logo

trugen jacn

ÇİN’İN CEHENNEME ÇEVİRDİĞİ DOĞU TÜRKİSTAN’DAN YÜKSELEN FERYATLAR ( 1 )

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, yiyecek

Uygur Haber ve Araştırma Merkezi (UYHAM)

Pekin’in 2016 yılının Ağustos ayında  özellikle Tibet’teki insanlık dışı  acımasız ve vahşet  uygulamaları ile Tibet Canisi olarak ünlenen  Çin Irkçısı ve ÇKP’nin  eli Kanlı Han NAZİ’sı  Çen Çüvenggou, Doğu Türkistan’da bir biri ardı sıra    yürürlüğe  koyduğu ÇKP devlet terörü,baskı,zulüm,asimilasyon,dini ve etnik soykırım  uygulamaları  ile Doğu Türkistan’ı Fani Dünyanın Veylun cehennemine  dönüştürmüş bulunuyor. Doğu Türkistan Türklerini  kurduğu Çin Nazi Kamplarında sinsice,haince ve alçakça katletmeyi sürdürüyor.Doğu Türkistanlıların  yurt içi ve dışı bütün haberleşmelerini engelleyerek istanbul escort onları dünya’dan tecrit etmiş durumda.Doğu Türkistan’dan dış dünya’ya seyahar,ziyaret vebenzeri amaçlarla giriş çıkış tamamen kesilmiş durumdadır. Yurt dışında yaşayan Doğu Türkistanlılar bu nedenle ana baba ve yakınlarından hiç bir şekilde haber alamıyor ve bütün diasporada yaşayanlar büyük bir deprasyon içinde ve adeta eli ayağı bağlanmış durumda. ÇKP Faşist rejiminin kontrol,gözetim ve sansüründeki Çin’in Weixin(Wachat) sosyal ağı ancak devrede.Ancak bu sistem üzerinden yapılan bütün konuşma ve yazışmalar kayda alınıyor .Buna rağmen Doğu Türkistan’daki Kardeşlerimiz Çin’in fani dünyanın veylun cehennemine çevirdiği  vatanlarındaki mevcut dramatik ve feci  durumu  her şeyi göze alarak  yurt dışına iletiyorlar.

Aşağıdaki  belgeler sosyal medya’da yayınlanan ve  Doğu Türkistan’da Çin’in çehenneminde yanmakta olan Kardeşlerimizin yürek yakan feryatlarını yansıtmaktadır.

Bu feryatları Allah’ın Kulu,Muhammed Mustafa (SAV)’in ümmeti olan Müslümanlar- Türkler ve insanlık onuruna sahip tüm insanlığın  şerefine imanına,vicdanına   sunuyoruz.

Ey Müslümanlar –  Türkler ve Şerefli İnsan oğulları bu feryatları lütfen kulak veriniz ! LÜTFEN  GEREĞİNİ YAPINIZ !

Otomatik alternatif metin yok.

Kafası sağlam adam kalmadı memlekette.Herkes çok korku içinde.Her gün Dadüy’den(ÇKP İşgal yönetimi’nden)  düzenli düzensiz  toplantıya çağırırlar.Çok zahmet çekiyoruz.Hiç bir işimizi yapmamıza müsaade etmiyorlar.Yaşlı hasta ve diğer hususlar onların tasarrufunda.Onlar  hakkında ölçü-takdir’de tek söz sahibi onlar ve onlar karar veriyor.Her Pazartesi günü mecburi bayrak töreni var.Herkesin katılması mecburi.Bu tören en az-1-2 saat devam ettiriliyor.

Otomatik alternatif metin yok.Çocuklarımız okullarda doğru dürüst eğitim alamıyorlar çünkü,onların da kafaları yerinde ve  rahat değil. Çocuklar Okul penceresinden  atlayarak intihar ediyor.İntihar olayları çok arttı.Ana babası Eğitim Kamplarına kapatılan  küçük büyük bütün  Çocukları toplayıp Daruliytam ( yetimler yurdu) adı ile  kurdukları bir yere veriyorlar. Çocuklar ana babalarını göremedikleri için çok ağlıyorlarmış .

Görüntünün olası içeriği: yazı

Esnaf(Ticaret erbabı) nasıl geçiniyorlar ? Esnaf ve tüccarların çoğu Eğitim Kamplarında.Dükkan sahipleri,iş  ve Ticaret Merkezlerinde dükkanı olanlar ile yaymacııların(isportacıların) tamamı Terbiyeleş merkezlerinde.Dükkanların hemen hemen tamamı kapalı durumda.En basitinden  bir ihtiyaç malzemesi satın almak da çok zor.Öğretmenler,İşçiler ve Hizmet sektöründe çalışanların hiç biri kendi işlerinde çalışamıyorlar.

Görüntünün olası içeriği: yazı

Bunlardan çok az bir bölümü kendi işlerinde çalışabiliyorlar. Onlar da endişe ve korku içindeler.Ne zaman Çin Nazi Kamplarına  kapatılacaklarından  korkuyorlar.Onlar (ÇKP işgal rejimi) kendilerine bir kaç yıl yetecek kadar mal ve servet topladılar.Bunlar müsadere edilen mal ve paralar,Kota dışı çocuk sahibi olanlardan alınan yüklü  miktardaki para cezalarından oluşmaktadır.Eğitim Kamplarında verilen yemekler… ve diğerleri  çok berbat.

Etiketler: » » » » » » » » »
Share
2414 Kez Görüntülendi.