logo

trugen jacn

ALPEREN OCAKLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MİCAN : MASUM HİÇ BİR DOĞU TÜRKİSTANLI’NİN ÇİN’E TESLİMİNE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ.

Image may contain: 4 people, people sitting and indoor

Uygur Haber ve Araştırma Merkezi(UYHAM)

Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Alperen Ocakları Başkanı Sayın Kürşad Mican Zeytinburnu Emniyet Müdürülüğü Nezarethanesinde göz altında tutulan 21 kişilik Doğu Türkistanlı’nın durumu ile ilgili Zeytinburnu Emniyet Müdür’nü makamında ziyaret ederek bilgi aldığı açıklandı.
Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Alperen Ocakları Başkanı Sayın Kurşad Mican’ın Aleperen Ocaklarının kurumsal sosyal medya hesabında yaptığı açıklama şöyle : “ 21 kişilik Doğu Türkistanlı ailenin gözaltına alınması ile alakalı bilgi almak için Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü ile yapmış olduğumuz görüşme neticesinde emniyet mensuplarının takipte oldukları DAEŞ mensubu kişilerin bulunduğu eve yapılan operasyonda ev de bulunan 21 kişinin göz altına alınıp karakola götürüldüğü ve 3 Daeş mensubunun ise tutuklanmak üzere adliyeye sevk edildiği, kalan kişilerin ise soruşturma tamamlanana kadar Göçler İdaresi Başkanlığı’nda kalacakları ve Çin’e iade edilmeyeceğini söylediler. Aralarında bulunan çocukların aile kurumuna zarar vermemek için aileleri ile beraber tutulduğu bilgisi de verildi.
Biz Alperen’ler olarak bu davanın takipçisi olacağız ve Hiçbir masum Doğu Türkistanlı ailenin Zalim Çin’e teslim edilmesine müsade etmeyeceğiz.” şeklinde konuştu.

Image may contain: text
Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü : Doğu Türkistanlılar Çin’e Teslim Edilmeyecek
Aleren Ocakları Genel Başkanı Kurşad Mican’ı kabulünde konuşan Ziytinburnu İlçe Emniyet Müdürü şu bilgileri verdiği açıklandı ; “ Emniyet birimlerimizin takipte oldukları DAEŞ mensubu kişilerin bulunduğu eve yapılan operasyonda ev de bulunan 21 kişinin göz altına alınıp karakola götürüldüğü ve 3 Daeş mensubunun ise tutuklanmak üzere adliyeye sevk edildiği, kalan kişilerin ise soruşturma tamamlanana kadar Göçler İdaresi Başkanlığı’nda kalacakları ve Çin’e iade edilmeyeceğini söylediler. Aralarında bulunan çocukların aile kurumuna zarar vermemek için aileleri ile beraber tutulmaktadır.^şeklinde konuştu.
Uzmanlar Zeytinsurnu İlçe Emniyet Müdürü’nün bu ifadelerinin devletimiz tarafından açıklanan resmi ve doğru bilgiler olduğunu ve bu haberlerin çok sevindirici olduğunu belirterek “ Bu resmi ve gerçek bilgiler enrdişelerimizi büyük oranda gidermiştir.Bu bilgiler devletimizin İlçe Emniyet müdürü ağzı ile verdiği gerçek ve inanılır bilgilerdir.Diğer yanlış ve algı operasyonu amaçlı ve ard niyetli haberelere asla itibar edilmemesi gerektiği ifade ediyorlar.

Etiketler: » » » » » » »
Share
772 Kez Görüntülendi.