logo

trugen jacn

ÇİN’E COVİD-19’U ÜRETTİĞİ VE SİLAH OLARAK KULLANDIĞI İÇİN 20 TRİLYONLUK TAZMİNAT

ABD’lı Avukat Larry Klayman, Çin hükümetine karşı 20 trilyon dolarlık rekor bir tazminat davası açtı ve ÇKP rejiminin Çinvirüsünü bir biyoloojik silah olarak kullandığını açıkladı.Bu iddialarını kanıtlayacak belgelere sahip olduğuna inandığını belirten Avukat Klayman ekonomik zararların karaşılanması için tazminat ödemesi gerektiğini ve Çin yönetiminin cezalandırılmasını talep ettiğini açıkladı.

UYGUR HABER VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (UYHAM)

Çin hükümetine karşı 20 trilyon dolarlık bir dava açan Amerikan avukatı Larry Klayman, ABD istihbarat teşkilatlarının Çin’in Covid-19’un biyolojik bir silah olarak kullandığı iddialarını kanıtlayacak açık ve net kanıtlara sahip olduğuna inandığını açıkladı. 17 Mart’ta bu konuda Çin’e dava açılmasını isteyen bir gurup eylemci ile bir araya gelen Av.Klayman Çinvirüsün Wuhan Viroloji Enstitüsü’nde geliştirildiğini ve biyolojik silah olarak kullandığına dair şüpheleri kanıtlayacak belgeler bulunduğunu belirtti. Çin’deki Tek Biyo-silah Laboratuvarı Wuhan’da bulunuyor.

ABD’li Avukat Klayman Çin’e karşı açılacak 20 trilyon dolarlık tazminat ve ceza davaları ile ilgili olarak şuunları ifade etti ; ” ABD istihbarat teşkilatlarına müracaat edeceğiz ve onlar rezdinde bu iddialar konusunda keşif yapmalarını talep edeceğiz. ABD istihbarat teşkilatlarında Çin’in bu konudaki suçlarını kanıtlayacak güçlü kanıtların mevcut olduğunu tahmin ediyorum. ABD. hukuk sisteminde, uyuşmazlığın tarafları, mahkeme öncesi yürürlükteki prosedüre göre dava konusu suç ile ilgili “keşif” yoluyla sorgulamalar, belge üretimi talepleri ve devlet kayıtları gibi araçları kullanarak üçüncü bir taraftan kanıt elde edebilirler.”şeklinde konuştu.
Av. Klayman ve davaya mudahil Eylemci Gurup Freedom Watch ve diğer bir çok insan hakları gurupları bir Teksas Hukuk şirketi aracılığı ile Çin hükümeti, Çin ordusu, Wuhan Viroloji Enstitüsü, Wuhan Viroloji Enstitüsü Müdürü Shi Zhengli aleyhine ceza ve tazminat davası açtıkları bildirildi.

Wuhan Viroloji ve Çin Askeri Biyo-Silah Enstitüsü Başkanı De Suçlu

Pekin Genel Tıp Bilimleri Akademisi Biyomühendislik Enstitüsü’nü yöneten Binbaşı General Chen Wei aleyhende de  Kuzey Teksas Bölgesi bölge mahkemesine verdiği dava dilekçesinde Binbaşı General Chen Wei(in aynı zamanda Çin ordusunun üst epidemiyoloğu ve viroloğu olduğunu bildirdi. General Wei’in sadece Çin’in Covid-19 pandemisi operasyonlarını yönetmediğini.onun aynı zamanda Covid-19 (koronavirüs)’u Çin ordusu için bir biyo- silah olarak kullandığını da belirtti.
Av.Klayman konuda bir yanıt almak için Wuhan Viroloji Enstitüsü Müdürü Shi Zhengli’ye ulaştı, ancak bu Shi bu konudaki sorulara hiç bir şekilde cevap vermedi.

Çin’in toplam GSYİH’sından bile daha fazla olan 20 trilyon dolarlık tazminat tutarının davayı kazansa bile nasıl uygulanabileceğine dair sorusuna yanıt veren Av. Klayman, ne olrsa olsun biz bu davayı kazanacağından emin olduğunu söyledi. Av.Klayman Çinvirüsünün ABD’ ekonomisine ve halkına verdiği zarar ve hasar iddialarımızın cezai temelini içerir.  Çin bu salgın için ciddi şekilde cezalandırılmayı hak ediyor. Bir kez olumlu karar olacağından emin olduğum dava jürisi kararı aldığımızda, Çin’in ABD bankalarında ve ülkemizdeki yatırımlarında milyarlarca dolar tutarındaki varlıkları bu tazminat için eklenebilir ve Çin ekonomik olarak tamamen tasfiye edilebilir ”dedi.

