logo

trugen jacn

ÇİN,DOĞU TÜRKİSTAN’DAN ÇİN’E ORGAN NAKLİ İÇİN ” ÖZEL YEŞİL HAVA YOLU HATTI ” KURDU

Çin'in zorla organ ve kürtaj resimleri ile ilgili görsel sonucuUygur Haber ve Araştırma Merkezi(UYHAM)

Çin yönetiminin ,işgali altındaki Doğu Türkistan’da ölüm cezasına çarptırdıkları veya hapishanelerdeki kötü yaşam şartları nedeniyle hayatlarını kaybeden Uygur Türklerinin organlarını çaldıkları ve bu organları  Çin’e nakletmek için özel bir “ Özel Yeşil Hava Yolu Hattı “ kurduğu açıklandı.
Özgür Asya radyosunun verdiği habere göre Çin’in Güney Çin Hava yollarının Uygur bölgesi işletmesinin insan iç organlarını merkezi Çin bölgelerindeki  hastalara nakledilebilmesi için alınan organların çok kısa sürede ve suratle ulaştırılması  için “ Özel Yeşil Hava Yolu Hattı “ kurduğunu bildirdi. Adı geçen Hava yolu Şirketinin geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir faaliyet raporunda 2016 yılında ulaşıma açılan “ Özel Yeşi Hava Yolu Hatı” üzerinden şimdiye kadar yapılan 500’den fazla sefer  ile insan iç organlarının çeşitli hastanelerede organ nakli bekleyen hostalara ulaştırıldığını bildirdi.

Haberde verilen ayrıntılarda ise Güney Çin Hava yollarının Doğu Türkistan Şubesinin bu “Özel Yeşil Hava Yolu Hattı”’ni kullanarak 2016 yılının ilk 7 ayında en az 7 kez sefer yaparak  elde edilen  insan organlarını “BÜYÜK BİR BAŞARI İLE ” Çin’e nakletme  görevini  tamamladığı belirtildi. Ancak, Hava yolu şirketinin açıklamalarında  bu insan iç organlarını nereden ve nasıl temin edildiği konusunda her hangi bilgi verilmiyor. Doğu Türkistan’dan elde edilen bu organların Çin’in Jingjou kentindeki Xihi Hastanesine  teslim edildiği ve bu hastanenin Çin genelinde organ nakli konusunda önde gelen ve hedef sağlık kuruluşlarından biri olduğu belirtildi.
Çin sağlık Bakanlığının bir açıklamasında Çin genelinde bir yılda ortalama 10 bin insan iç organının hastalara nakledildiği bildirilmesine rağmen,bağımsız araştırma kuruluşları gerçek rakamların açıklanan bu resmi rakamlardan bir kaç kat  daha  fazla olduğunu ifade ediyorlar.

Çin'in zorla organ ve kürtaj resimleri ile ilgili görsel sonucu

Çin, Organ Temini ve Nakli Konusunda Uluslar arası Örgütlerin Sürekli Hedefinde
Güney Çin Hava yollarının açtığı “Acil Yeşil Hava Yolu Hattı” aracılığı ile merkezi Çin’e Doğu Türkistan’dan insan iç organlarını naklettiğini açıklaması uluslar arası insan hakları ve hukuk kuruluşlarının bir kez daha Çin’e tepki göstermesine  ve bu insanı olmayan uygulamalırını protesto etmelerine neden oldu.
ABD’de faaliyet gösteren insan hakları aktivisti Eatan Gutman geçtiğimiz yıl yayınladığı  Çin’deki organ kaçakçılığı ve yasal olmayan yollardan organ temini ile ilgili raporunda Çin’de her yıl ortalama  60- 100 bin arasında kişiye organ nakli yapıldığını açıklamıştı.

Çin'in zorla organ ve kürtaj resimleri ile ilgili görsel sonucu

İşgalcı Çin’in  05 Temmuz 2009 Urumçı katliamında tutukladığı ve bir daha kendilerinden haber alınamayan bu  Kayıp Uygur gençlerinin organları için katlededildikleri bildiriliyor.

Uzmanlar,Çin yönetiminin güdümündeki güvenlik ve yargı organlarının bazı  Çin devletine ait Hastaneler  ile ortaklaşarak ve iş birliği yaparak hapiste hayatlarını kaybeden  ve ölüm cezalarına çarptırılan Doğu Türkistanlılar ve Falungong müridi Çinlilerin iç organlarına kendileri ve ailelerinin rızası hilafına el koydukları ve bu organları fahiş fiyatlarla pazarlayarak devlete gelir kaydettiklerini belirtiyorlar. Güney Çin Hava yollarının organ nakli ile ilgili açıklamaları bu yönü ile dikkat çekici bulunuyor.

Çin işgal yönetiminin resmi “ Xinjiang Merkezi Şehir Gazetesi”‘ nin bildirdiğine göre Doğu Türkistan bölgesinde organ bağışlama yasası 2013 yılında kabul edilmiştir.Bu yasanın çıkarıldığı tarihten beri geçen son 4 yıl içerisinde Uygur bölgesi genelinde şimdiye kadar sadece 23 kişi organlarını bağışlamıştır.

'CHİNA SOUTHERN HAVA YOLU ŞİRKETİ' Çin'in işgali altındaki Doğu Türkistan'dan Çin'in iç bölgelerine özel açılan yeşil hava rotası ile insan organı taşımak için 500 kezden fazla uçuş yaptığını açıkladı. bu Organlar kimlerden alındı? Şuan nerede? ve kimlere kullandırıldı?!!!(Çincesi ve Türkçesi iyi seviyedeki arkadaşlar lütfen bu filmi acilen Türkçeye çevirerek yayınlayalım)

Mirkamil Kaşgarli paylaştı: 9 Ekim 2017 Pazartesi

 

Etiketler: » » » » » » » » »
Share
1928 Kez Görüntülendi.