logo

trugen jacn

ÇİN’İN CEHENNEME ÇEVİRDİĞİ DOĞU TÜRKİSTAN’DAN YÜKSELEN FERYATLAR( 2 )

Pekin’in 2016 yılının Ağustos ayında  özellikle Tibet’teki insanlık dışı  acımasız ve vahşet  uygulamaları ile Tibet Canisi olarak ünlenen  Çin Irkçısı ve ÇKP’nin  eli Kanlı Han NAZİ’sı  Çen Çüvenggou, Doğu Türkistan’da bir biri ardı sıra    yürürlüğe  koyduğu ÇKP devlet terörü,baskı,zulüm,asimilasyon,dini ve etnik soykırım  uygulamaları  ile Doğu Türkistan’ı Fani Dünyanın Veylun cehennemine  dönüştürmüş bulunuyor. Doğu Türkistan Türklerini  kurduğu Çin Nazi Kamplarında sinsice,haince ve alçakça katletmeyi sürdürüyor.Doğu Türkistanlıların  yurt içi ve dışı bütün haberleşmelerini engelleyerek onları dünya’dan tecrit etmiş durumda.Doğu Türkistan’dan dış dünya’ya seyahar,ziyaret vebenzeri amaçlarla giriş çıkış istanbul escort tamamen kesilmiş durumdadır. Yurt dışında yaşayan Doğu Türkistanlılar bu nedenle ana baba ve yakınlarından hiç bir şekilde haber alamıyor ve bütün diasporada yaşayanlar büyük bir deprasyon içinde ve adeta eli ayağı bağlanmış durumda. ÇKP Faşist rejiminin kontrol,gözetim ve sansüründeki Çin’in Weixin(Wachat) sosyal ağı ancak devrede.Ancak bu sistem üzerinden yapılan bütün konuşma ve yazışmalar kayda alınıyor .Buna rağmen Doğu Türkistan’daki Kardeşlerimiz Çin’in fani dünyanın veylun cehennemine çevirdiği  vatanlarındaki mevcut dramatik ve feci  durumu  her şeyi göze alarak  yurt dışına iletiyorlar.

Aşağıdaki  belgeler sosyal medya’da yayınlanan ve  Doğu Türkistan’da Çin’in çehenneminde yanmakta olan Kardeşlerimizin yürek yakan feryatlarını yansıtmaktadır.

Bu feryatları Allah’ın Kulu,Muhammed Mustafa (SAV)’in ümmeti olan Müslümanlar- Türkler ve insanlık onuruna sahip tüm insanlığın  şerefine imanına,vicdanına   sunuyoruz.

Ey Müslümanlar –  Türkler ve Şerefli İnsan oğulları bu feryatları lütfen kulak veriniz ! LÜTFEN  GEREĞİNİ YAPINIZ !

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, oturan insanlarUygur Haber ve Araştırma Merkezi  (UYHAM)

  1. Onlar ‘Etnik Çinli Göçmenler) tatil’de köylerde yaşayan Uygurlara  destek ve yardım adı altında  ailelerin evlerine yerleştiler.Esas amaç.ailenin evinde yaşayarak onların  tarlalarının miktarını  mallarını,paralarını,hayvanlarının sayısını (inek,koyun Vb.)  Traktör vebenzeri tarım makinalarını   bu etnik Çinli Yardımseverlere tezbit ettirerek gerçek durumu öğrenmektir. Ayrıca ailedeki kişi sayısı ile onların durumlarını  tesbit ettirmektir. Uygur ailenin evinin altında Örek(gizli  çukur ev) kışlık patates ve soğan gibi sebzeleri saklamaya  yarayan  toprağın kazılması ile yapılan depoları tesbit de ediyorlar.Evin bütün ayrıntılarını öğrenerek Yönetime rapor ediyorlar.
  2. Çinlilerin köylerdeki Türk ailelerin evlerine zorla yerleştirilmesinin bir diğer sababi de merkezi Çin’deki işsiz Çinlilere iş ve barınak ev bulumak olsa gerek. anı işsiizlik oranını azaltmak. Sonuç itibari ile Yoldaşları(Çinlileri) her türlü olumlu imkanlar yaratarak bölgeye yerleşmelerini sağlamaktır. Netice itibariyle bizim Uygurların yaşadığımız köy,kasaba ve şehirler bir şeye(Çin şehrine)  dönüşmeye başladı ?

Resim şehrin en güzel ve işlek caddesi mi ?  evet

Sokak ve caddelerde fazla insan gözükmüyor ?  Evet doğru.gözükenler de devriye geçzen Çin polis ve askerleridir.

Şu ilerideki Tren garı mi ? Orada da yoldaşlar (Çinliler) mi var ?

Terbiye Merkezlerinde tutulanlardan  şartlara dayanamayarak  sabun ,düğme  ve hatta musluk yutarak intihar etmek isteyenler olmuş .Terbiye merkezlerinde kendi eceli veya intihar edenlerin sayısı bir haylı fazla.Bunların cenazelerini geceleyin ailelerine teslim ederek defin ettiriyorlar. Hastalananları bize göstermeden güya tedavi ettiriyorlar !

Etiketler: » » » » » » » » »
Share
2558 Kez Görüntülendi.