ABD’de kullanılan YAHUDİ HOLOKOST(SOYKIRIM)MÜZESİ’nin bulunduğu 200’den STK.ları Joe Biden’e ortak imzalı bir mektup göndererek Çin’in olası Doğu Türkistan’da Uygurlar, Kazaklar ve herkes tarafından bilinmeyen dini ve gruplara yöneliktir. , baskı ve saldırı suçlarının bir küçük çocuktan ayar için Çinzdindeki eğitimden ön hazırlık mağazan.

UYGUR HABER VE ARAŞTIRMA MERKEZİ(UYHAM)

ABD Holokost Anıt Müzesi’nin içinde bulunduğu 200’ten fazla Yahudi Sivil Toplum Kuruluşu ABD. Başkan Joe Biden’e hazırladıkları ortak imzalı bir mektup gönderdi. Ortak kullanımdaki uygulamalarda, Doğu Türkistan’da, Türklere yönelik, baskı ve uygulamalardan bir sona erdirilebilir. 

Uygurların Dramatik İçeriği Biz İçin Tanıdık”

Ortak mektup “Geceleri evlerinden alınan, birlerinden bir koparılan ve Toplama Kamplarına hapsedilenler, Köle/İşçi olarak kamplarına trenle götürülen Uygurlar için almak için korku hikayeleri olmak için çoktır.” : “Bizler 200’den Yahudi örgütü Çin Hahamlar ve Sinagog Görevlileri olarak’in Uygurlara destek uygulamaları temel ve devam:” şiddet ve suçlarından  ruh sağlığı bozulan ve içinde olmak içinde yerel Uygur kurtarmaya yardım için ve olmak için. Çin’in hayvanlara giydirilemeyecekleri20’de üzerinde tepki gösterme. 

Bizler ABD’de Yahudi Cemaatini’de STK.lar olarakden Çin’in Uygur bölgesinde. biz. ”  

ABD Holokost Müzesi Raporu Yayınladı 

ABD’de Yahudi Soykırım(Hoost) Müzesi de’ Çin genelinde yaygın,zulüm ve uygulamalar ile ilgili olarak bir rapor hazırlamış ve kamu oyu ile paylaşmıştı. Raporda “Ugurlara yönelik Çin’in son olarakhu kullanıcıkiy müzeden çok sayıda Uy ve diğer halka yönelik olarak hedef olarak ve müdahalelerin seçimi, kitlesel alma ve tutuklama. gidiş ÇKP yönetimi Çin tipi Toplama kampları inşaatının bütün hızı ile devam eden içinde yer alıyorlar. Raporda ABD’deki gösteriler hakkında genel bilgiler.  

ABD Yönetimi Çin’in Uygurlara Yönelik İnsan Hakları İhlallerini Soykırım Tanımlıyor 

Ocak 2021’de Başkanlık görevinin oğlu eski  Mart 2017’den bu Çin’in Uygur’larının yaşayan Müslüman Uygurlar’ın çoğu kişi olmayan ve dini gruplarını açıklamıştı. Daha Fazla Biden Yönetimi Kongre’ye bir plan planı ile bu adımını Temsilciler Meclisine de onaylatmıştı.  

Kaynak : “https://thehill.com/changes-america/resilience/refugees/585798-jewish-groups-push-biden-to-take-more-action-on-uyghur