logo

trugen jacn

ÇİN,VAHŞETTE SINIR TANIMIYOR : ÇKP.SEKRETERİ UYGUR GENCİ ORGANLARI İÇİN ÖLDÜRTMÜŞ !

Uygur Haber ve Araştırıma Merkezi(UYHAM)

Çin Doğu Türkistan’da Uygur Türklerine karşı vahşette sınır tanımıyor. ÇKP.nin Pekin’deki üst düzey yöneticisi Meng Jianzh  organ yetmezliği rahatsızlığı olan ve organ naklı yapılıması  gereken annesi için  Pekin’e çalışmak için gelen 21 yaşındaki bir Uygur genceni idam  ettirerek  onun organlarını annesine naklettiği bildiriliyor.

Çin’de iktidardaki   Çin Komünist Partisi Merkez Komitesi(Politbüro’nun) Siyasi ve Hukuk Komitesi genel Sekreteri   Meng Jianzhu (yukarıdaki resim)  daha önce Çin’de  İç İşleri Bakanlığı yapmıştır.İç İşleri Bakanlığı esnasında   Uygurlar başta olmak üzere Çinli Müslümanlar,Falunggong müritleri ,Hıristiyanlar  ve  Tibetli Budistler ile diğer dinlerin mensuplarına karşı   uyguladığı baskı zulüm  ve soykırım  ve Çince deyimi ile Da Duşa yanı  büyük kırım uygulamaları ile tanınan  Faşist kafalı bir Çin Irkçısı. Şimdiki Çin Lideeri Xi Jingping’ın çok yakın çalışma ve ideoloji arkadaşı. Çn’n iç güvenliğinden sorumlu bir ÇKP.Politsüro yetkilisi. Uzun süredir organ yetmezliği sebebiyle  rahatsız olan yaşlı Annesine  organ nakli için tez elden  canlı organ   gerekiyordu.  Eski Çin İç İşleri Bakanı ve şimdi ise ÇKP.Siyasi ve Hukuk Komitesi Sekreteri Meng, organ yetmezliği sebebi ile hasta annesi için Çinli doktorun tarifine uygun  genç ve sağlıklı bir Uygur gencini tutuklayarak getirmesi için emrindeki Çin  polislerine emir veriyor. Bunun üzerine Çin polisleri  derhal  harekete geçiyor  Urumçi’den Pekin’e çalışmak için gelen   sağlıklı ve  hayat  dolu 21 yaşındaki   Uygur gencini   tutuklayarak hapsediyor.  ÇKP. Siyasi  ve Hukuk Komitesi başkanı Meng  tutuklanan bu zavallı Uygur  genci  idam cezasına çarptırması için  derhal ÇKP.emrindeki güdümlü Çin yargısına talimat veriyor.  ÇKP.emrindeki Sözde Mahkeme genci  jet hızı ile yargılıyor ve Çinli kızlara sarkıntılık ve tecavüz suçlaması  ile  işlemediği  bir dizi ağır bir suçlar  isnat ederek yargılıyorlar ve yargılama sonucunda Uygur gencini  idam cezasına  mahkum ettiriyor. Uygur genci hemen infaz ediliyor ve  organları İnfazdan hemen sonra alınıyor ve   ve ÇKP. Politbürosna bağlı  Hukuk ve Kanun Komitesi genel sekreteri Meng’in organ yetmezliğinden hastanede yatan   annesine  derhal  naklediliyor.

Bu haberin kaynağı Japonya’da yaşayan Doğu Türkistanlı Uygur Türkü aktivist Hamit Mahmut (Hamut Mamut) olup,adı geçen   bu haberi yukarıdaki resim ile birlikte  Sosyal medya hesabında   13 Eylul 2017 tarihi itibariyle paylaşıyor. Uygur aktivist Mahmut   bu  bilgiler  Çin’den  kaçarak ABD’ye sığınan   Çinli rejim  muhalifi Guo Wengui ‘nun kendi kurduğu internet Tv.kanalında  11   Eylül  2017 ‘de yaptığı  canlı programda  bu haberi ifşa ettiğini ve bu  bilgilerin onun konuşma ve itiraflarından alınmış olduğunu belirtiyor.

