logo

trugen jacn

DÜNYA TÜRK BİRLİĞİ(DTBM)’DEN ÇİN’İN DOĞU TÜRKİSTAN’DAKİ SOYKIRIMI İÇİN KAMPANYASI

İzmir merkezli olarak kurulan ve ülkemiz genelinde örgütlenme çalışmalarını hızla sürdüren   Dünya Türk Birliği Merkezi (DTBM)” ŞİMDİ İCRAAT  ZAMANI” parolası  ile  İşgalçı Çin yönetiminin Doğu Türkistan’daki Çin faşizmi temelli soykırım uygulamalarının bir an önce durdurulması ve Çin’e baskı yapılmasını sağlamak amacı ile Change.Org üzerinden bir imza kampanyası başlatmış bulunuyor. Bütün Müslüman Türklerin ve  temel insan hak ve  hukukuna değer veren ve onurlu insanların bu imza kampanyasına çok kısa  süre zamanlarını ayırarak elektronik ortamda  imzaları ile katılmalarını ve destek ve katkı vermelerini  diliyor ve katkılarınız  için şimdiden teşekkürlerimizi sunuyoruz.   ( Uygur Haber ve Araştırma Merkezi)

Uygur Haber ve Araştırma Merkezi(UYHAM)

Gün geçmiyor ki bir Uygur Kardeşimizle görüşüp derdini dinlemeyelim.

İçimiz parçalanarak dinlediğimiz Kardeşlerimize yardım edememenin çaresizliğini anlatmak için sözlerimiz yetersiz kalıyor.
Durum çok vahim lütfen Doğu Türkistanlı Kardeşlerimize acilen yardım edelim…!

Değerli Dost ve Kardeşlerimiz, Doğu Türkistan Davasının ve Türk İslam Aleminin güzide savunucularının dikkatine.

Bu gün Dünyada zulüm gören milletlerin en zor olan Doğu Türkistandaki kızıl çinin kanlı pençelerinde can çekişmekte olan Kardeşlerimizdir.
Acilen bir şeyler yapmak insan olarak hepimizin vicdani vazifemizdir. Her gün yeni bir acı haber alıyoruz, milletimiz doğduğu topraklara serbest gidip, gelemiyor, yakınlarından haberler alamıyor, her gün onlarca gencimizin ölüm haberini alıyoruz. Her evden erkek, Kadın, yaşlı, genç ayırt etmeksizin çin yönetimi hapse atıyor. Durumun ne derece vahim olduğunu kelimelerle ifade etmek mümkün değil. 2017- 2018 yılı itibarı ile her eve bir çinli akraba zorunluğu getirilmiş durumda. İnsanların kendi kazançlarına, mal varlıklarına sahiplenme gibi hakları ellerinden alındı. Yakınları Türkiye başta olmak üzere yurt dışında olupta Doğu Türkistana dönmeyen (çin komunist parti yönetiminin çağrısına uymayanların) yakınları hapse atılıp, dükkanları ve iş yerleri kapatılıp evleri yıkılmış durumda.
Bumum için Türkiye Doğu Türkistanlı Kardeşlerine sahip çıkmalı, çin yönetimine ne şekilde olursa olsun dur demelidir.
Allah razı olsun, bu güne kadar Devlet ve millet bizleri yani Doğu Türkistanlıları bağrına bastı, kucak açtı, Türkiyede ikamet eden Uygur Türklerine çalışma izni ve ikamet belgesi verdi. Ama bunun dışında diğer Devletlerdeki Müslüman Kardeşlerimize gösterdiği hassasiyeti Doğu Türkistan içinde göstermesini insanlık namına talep ediyoruz.
Bu yazıma ilave edecekleriniz varsa ilave edin, paylaşın, kopyalayın ama ne yaparsanız yapın Başbakanlığa bu günden, şu saatten tezi yok Doğu Türkistan’da bizlerden ve insanlık Aleminden haber bekleyen kardeşlerimiz için yardım isteyin.

 

DÜNYA TÜRK BİRLİĞİ MERKEZİ OLARAK DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ

Bimer basbakanlik iletisim sayfasidir bu siteye ne kadar fazla talep yazarsak sesimiz o kadar duyulacaktir. Linki paylaşıyorum
https://www.bimer.gov.tr

Etiketler: » » » » » » » » »
Share
1447 Kez Görüntülendi.