teknolojik ürünü dijital sistem kullanılarak Uygurların 7/24 süre ile tüm hareketleri  izleniyor
  8. yapay zeka ürünü sistemler kullanılarak Türklerin günlük yaşamları ve  hareketleri gözlemleniyor
  9. Bilinmeyen çeşitli ilaçlar ve  ve iğnelerle  Türkler  üzerinde biyolojik deneyler yapılıyor.
  10.  Türklerin canlı organları zorla alınarak  “Helal Organ”  olarak zengin Araplara fahis fiyatlarla satılıyor.
  11. Uygur kızlar, zorla Çinli erkeklerle evlendiriliyor.
  12.  Kamplara kapatılarlara zorla Çince öğretiliyor.
  13.  Tutuklulara sisematik olarak Her gün Çin Komünist Partisini öven kızıl  şarkılarıyla beyinler yıkanıyor.
  14. Camiler, İbadet mekanları, Medreseler,mezarlıklar Türk-İslam kültürüne ait her türlü yapılar  tehrip edilerek yok ediliyor
  15.  Türk toplumunun temel yapısı olan Aileler  parçalanarak yok ediliyor
  16. Ebeveyinlerinden zorla koparılan Türk Çocukları  Çinliye dönüştürülüyor
  17. Çiinvirüsü bahane edilerek Türkler 5 aaydan beri evlerinde hapiste tutuluyor. Yiyecek temini yapılmıyor. Hastalar tedavi edilmiyor. Açlık ve hastalıktan toplu ölümler meydana geliyor

Kaynak :https://merhabayozgat.com/dogu-turkistanda-zulum-devam-ediyor/

Share
2678 Kez Görüntülendi.