Haberde  21 yaşındaki Uygur gencinin organları için infaz edildiği tarih hakkında her hangi bir bilgi verilmiyor. Ancak,yaklaşık 4 yıl önce ABD’ye kaçan Çinli muhalif  Gou’nun bu olayı   bu  günlerde  açıkladığı göz önünde bulundurulduğunda Uygur gencinin organları için   öldürülmesinin en az 4 yıl öncesinde gerçekleşmiş   olması tahmin ediliyor.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Uygur Aktivist Mahmut : Ey Uygurlar ! Bu Yüzü  Hafızanıza Kazıyın ve Asla Unutmayın  !

Japonya’da yaşayan Doğu Türkisitanlı Uygur aktivist  Hamit Mahmut sosyal medya hesabında bu  insanlık dışı olduğu kadar tıksındırıcı haber ile ilgili olarak yayınladığı mesajinda ÇKP’’nin insan kılıklı  bu Vahşi  müsveddesinin de resmini paylaşarak şu mesaji de veriyor  ;

“  Aziz Doğu Türkistanlı Kardeşlerim,bu yüzü asla unutmayınız ! Bu insan kılıklı Vahşi  yarattığı zihinlerinize kazıyınız ! Çin  Doğu Türkistan’da esaret altında  tutarak  baskı,zulüm ve katliamlarla toptan yok etmeye çalıştığı  mazlum  halkımızı  yanı  bizim   ana vatanımızda  tutsak Milletimizi böyle acımasız  ve alçakça    katlederek  yok ediyor.  Günümüzde ÇKP.li bu  ÇİN NAZİ’lerinin  yaptığını  geçmişte Hitler’in faşistleri bile yapmamıştır. Bu vahşeti asla unutmayınız. Unutmak tarihimize ve mazlum Milletimize  karşı  büyük bir ihanettir.”  dedi.

Guo Wengui RESİMLERİ ile ilgili görsel sonucu

Çinli Muhalif Guo  Wengui   Kimdir ?

Gou Wengui,  Çin İstihbarat Teşkilatı(En Çüen Ting)’in yüksek düzeyli idarecisi ve ÇKP.ust düzey yöneticisi  ve şimdi Çin’i yöneten ÇKP.kadrolarının içinde yer alan yüksek düzeyli bir bürokrattı.  Daha sonra  yol arkadaşları ile ço  bilinmeyen bir sebeple ters düşmüştür. 2014  yılında   Çin’den kaçarak ABD’ye sığınmış  olup, halen bu ülke’de yaşamaktadır. Bu eski ÇKP.lı Gou  bir kaç yüz  milyon  $  tutarındaki servetini kaçmadan önce ABD’ye transfer etmeyi başarmış ve  kaçtıktan sonra  bir süre sessiz kalmıştır. da Daha sonra  ÇKP.lı eski   çalışma arkadaşları ile büyük bir pazarlık  yapmış ve eşi ve bir kızının sağ salim ABD.ye gönderilmesini sağlamıştır. Pazarlık konusunun ne olduğu ve neler karşılığında Çin yönetiminin sonradan  rejim  muhalifliğini seçen Gou’nun  eşi ve kızını yanına gönderdiği konusu  gizli bir  sır  olarak esrarını hala korumaktadır. Çinli muhalif Gou eşi ve kızını yanına aldıktan sonra Çin’de iktidarı elinde bulunduran ÇKP.lı eski arkadaşları ve Çin rejimi hakkında büyük ifşaatlarda bulunmuş ve  medya üzerinden savaş açmıştır. Ancak, bir süre sonra  günümüzde Türkiye ve diğer  ülke medyasının yaptığı  gibi ABD.medyası  de Çin’den gelecek ekonomik çıkarları  için   ÇKP rejimi muhalifi  Gou’ya ekran  ve medya yasağı koymuştur. Bunun üzerine  çok zengin olan Gou  internet üzerinden  kendi adına kurduğu bir internet Tv.aracılığı ile ÇKP.rejimine muhalefetini devam ettirmekte  ve   dikkate değer ve  çok ilginç ifşaatlarını sürdürmektedir.

 

 

Etiketler: » » » » » » » » »
Share
1980 Kez Görüntülendi.