ÇİN’E  COVİD-19’U  YAYDIĞI VE SİLAH OLARAK KULLANDIĞI İÇİN   20 TRİLYON REKOR  TAZMİNAT

ÇKP Yönetimi Covid-297u Uzun Süre Gizleyerek Salgının Yayılmasına Yol Açmıştır.
Av.Klayman, Çin’i “pervasızca kusurlar işlemekte itham etmekte ve şunları ifade etmiştir ; Çin, Wuhan Viroloji Enstitüsü’nden zıkan bu salğını uzun süre gizlemiş ve gerekli tedbirleriin alınmasını engelleyerek Hubei Eyaleti başka komşu eyaletlere yayılmasına sabep olmuştur. Çin, bu salgın felaketini Wuhan şehrini karantınaya alarak önlemeye çalışmıştır. Bu yanlış ve yetersiz önlemler ile Wuhan Wiroloji Enstitüsü ile biyo-silah personelinin ve bu kent halkının Çinvirüsü ile enfekte olmasına sebep olmuştur. Daha bonra ise bu covid-19 virüsünün komşu eyalet ve bölgeler ile tüm ülkelere ve Amerika Birleşik Devletleri başta tüm dünyaya yayılmasına neden olmuştur.” dedi.

Çin yönetimi Covid-19’u Kullanarak Kitlesel Soykırımı Hedeflemiştir.

Özgür Asya radyosunda yer alan bir diğer haberde Av.Klayman dava dilekçesinde Çin yönetiminin Çinvirüsü Cavid-19’u Wuhen’deki Viroloji Enstitüsünde özellikle Biya-Silah olarak kullanmak için ürettiğini ve bu mikrobu saalgın halinde dünyaya yayarak kitlesel söykırım yapmak istediğini ileri sürmüştür.

Bu durumun ise,1925’de tül dünya ülkeleri tarafından imzalanan “Biyolojik Silahlarının Üretiminin Yasaklanması” uluslararası Anlaşmasına aykırı olduğunu de açıklamıştır.

Chinese President Xi Jinping during his first visit to Wuhan after the outbreak of the coronavirus, 10 March, 2020

Çin Lideri Xi Covid-19’un Gizlenmesi Emrini Bizzat Vermiştir
Av.Klayman bu İddialarını doğrulamak için Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping’in 3 Şubat’ta ÇKP. Politbüro Daimi Komite toplantısında yaptığı konuşmasını kanıt olarak göstermiştir. ÇKP Lideri Xi,bu konuşmasında, Klayman’ın iddialarına karşı kendisinin 7 Ocak’ta koronavirüsü “önleme ve kontrol etme” emrini nasıl verdiğinden söz etmişti. Başkan Xi Çin yönetiminin bu konudaki uygulamalarını Çin’in laboratuvar güvenliği ve “ulusal güvenlik” konusu olduğunu iddia ederek açıklamıştı. Av. Klayman ayrıca, Xi Jinping’in bu ifadesinin Covid-19’un laboratuvarda geliştirildiğinin kanıtı olduğunu de bilidirdi.

Avukat Klayman Kimdir ?
2004 yılında Florida eyaletinde Cumhuriyetçi aday olarak ABD Senatosu için adaylığını açıklayan ilk kez bir ABD.başkanı aleyhine dava açan bir avukat olarak tanınıyor. ABD Başkanı Bill Clinton’a açtığı davada karşı karafa mahkeme kararı alma ayrıcalığına sahip bir Avukat olarak öne çıkıyor.  NBC’de yayınlanan “The West Wing” adlı bir dizide Avukat Klayman yolsuzluklarla mücadele eden ve savaşan bir karakter olarak yer alıyor. AVukat Klayman Başkan Ronald Reagan’ın yönetimi sırasında Adalet Bakanlığında bir züre çalıştı ve daha sonra ile savcılık ta yapmıştır. Av. Klayman’ın 24 sayfalık dava dilekçesinde öne sürdüğü iddiaların önemli bir kısmı veya neredeyse tamamı ABD medyası tarafından Çinvirüsü ile ilgili yayınlanan medya raporlardan raporlarına dayanıyor.

Kaynak : sundayguardianlive.com/news/covid-19-biological-weapon-alleges-us-lawyer-sued-china?fbclid=
Etiketler: » » » » » » » » »
Share
4761 Kez Görüntülendi.