logo

trugen jacn

MEHMET EMİN HAZRET : ÇİN UYGURLARIN NESLİNİ KURUTMAK İÇİN ONLARI KISIRLAŞTIRIYOR

Uygur Haber ve Araştırma Merkezi (UYHAM)

Türkiye’de yaşayan Doğu Türkistanlı fikir adamı,şair ve yazar Mehmet Emin Hazret Çin işgal yönetiminin Uygur Türklerinin neslini kurutarak yok etmek için onları kısırlaştırdıklarını açıkladı.
Mehmet Emin Hazret bu açıklamasını 01 Mart 2018’da Uygur Türkçesi ile “ Uygurların Kökünün Kurutulmasının Korkunç Sinyalı ve Onun Arkasından Açık Tehlike “ başlığı altında kaleme aldığı ve Uyghurnet.org haber sitemizde yayınlanan ve Turkistantimes  başta olmak üzere bir çok Uygur Haber portallarında iktibas edilerek neşredilen makalesinde dile getirdi.
Doğu Türkisanlı fikir adamı,Şair-yazar Mehmet Emin Hazret’in makalesindeki bu çok dikkat çekici bölümün Türkiye Türkçesine aktarımı ise şöyle :
Günümüzde Uygur Türklerinin pek dikkat etmediği ve üzerinde pek  de durmadığı en tehlikeli ve korkunç uygulama ve sonuç  şudur ; Çin işgal yönetimi geçtiğimiz yıldan itibaren tüm Doğu Türkistan genelinde “Kapalı Eğitim Merkezleri= Yıpık Terebiyeleş Merkezleri “ adı ile kurdukları aslında eğitim veya öğretim ile hiç ilgisi olmayan şekli ve yönetimi değiştirilmiş ilkel Hapishaneler  olan bu Çin Nazi Kamaplarına kapatılanların yaş ortalamasına dikkatlerinizi çekmek istiyorum.Çin işgal yönetimi bu Çin Nazi Kamplarına kapattıkları Uygurların yaş ortalaması 17-45 yaş aralığındadır.Ayrıca bunların içinde de özellikle fiziksel ve ruhsal olarak çok sağlam erkek ve kadınlar bu Çin Nazi kamaplarına kapatılanların ezici çoğunluğunu oluşturmaktadır. Biz yurt dışında yaşayan Uygur Türkleri İşgalci Çin’in bu son “Terbiyeleş Merkezleri” zulmü için “ Dinimiz yasaklandı.Kur’ani Kerim ve dini eğitim alamıyoruz.Camilere gidemiyoruz.Kendi etnik örf adet ve gelenek göreneklerimiz engelleniyor. Uygurlar Kamplara kapatıldık. Tarlalar ekinsiz,dükkanlar kapalı.Ekonomik hayat berbat ve Uygurlar yine yıllar öncesinde olduğu gibi yokluğa ve fakirliğe mahkum ediliyorlar.” Şikayeti ile dikkatimizi işin dini,kültürel,  ekonomik ve sosyal boyutuna ç yoğunlaştırmaktayız.
Biz  işgalci Çin’in bu baskı ve  zulmünün diğer en önemli ve can alıcı  boyutuna pek dikkat etmiyoruz.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Çin’in Esas Amacı Bu Üreme Yaşındaki Uygurları Kısırlaştırarak Uygur Neslini Kurutmak.
Çinli İşgalciler Terbiyeleş Merkezleri adını verdikleri bu Çin Nazi Kamplarına kapatılan Uygurların hiçbir suç ve günahının  olmadıklarını aslında en az bizler kadar bilmektedir.Çinliler neden tutuklayarak bu Çin Nazi Kamplarına kapattıkları bu Uygur Türklerini nerede ise tutuklanmalarından bir yıl geçmiş olmalarına rağmen,  hala  serbest bırakmıyor ? Çinli işgalcıların bu  sözde Eğitim-Öğretimleri ve  Terbiye kursları neden daha hala bitmiyor ?  Bunun tek nedeni bulunmaktadır.Çin işgal yönetimi bu üreme yaşındaki sağlam Uygur Türklerini tuttukları bu kamplarda kısırlaştırmaktadır. İşgalcı Çin yönetimi bu Çin Nazı Kamplarına kapattıkları Uygur erkeklerinin üreteme yeteneklerini yok ediyor ve ile doğurgan yaşlarındaki kadınlarımızın çocuk sahibi olma  kabiliyetlerini  ebediyen ortadan kaldırıyor.   Bu Çin Nazi Kamplarından son günlerde tek tük de olsa serbest bırakılanların ise kısırlaştırma işlemleri tamamlanmış olan yanı Uygurca   tanımla  ile Ahta edilmiş zavallılardır.  Bu Çin Nazi Kamplarının ÇKP.’ye bağlı Sorumluları Doktorların serbest bırakılacak erkek ve kadınlar için “ kısırlaştırılmıştır ve bir daha çocuk sahibi olamazlar. “ raporuna göre bu kişileri serbest bırakmaktadırlar. Bu Çin Nazi Kamplarında hala tutuklulukları  devam edilenlerin  ise kısırlaştırma işlemleri sürdürülmektedir. Bu kamplarda tutulan kadın ve erkeklerin yemeklerine kısırlaştırıcı ilaçlar katılarak  yanı ilaçla  üreme yetenekleri sona erdirilmektedir.  Veya Erkekler  kendilerine fark ettirilmeden zorla hadım ettirilmekte ve kadınlar ise mecburi olarak  operasyonla kısırlaştırılmaktadır. Bu uygulamanın en kötü ve korkunç olan sonucu ise,bu insanların bundan sonraki hayatlarında artık hiçbir şekilde evlat sahibi olamamalarıdır.

İlgili resim

İşgalci Çin’in Uygurlara  Karşı  Bu İnsanlık Dışı Cinayet ve Vahşetini  Faşist Lideri Hitler Bile Yapmamııştır

Bu vahşi ve insanlık dışı uygulama İşgalci Çin yönetiminin kansız, gürültüsüz ve sessiz ve sinsice  Uygur Türklerini ileriye dönük olarak toptan  soykırıma tabi tutma yönetimidir. ÇKP-Faşist diktatörlerinin Uygur Türklerini etnik olarak bu şekilde yok etme ve kökünden kurutma stratejisi Almanya’nın Faşist Lideri Hitler’in bile aklına gelmemiştir.
Günümüzde Uygur Türkleri tarihte hiçbir topluluk veya Milletin karşılaşmadığı büyük bir tehlike ve tehdit ile karşı karışa bulunmaktadır. Nesillerini devam ettirme hakkından mahrum edilen her canlı en kısa zamanda bu dünya’dan ebediyen yok olup gidecektir.”

Doğu Türkistanlı fikir  adamı,şair-Yazar Mehmet Emin Hazret   Doğu Türkistan’daki gerçekleri yansıtan bu çarpıcı makalesi ile Uygurların ve uluslar arası toplumun  dikkatini  İşgalci Çin’in bu insanlık dışı  cinayet ve  dışı vahşetine  bir kez daha   çekmiş bulunuyor.

Etiketler: » » » » » » » » »
Share
2521 Kez Görüntülendi.