logo

trugen jacn

ÇİN’İN DOĞU TÜRKİSTAN’DA BİYOLOJİK KATLİAM HAZIRLIĞINDA OLDUĞU İDDİA EDİLİYOR

Az bilinen tarihi fotoğraflar galerisi resim 7

Uygur haber ve Araştırma Merkezi(UYHAM)

Doğu Türkistan’daki Çin işgal yönetiminin bu ülkenini tarihi sakinleri ve sahipleri olan Müslüman Uygur Türklerinin top yok edilmesine yönelik insanlık   dışı icraatlarına ek olarak Uygur soykırımın hızlandırılması için biyolojik katliam hazırlığına başladıkları  iddia ediliyor.
Bir süre önce Haber merkezimizi arayan bir Doğu Türkistanlı Kardeşimizin bu koruda anlattıkları Şöyle ;

Az bilinen tarihi fotoğraflar galerisi resim 9

Çin  Uygur Türklerinden DNA Örneklerinden Sonra Kan Örnekleri  de Topluyor
“Benim Doğu Türkistan’ı ziyaret eden bir yakınım Çin’in komşusu bir uzak doğu ülkesinden bugün beni aradı ve şunları anlattı. Çin 01 Nisan Çin Devlet Terörü yasalarına ek olarak geçtiğimiz haftadan itibaren yeni bir uygulama daha başlattı.Uygur Türklerinin tamamının en yakın sağlık merkezlerine başvurarak kan vermelerini emreden bir emirname yayınladı.Şimdi ülke genelinde hemen hemen her kes Sağlık kuruluşlarını giderek kan örnekleri veriyor.Bu kan verme uygulaması bütün ülke çapında sürdürülüyor. Sağlık sektöründe görevli bir yakınım bana şu korkunç gerçekleri anlattı.

Yakınımın anlattığına göre Çin’iin bu kan alma işlemindene esasa amacı kan örneklerine göre Ebula vebenzeri biyolojik mikroplar üreterek bunları biyolojik silah olarak Uygurlara zerk ederek toptan katliam yaparak yok etmek olduğu söyleniyor. Biz Uygur sağlık personeli bu uygulama ile ilgili özel toplantı ve hizmet için eğitim seminerlerine alınmıyoruz. Bu toplantı ve seminerlere etnik Çinli sağlık personeli iştirak ettiriliyor.Bizi tatil ederek evlerimize gönderiyorlar. Biz sadece Çinli sağlık Amirlerimizin emir ve talimatlarını yerine getiriyoruz.Bilgi edinmek için soru sormamız yasak ve sorsak da tatmin edici ve doğru cevaplar verilmiyor. Bundan da özellikle bu iddiaların doğruluğu konusunda çok endişe ediyoruz.Zaten en başta biz sağlık çalışanlarının kan örneklerini aldılar. Etnik Çinliler  için bu kan alma uygulaması yapılmıyor.Daha önceleri de DNA testi için örnekler alınmıştı.

800px-WMD_world_map.svg
Uygurların Kan Örneklerine Göre Mikroplar Üretilecek ve Toptan biyolojik Katliam yapılacak.
Anlatılanlara göre Uygurların kan gurupları tesbit ve tasnif edildikten sonra bu kan gurupları ve diğer   biyolojik ve tıbbı özelliklerine göre ebola başta çabuk öldüren diğer biyolojik mikroplar üretilecek ve daha sonra bunların şehir,kent ve köy bazında Müslüman Uygur Türklere şiringa edilerek katliam yapılarak Uygurların bir anda çabuk ve toptan ölmeleri ve Doğu Türkistan’dan temizlenmeleri sağlanacak. Çin’in tarihi ve milli bir  hedefi olan Ülkenin Demografik Olarak Çinlileştirilmesi  böylece çok kısa sürede gerçekleştirilecek.”şeklinde  konuştuğunu bildirdi.

Ebola ile Biyolojik katliam resimleri ile ilgili görsel sonucu

Çin’in Bu Biyolojik Katliam  İddiası Haberi  Medeya’dan Duyurulmalı

İstanbul’da oturan  Uygur Türkü.bu bilgileri veren yakınının Çin’in bu uygulamasını sosyal medya ve diğer iletişim organları kanalı ile Türkiye ve uluslara arası topluma duyurulmasını özellikle istediğini de ifade etti.

