logo

trugen jacn
19 Ekim 2019

MUHACERETTE YAŞAYAN BİR DOĞU TÜRKİSTANLI’NIN YÜREK YAKAN FERYADI !

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar

Merhaba TURSUN

Adalet Arıyorum !
İşgalci Çin’in ülkemde hapsettiği yakınlarımdan hangisine nasıl ağlayacağımı bilemiyorum. Hangisine ağlayıp hangisi İÇİN kendimi parçalayayayım ?

Amcamın durumu çok ağırlaşmış ve hastaneye kaldırmışlar. Nefes almada zorluk çekiyormuş! Doktorlar da umudunu kesmiş kendisinden.

Ağabeyim ise çocuklarını Türkiye’de okuttuğu için suçlanarak tutuklanmış ve Çin Nazi Kamplarında çürütülüp yok edilmeye çalışılıyor.

Yeğenim, Türkiye’de din eğitimi aldıktan sonra Doğu Türkistan’a döndüğü için 2 yıl önce tutuklanarak hapsedilmişti. Aldığım yeni bir habere göre kendisini savunmak için avukat tutmasına izin verilmemiş ve yapılan gizli duruşmada 6 yıl hepse çarptırmışlar. Yeğenim daha çok genç. Hayatının baharını yaşayamadan elleri kelepçeli,ayakları prangalı ve zincirlerle bağlanmış halde Çin zindanlarında ömrünü tüketecek !

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gökyüzü ve açık hava

Bu ne zulüm, bu ne adaletsizlik ve ne haksızlık ?

Biz Doğu Türkistanlılara bu büyük baskı,zulüm ve işkenceler şu fani dünyadaki kısa ömrümüzde hayatımıza nasıl bir büyük engel ve darbe?
Benim ve benim durumumda olan binlerce Yurttaşlarımın başına gelenleri elem ve istirapla gözleriminin önünden bir filim şeridi gibi geçirirken bazen aklımdan geçiyor ; Keşke doğmasaydım hayatımdaki bu dayanılmaz ve acımasız çileleri çekmese idim !?

Gepostet von Marhaba Tursun am Freitag, 18. Oktober 2019

Rahman ve Rahim olan Allahım ,

Sen bana sabır ve dayanma gücü ver !
Artık dayanamıyorum, bütün bu acılara ve istıraba yüreğim dayanamıyor !
Yüce Rabbim sen sen her şeye sahip ve kadiri mutlaksın ! Senin güç ve kudretinin sınırı ve ölçüsü yoktur. Lütfen bize RAHİM olan yüce sıfatınla acı biz çaresiz kullarına yardım et !

Biz Doğu Türkistanlı mazlum kullarını yalnız bırakma lütfen !

Biz kullarını zalim Çin kafirlerinin zulmünden kurtar lütfen !
Yüce Rabbim biz Günahkar Kullarını affet !

BİZ GÜNAHKAR KULLARININ TEVBE VE İSTİĞFARLARIMIZI LÜTFEN KABUL EYLE ULU ALLAH’IM !


Bu satırları okuyan Kardeşlerimden ricamdir ; Lütfen bana,aileme ve Doğu Türkistan’da Çin esaretinde yaşam mücadelesi vermekte olan esir Kardeşlerimize lütfen dua ediniz.Allah sizlerden razı olsun. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Etiketler: » » » » » » » » » »
Share
1500 Kez Görüntülendi.