logo

trugen jacn
18 Mayıs 2019

ÇİN TERÖR VE TERÖRİSTLE DEĞİL,DOĞU TÜRKİSTAN’DA MÜSLÜMAN TÜRKLERİ TOPTAN İMHA ETMEK İÇİN SAVAŞIYOR ! SAYIN ÖNAL ÇİN’İN BU SAVAŞINI Mİ DESTEKLEYECEKSİNİZ ?

Monşer böyle buyurmuş: Çin’in terör unsurlarına karşı mücadelesini destekliyoruz

Sencer BUĞRAHUN(Habernida.com)

Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal,  Çin’i ziyareti sırasında Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi ile yaptığı resmi görüşmede Türkiye’nin Çin’in terör unsurlarına karşı mücadelesini desteklediğini açıkladı.(Ajanslar)

Evet, başlığı yanlış okumadınız.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal Pekin ziyaretleri sonrası Türkiye Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal görüşmede Ankara’nın Çin’in ulusal bütünlüğünü koruma yönündeki çabalarını ve terör unsurlarına karşı mücadelesini desteklediğini ve Çin ile karşılıklı çıkarlara dayalı işbirliğini derinleştirme arzusunda olduğunu söylemiş.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar

Kadim Türk Yurdu Doğu Türkistan’ı işgal eden Çin,

İşgal ettiği topraklarda her 5 yılda, 10 yılda bir on binlerce Müslüman Türk’ü katleden Çin,

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi

Hitler’in nazi kamplarını Doğu Türkistan’da inşa edip 5 milyona yakın Müslüman Türk’ü buralarda hapsedip, her türlü işkenceden geçiren Çin,

Anne babalarını toplama kamplarına kapatıp, Müslüman Türk çocukları ateist ve dinsiz olarak yetiştiren Çin,

Müslüman Türk kızları çalıştırmak bahanesiyle zorla Çin’in iç bölgelerine sürüp, orada tecavüz edip, genelevlere satan Çin,

çİN tOPLAMA kAMPI RESİMLERİ ile ilgili görsel sonucu

Hoşuna giden Müslüman Türk kızını anne babasını toplama kampına atmakla tehdit edip, zorla Çinli ateist köpeklerle evlendiren Çin,

“Kardeş Aile Projesi” diyerek Müslüman Türk’ün evine zorla Çinli komünist köpekleri yerleştirip, ailenin namusuna musallat olan Çin,

Toplama kamplarına, cezaevlerine attığı Müslüman Türk’ü işkence ile şehid edip, organlarını satan Çin,

Evet, bütün bunları ve daha fazlasını yapan Çin masum ama Doğu Türkistanlı Müslüman Türkler “terörist” öyle mi?

Sayın Monşer, bu ifadeleri ile bizi ve bizden olan hiç bir şeyi temsil etmiyor. Mazisi; adalet, merhamet, şan ve kahramanlık ile dolu olan Müslüman Türk milletinin temsilcisi değildir.

Türkiye’de yaşayan ve beynini, vicdanını, emperyalist ABD’ye, emperyalist Rusya’ya, emperyalist Çin’e satmamış her vatan evladı bu monşerden davacıdır.

Doğu Türkistanlı kardeşlerimiz bizim öz be öz kardeşimiz, canımız, kanımız, ciğerimizdir.

Türk Dışişleri inşallah bu hatadan bir an önce döner de, 5 milyon Doğu Türkistanlının acısı ile yanan Uygur kardeşlerimiz bir de bu acı ile yanmazlar.


Kaynak : http://habernida.com/monser-boyle-buyurmus-cinin-teror-unsurlarina-karsi-mucadelesini-destekliyoruz/

Etiketler: » » » » » » » »
Share
729 Kez Görüntülendi.