Ebola ile Biyolojik katliam resimleri ile ilgili görsel sonucu
Çin’in Bu İnsanlık dışı Uygulamaları  Hitler’in Uygulamalarından Beter ve Daha Kötü
Uzmanlar İşgalcı Çin’in özellikle  son Komünist  Çin istilasından sonra Doğu Türkistan Türklerini çeşitli yol,çare ve yöntemlerle yok etme uygulamalarına hız verdiklerini  ancak bunda istedikleri başarıyı elde edemediklerini ifade ediyorlar ve  Çin’in bu  biyoloji katliam iddiasını şöyle değerlendiriyorlar ; “ Çin İşgal yönetiminin vatan ve Millet haini İşbirlikçisi ve sözde Kukla  Doğu Türkistan genel Valisi Burhan’ın 1953’de yaptığı bir açıklamada “Çin işgalinden beri geçen 4 yıl zarfında 300 bin Devrimkarşıtı ve bölücüyü  yok  ettik. 1 milyon 200 Bölücü ve karşıdevrimçi isyancıyı hapsettik.” Sözleri ile Çin’in etnik soykırımlarını en yetkili bir ağızdan itiraf etmişti.Çin işgal yönetimi daha sonraki yıllarda Doğu Türkistan’da uyguladığı şu kampanyalayar ile de yüzbinlerce kişiyi toptan öldürerek katliam yaptı.  Bu Kampanyalar şunlar ;

  1. İcare Kemiytiş ve  Müsadere kılış ( Geçmişe dönük Kiraların toplanması ve  Türklerin  Mal Müklerine Zorla El konulması ( 1950’lı yallarıın başları)
  2.  İstil Tüzütüş = İdeolojik Terbiye  : Aydınıları, Din adamlarını  Milliyetçiler ve Bölücüleri  Yok etme   1956
  3. ,Sekrep İlgirleş= Sıçrayarak ilerlemek. Açlıp  Sayram = Açılarak Ötmek,
  4. Tömür Polat’ta İngilye’ni Ötüp AKŞ’ge erişmek = Demir çelik üretiminde İngiltereyi geçerek ABD seviyesine erişmek  1958
  5. Kömün Uygulaması ‘Sovyeetlerin Kolhoz Uygulaması benzeri) 1958
  6. Kültür devrimi  1966 – 1976 arası
  7. Daha sonraki yıllardaki onlarca bu ve benzeri Aldatma amaçlı Yok etme Kamapanyaları
  8.  En son 01 Nisan  2017’de “Aşırı Diniciler ve Terörle Savaş Yasası

Çinli işgalcıların Doğu Türkistan’daki bu  Kampanyalarının   esas amacı Müslüman Türkleri  bu  kamapanyalar esnasında zülmederek yavaş yavaş ölmelerini temin etmek,  sun’i açlık yaratarak insanları toptan öldürmek idi. Çin işgal yönetimi bilimsele olarak uyguladığı bu katliam uygulamaları sonucunda milyonlarca kişiyi toptan katlettiği biliniyor.

21.yüz yüzylda ise, Uygurları evlerinden topraklarından zorla çıkararak onları ülkaya getirdikleri Çinli  etnik göçmenlere peşkeş çekiyor.İşsiz ve açlığa mahkum ettiği yüz binlerce Uygur’u  ise, zorla  merkezi Çin’e köle işçi olarak sevkediyor. Şimdi ise, bu toptan katliamlarına bir yenisini eklemek istediği anlaşılıyor. Bu biyolojik yolla yok etme uygulama iddiası eğer doğru ise,bu insanlık dışı katliam yöntemi,Hitler Almanyasının jenosid uygulamalarını hatırlatıyor ve hatta onlardan daha beter ve daha kötüdür.”  şeklinde değerlendiriyorlar.

Çin Dışişleri Sözcüsü Resimleri ile ilgili görsel sonucu
Çin’de Bu Konuda Her Hangi Bir Açıklama Henüz Yok

Çin yönetimi bu biyolojik kataliam iddiaları ile ilgili olarak şimdiye kadar her hangi bir açıklama yapmış değil ve her zamanki suskunluğunu   koruyor.

Çin , Doğu Türkistan’daki bu ve benzeri uygulamaları konusunda hiçbir açıklama yapmıyor.Bu  ve benzeri katliam haberleri dünya’ya aksettikten sonra da ya inkar etme yoluna gidiyor veya kendisini haklı çıkaracak sebepler ileri sürüyor.Tarafsız gözlemciler ile  bağımsız gazetecilerin Doğu Türkistan’a giderek haber almalarına de izin vermiyor.Çin Doğu Türkistan Türklerini dünya’dan gizleyerek ve  b ve benzeri insanlık dışı katliamlarını saklayarak sessiz ve sinsice gerçekleştirmek istiyor.

Etiketler: » » » » » » » » »
Share
1267 Kez Görüntülendi.