logo

trugen jacn

ÇİN, DOĞU TÜRKİSTAN’I SOYKIRIM SUÇLARININ DENEME VE TEST ALANI HALİNE GETİRMİŞTİR !

Şunu diyen bir yazı '@ CORISION ON CHINA Çin'in Din Savaşı: Dini Özgürlüğe Yönelik Tehdit ve Amerika Birleşik Devletleri İçin Neden Önemlidir Sam Brownback USSAmbassador-at-L.argefor International Religious Freedom (2018-2021) Bob Fu Kurucusu Kurucu ve Başkanı ve ChinaAid Başkanı Ma Ju Hui Müslüman hakları savunucusu Grace Jin Drexel Rahip Jin Bhuchung Tsering'in kızı Uluslararası Tibet Kampanyası (ICT)' görseli olabilir

UYGUR HABER VE ARAŞTIRMA MERKEZİ(UYHAM)

 ABD’de yaşayan ve Çin’in insan hakları ihlalleri ve acımasız vahşi uygulamaları ile ilişkin çalışmaları ile tanının  Çinli Müslüman Araştırmacı ve Aktivist  İsmail Ma Ju  “Çin’in  Doğu Türkistan ve Çin genelinde İslam ve diğer dinlere karşı  acımasız savaşı devam ediyor. “ÇKP Yönetiminin Doğu Türkistan’daki baskı, zulüm  ve katliamları henüz  bitmedi! Aksine, her geçen gün şiddetini daha da arttırarak devam ettiriyor. Ama ÇKP rejimi doğu Türkistan genelinde kurduğu Çin tipi Toplama kamplarını her ne kadar kapattığını iddia etse de aslında bu tamamen  gerçek dışı ÇKP Yalanlarından biridir. ÇKP rejimi Toplama Kamplarını asla kapatmadı, aksine Toplu tutuklamalarla  bu kamplara esir olarak kapattığı masum halka yönelik  insanlık suçlarının aynı şeddette devam ettiriyor. Gerçekleri ise başkalarını de alet ederek  çeşitli yollarla  sinsice gizliyor.” açıklamasında bulundu. Çinde İslami tarzdaki son büyük cami kubbelerini yitirdi

Çinli Müslüman Aktivist ve Araştırmlaçı İsmail Ma Ju bu sözleri ABD. Parlamentosu alt Kanadı Temsilciler Meclisi(Kongre) Çin İşleri Komitesi tarafından düzenlenen “Dini Özgürlüğe Yönelik Tehditler ve Bu Konunun Amerika İçin Önemi” başlıklı bir toplantıda Tanık olarak verdiği ifadesinde dile getirdi. Duruşmaya ABD Temsilciler Meclisi üyeleri ve çok sayıda tanık katılarak ifade  verdiği bildirildi.

Araştırmacı İsmail Ma Ju “Çin’in   işgalindeki Doğu Türkistan ve Çin genelinde İslam ve diğer dinlere karşı  acımasız savaşını  devam ettirdiğini,  Doğu Türkistan’daki baskı, zulüm  ve katliamlarını  henüz  sonlandırmadığını  Aksine, her geçen gün şiddetini daha da arttırarak devam ettirdiğini  buna karşılık ÇKP rejiminin  bu insanlık suçlarını başkalarını de alet ederek  çeşitli yollarla  sinsice gizlemeye çalıştığını belirterek başladığı konuşmasında şunları söyledi : ” Doğu Türkistan’da yaşanan dini zulüm ve etnik katliam  hız kesmeden devam ediyor. Son zamanlarda,  Çin’in işgalindeki Uygur bölgesindeki  baskı ve zulmünün şiddetini   azalttığı yönünde çok tehlikeli yanlış  ve sahte yalanlar yayıldı. Gerçek şu ki, ÇKP’nin Doğu Türkistan’daki baskı ve zulmü  bir an bile durmadı, azalmadı aksine  daha da arttı. Müslüman olan Uygurlar, Kazaklar, Kırgızlar ve hatta  Müslüman Çinliler bile baskı, zulüm, Köle olarak  zorla çalıştırma,  uzun hapis cezaları,  ailelerin zorla dağıtılması, Müslüman çocukların ailelerinden zorla koparılarak Çinliye dönüştürülmesi   başta insanlık dışı uygulamalar ve etnik  katliamlarla  yok edilme yanı etnik bir soykırım ile karşı karşıya.  Uygur Bölgesi  bugün ÇKP diktatör rejiminin  tam  kontrolünde ve aynı zamanda i ÇKP Rejiminin insanlık suçlarının deneme   ve test sahası haline gelmiş bulunuyor. Çin İşgal rejimi Uygur Müslümanlarını sıkı bir şekilde  takip ve gözetim altında tutabilmek  ve onları sürekli  izlemek için yapay zeka ve çeşitli yeni teknolojiler kullanıyor.” şeklinde konuştu.

Büyükelçi Browenback : ÇKP Rejimi Din’den Atom Bombasından Daha Çok Kokuyor

Kongre Üyesi  ve ABD. Kongresine bağlı Uluslararası Dini Özgürlükler Komitesi Başkanı Büyükelçi  Sam Browonback  toplantıda   tanık olarak  verdiği ifadesinde şunları söyledi : ” ÇKP Rejimi  Dinden  atom bombasından daha çok korkuyor. Çin şu anda küresel çapta dinlerle  savaş halinde ve  dolayisiyle bizimle de  savaşıyor. ÇKP Rejiminin bu uygulamalarına karşı çıkan ve bunun için Çin tarafından suçlanan Aktivistlere karşı çok açık ve dürüst olmalıyız. Çinliler dinden,  Savaşçılarımızdan, Havacılarımızın  ve hatta atom bombalarımızdan bile daha çok korktuğu çok açık ve net olarak görülmektedir. Çin  rejimi  İnanılmaz derecede korktuğu  dinlerden ve dindar insanları ortadan kaldırmak için  yılda milyarlarca dolar harcıyor.

ÇKP Rejimi :  ÇKP  Lideri Xi  Jingping Tanrıdır. Sadece Xi’ye tapacaksınız! Başkalarına Asla!

Büyükelçi Sam Brownback sözlerini şu çarpıcı cümleler ile tamamladı : ” Ben, Çin’in dine karşı savaşı hakkında yazılan  bir kitabı yeni bitirdim.  Çin tüm dinlere inananlara aynı muameleyi yapıyor. Çin Komünist Partisi(ÇKP)  Müslümanlara ve diğer dini inanç sahiplerine  “Ya bize (ÇKP’ye) taparsınız ya da sizi yok ederiz. Sizler bu iki şıktan birini seçmek zorundasınız. Ama  sadece birini seçebilirsiniz. Sizler Tanrı(Allah’a)’ya değil, ÇKP Lideri  Şi Cinping’e tapacaksınız. Bu dünyada tek Tanrı Xi Jingping’dir. Diğerleri asla değil. Dürüst olmak gerekirse, bugün Çin ile aramızdaki mücadelede dini en büyük silah olarak görüyorum.” şeklinde konuştu.

Share
530 Kez Görüntülendi.