logo

trugen jacn
22 Ağustos 2015

BIR YANIMDA UYGUR KARDEŞİM, DİĞER YANIMDA TÜRKİSTAN AĞLAR

Ali Şevki KARATAŞ

A.Şevki KARATAŞ  ( İşadamı – Siyasetçi /karatas061@gmail.com)

Sabahın seyrini yaşayamaz oldun. Akşamın hayrını göremez oldun , bir yanda imansızlar, bir yanda Allahsızlar sen yanlızlaştırıldın URUMÇİ

— Doğu Türkistan da Müslümanlığı yaşayan dahası yaşamak için mücadele veren ve hatta can çekişen aziz Türk soyumuzun evlatları Ramazan Ayında oruç tutuyorlar diye zalim Çin halkı bugün itibariyle 28 kardeşimizi şehit etmiştir. Küçük çocuklarımıza işkenceler edilmektedir. Mezhep siz aileler kendi evlatlarını işkence aracı olacak kullanmakta ve TÜRK BALALARINA işkence yaptırmaktadırlar.

— Evet
Bizler Müslümanız Elhamdülillah , bizler damarlarında asil kan dolaşan TÜRK evlatlarıyız. Gazze için Rabia duruşunu alkışlıyorum, hiç şüphen olmasın yanındayım, Suriye için göz yaşına ortak oluyorum, onbinlerce sığınmacına eyvallah diyorum. Ve biz eğer amaç Türk İslam inanışı ise her daim yanındayız diyoruz. Peki sen ve senin gibi olanlar Türkmen ve Uygur Türklerine yapılan kıyıma, katliama neden ses çıkarmıyorsun. Onlar TÜRK diye mi ?

Daha düne kadar Türk İslam sentezi ile yanıp tutuşan sonrasında ise döneklikleri ile tanınan karton Kabadayıları, ben yaptım ben ettim diyenler. Bu gün Bakıyorum da Sesiniz sadece ışıd denilen soysuz ve ypg denilen ecdatsızların kıyımı ile yazdıkları yazılar ile taraflarını belli ederek gündeme gelmeye çalışıyor. Daha dün bu dava için canımı seve seve veririm diyordun. Şimdi senin kardeşin MIYAMAR da URUMÇİ de Uygur da TÜRKİSTAN da Soysuzların topraklarında can çekişiyor neden sesin çıkmıyor. ?

Japonlar ayağı kalktı farklı ülkeler ayağa kalktı bu katliama artık durun dediler. Sen ne zaman ayağa kalacaksın TÜRKİYEM.

Çinde köpek bayramı ile ilgili bir tarafını yırtan sözde çevreci , doğacı, hayvan sever halkımız kardeş kanı dökülüyor neredesin ?, nerde pankartların, neden düşmedin sokaklara, neden avazın çıktığı kadar bağarmıyorsun? Tabi işinize gelene Eyvallahınız var sizin. Yazıklar Olsun.

Doğu Türkistan da Kardeşlerimizin nüfus kağıtları, pasaportları yok , eğitim yok, nüfus artışı yasak . Siz ölün yada terk edin bu toprakları diyorlar siz Türkler, Siz Türk Müslümanlar sizin bu topraklarda yaşamaya hakkınız yok diyorlar. Tıpkı ALASKA TÜRKLERİ ne yapılan planlanıyor. Rusya Alaska topraklarını ele geçirdiğinde Alaska Türklerinin özgürlüklerini kısıtladı, topraksızlaştırdı, pasaport vermedi, kimlik vermedi ve bu gün dağılmışlığın acısını yaşıyor Alaska; dünyanın dört bir yanına kaçmak, vatanlarını terk etmek, evlerini barklarını terk etmek zorunda kaldı Alaska Türkleri.

—-Uygur , Doğu Türkistan Türkleri içinde yapılmak istenen bu , tabi kaçmaya vakit bulabilirseler.

Uyan ey Türk soyu uyan , 40 Alpi ile Çin saraylarını, Çin ordusunu dize getiren, zarar veren Kürşad’ın yaptıklarının intikamını almaya çalışıyor bu Soysuzlar. Türk den korktukları için uzaydan bile gözüken Çin seddini yapmanın acısını çıkarmaya çalışıyor bu imansızlar. Neden sessizsin ey Türk halkı seni böyle korku çemberine alan ne . Biz yeri geldi Alp olduk Eren olduk gerekirse tekrar küllerimizden doğar yine oluruz. Ayağa ne zaman kalkacaksın Türkiyem.

Ya Rabbi Ramazan ayının hürmetine Kardeşlerimize yardım et onlara dayanma gücü ver ,Şefaat ını üzerlerinden eksik etme. sen zalimleri görüyorsun onlara aman verme, onları kahreyle ya Rab.

Kaynak : beylikdüzü.com.tr/koseyazarlari

Etiketler: » » » » » »
Share
1394 Kez Görüntülendi.