logo

trugen jacn

ALMAN YAZAR A.CAVELİUS ÇİN TOPLAMA KAMPLARINI ANLATAN 2.KİTABINI DE YAYINLADI

Bir bir veya daha fazla kişi, saç, kitap ve yazın diyen bir yazı 'Kronzeugin S. Sauytbay und Autorin A. Cavelius im Bundestag.  Danke für die Wut der chinesischen Botschaft!  s KRON ZEUGIN' görseli olabilir
Hamit GÖKTÜRK (UYHAM)
İnsani doğayla, Uygur Türklerinin insani ve dostu, Kadın ile, Uygur Türklerinin insani ve dost canlısı, Alman’daki Çin tipi Alexandra Cave Çin’in kamp mağduru veların anlatıcılarını Çin’in Uygur bölgesinden hedeflerini Türklere yönelik hedef,zulum ve hedeften alıntı yaşadığını duyurmaya devam ediyor.
Alexandra Caveus son bir yıl Çin Toplamı kampı ve Çin içinde baskı ve zulmünün tanığı Türkistanlı Türkü Sayragül Doğuşu’nın Savutbaykızı’nın adı geçenler ile detaylandırma Almanca Die Kron Zeugın ” Türkçe İlk Adıygurca Açuçluk Guvahçı ) Bu kitap daha sonra İngilizce.Fransızca ve İsveççe dillerine çevrilerek yayınlandı.
Bu kitap bu günlük Tanıus İstanbul’da Pegas yayınlarınınca Türkçe olarak ilk : Leyla ile yayınlanmış bulunuyor.
Alman yazar tarafından yazılmış olan yazar Alexandra Cavelius Çinma Ekimcı yine yerel olarak Türkiye’te olarak yaşan Doğu Türkistan’ın tanıklığını ve mağduru Sayragül Savutbaykızı ile’nin bu ölüm kamplarındanı başaran 5 Kamp kazalarınınlarına göre örnek roman çizimi olan 2.kıtabını yinelenenlerdendir. Almanya’da ÇİN PROTOKOLE = ÇİN İLE PROTOKOL = Englishsi Çin İle Protokol adı ile Almanca olarak yayınlamış bulunuyor .
Bir 1 kişi ve kitap görseli olabilir
 Sayragül : Çin’in Gerçek Amacı Doğu Türkistan’da yaşamak Türkleri Toptan Yok Et.
Kitapta, Doğu Türkistan Gülca bir Ana Okulu işletmesi iken, Çin yapısındaki bir toplama toplama Uygur ve Kazak tutalarına yönelik kapsamlı eğitimler için sıkı sıkılaştırılmış Sayragul Savutbaykı’nın çok büyütülmüş görüntüleri beğenilen, kampaşı ve etkileyici uygulamalar yer.
Ayrıca Sayra Savutbaykısının Çin yer’in yer şu ve önemlilerine de yer: ” gerçek hayattaki şudur : Doğu Türkistan’da yaşayan Müslüman Türk baskılarına, ve ölümleri sonsuza kadar dünyadan toptan satış işlerinden sonsuza kadar dünyadan toptan satış Bu suretle anavatanımızı sadece birkaç Han’larının bulunduğu bir Çin ormanı sitedir. hakımdandır. Elinden alınan işgalcilerin bu amaçlarından örneklenen günahları emellerini de bu anlatarak analiz etmeye çalışacağım.” ifadeleri yer alıyor.
bir kitap görseli olabilir
Alman Yazar Alexandra Cavelius’un Türk Halkına ve Doğu Türkistanlılara Mesajı Var 
Çin’in işgalindeki Doğu Türkistan’da gösterimi Çin tipi Nazi/Toplama Kamplarını ve mağdurlarının tasvirlerini tasvirlerini Nazi/Toplama Kampları Alexandra Cavelius Türk halkına Çin’in Doğu’nun kitaplarını incelemek, Türk halkına baskı, hedeflerini ve şiddetini yansıtmak ile ilgili anlatımı ile kitap olduğunu Türk yıldızı destek ve yardım için bir cevap vermiştir.
Mazlum ve Mağdur Doğu Türkistan Türklerinin dostu ve Duyarlı yazar Alexandra Cavelius’in Mesajının şöyledir ;
olimpik-bayqut-namayish-america-3.jpg
” Çin’in Doğu Türkistan Türkistan 2017’den itibaren metin tipi Çin tipi Toplama Kamplarından kurtulan 5 Uygur ve Kazak Kamp mağdurlarının uğradıkları baskıları, zulüm ve işkenceleri ile ilgili kamp yer kitap tarafımdan Almanca kaleme alınan ve Çin ile Protokol( Almanca kaleme alınan ve Çin ile Protokol( Almanca Dei) ” adı ile yayınlanmıştır. Ben daha önce de Sayragul Savutbay Hanımın anılarını Dei Kror Zeign( Başk) adı ilelaştırarak Almanca neşrettim. baskı,zulüm ve eğitimleri anlattım.
Doğu Türkistan Türklerinin müşterilerinin ve dindaşları olan Türk Milletine müracaat etmektedir. Bunların yanında, farklı ülkelerdeki organizasyonlar, Kazaklar ile ve onlar hakkındaki Sivil Toplum Kuruluşları (STK.lar) ve çeşitli Teşkilatlar Uygurların hedef kitlesinin anlatılmasıyla anlatılacak olan bu bilgilerin geniş kitlelerine duyurulması ve tanıtılması bize destek olsunlar. Kitabınmın resimlerini yolluyorum. Bu değil vem resimlerini lütfen yazın. Uluslararası Çinmü’in baskı ve zulmü ile Uygurların oyun alanı hakkında bilgilendirilmesine katkıda bulunma hem kendi davanıza hem de kitabın tanıtılmasına ve daha çok insan tarafından beğenina ve yardımcı olun LÜTFEN !
Uygur Türklerini Toplama Kampı İlk Defa Görüntülendi: Yüksek Duvarlar, Dikenli Teller - Gazete Davul
En Şubat/2022’de Pekin’de yapılması gereken Kış Olimpiyatlarının gerçekleştirilmesini ve yapılacak için bu kitabımı Çin Komünist Yönetimine Karşı bir kanıt ve silah olarak da kullanabilirsiniz. Kitap çok sayıda küçük planlar ve geniş halk kitlelerine ulaşabileceksa (satış satın alacak) düşünülebilecek olan bilgilerden ve büyük kitleyle artacağını düşünüyor. Ayrıcabım dünyanın bir çok dillerine de sahip olabilirsin. Uygurlara tüm Türk halklarının bir önce insanın hakkı olan temel haklarına sahip olarak vatanlarında ve mutlu yaşamalarını yürekten temenni ediyorum. Kitabımın geniş halk kitlelerine duyurulması ve tanıtılması için yardımcı olmak ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür edersin, Bölüme iyi bir uygulamamı sunuyorum. Alman Yazar Alexandra Cavelius
https://www.facebook.com/alexandra.cavelius.9/videos/239461268275681
Share
1038 Kez Görüntülendi.