logo

trugen jacn

CUMHURBAŞKANLIĞI BAŞDANIŞMANI SAYIN ŞÜKRÜ KARATEPE’YE AÇIK MEKTUP

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, yazı

Mirkamil KARŞGARLI 

( Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Prof.Dr.Şükrü Karatepe’nin  Referandum Öncesi  hatalar ile dolu  ve Talihsiz Beyanlarına Karşı  Bir Doğu Türkistanlı  olarak  kişisel görüşlerim)

Referandum sonuçlarına bakıldığında, MHP ve BBP  Sayın Genel Başkanlarınıın   ” Evet ” kararı almasına rağmen, neredeyse muhafazakar milliyetçi kardeşlerimizden  beklendiği gibi  oy gelmemiş  olduğu açıkça görülmektedir.  Referandum sonuçlarına bakıldığında AK Parti’nin 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aldığı oy oranı olan %51.79 a yakın bir oyu koruduğunu görüyoruz.
Aslında Sayın BAHÇELİ ve DESTiCİ’nın Referandumdaki desteği ile muhafazakar milliyetçi kardeşlerimizin en azından %5-6 puan katkı saklayacağı herkesçe bekleniyordu. Ama maalesef görünen o ki, muhafazakar Milliyetçi  seçmen kardeşlerimizden gelen oy oranı Genel başkanlarının ısrarlı çabalarına karşılık,  %1-2  oy oranını  geçmediği görülmektedir.
Bana göre  Muhafakar-Milliyetçi oyların kaçmasının  en büyük müsebbibi başını Ateisit Kızıl Çin’in kara sevdası işgal eden Başdanışman Şükrü KARATEPE ve AK Parti’den hala temizlenememiş Çin sevici kripto FETÖ  cular olmuştur.
Başdanışman Karatepe, Referanduma 3 gün kala Doğu Türkistan’ı işgal eden ve bu Müslüman Türk Ülkesinin tarihi sakin ve sahipleri olar Müslüman Uygur Türklerini yok etmek için akla hayale gelmedik baskı ve zulümler uygulamakta olan  soykırımcı,  katliamcı ve despot komünist Çin’in yönetimindeki şehirlerinin nasıl güzel (!) ve farklı statülerde korunup  yönetildiğini (!) iddia ederek  bu  insanlık dışı uygulamaları ile dünya’da ayyuka çıkan Komünist Çin sistemini  model göstermesi olmuştur. Komünist Çin sevdalısı bu çok sayın Başadanışman Şükrü Karatepe’nin Çin’i model gösteren açıklamaları gündeme bomba gib düşmüştür.B sayın Başdanışman’ın bu tarihe geçecek veciz(!) kendinden menkul Komünist Çin Modeli açıklamaları Türk Kamu oyunda ve özellikle Muhafazakar-Milliyetçi kesimlerde adeta bir canlı bomba etkisi yapmıştır. Sayın Genel Başkanların ısrarları ve adeta zorlaması ile zaten zor ikna olan MHP ve BBP tabanı, Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, MHP.Genel Başakanı BAHÇELİ ile BBP.Genel Başkanı Sayın DESTECİ’nın isabetli ve ikna edici açıklamalarına rağmen bu ” canlı bomba etkili ”  Çin modeli tartışmasından sonra bu Partilerimizin oylarında beklenen olumlu sıçrama gerçekleşmemiştir. Çünkü,bu her iki Partimizin  tabanı Türkiye dışında yaşayan Türkler,mazlum Müslüman Toplumlar ve özellikle Model olarak alınması istenen Soykırımcı Komünist Çin’in Kızıl pençesinde yok edilmeye çalışılan Doğu Türkistanlı Kardeşlerimiz konusunda  çok hassastırlar.Ayrıca AK Parti’nın  dini hassasiyet sahibi ,muhafazakar ve  duyarlı  seçmeni de bu Çin modeli açıklamalarından çok rahatsız olmuştur. Doğu Türkistan sorunun konusunda hassas olan ve bir süredir de bu konuda dertli ve şikayetçi olduğu gözlenen bu Partilerimizin tabanı EVET kararlarından bu talihisiz Çin sistemi model açıklamalarını öne sürerek   bir anda vazgeçtiklerini tahmin edebiliyorum.
Anlaşılan o ki, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Şükrü Karatepe’nin sözlerinin kasten çarptırıldığını ileri sürmesi ve CNN’e verdiği demecinde ‘‘kesinlikle üniter devletten yanayım. Türkiye için hiçbir türlü federatif ve eyalet sistemini kabul etmem. Edilmesine de karşı çıkarım” diye konuşması da bu talihisiz ,yersiz ve hatalı   siyası havanın  düzeltilmesine  yetmemiştir.
İşgali altındaki Doğu Türkistan’da yaşayan Müslüman Uygur Türkleri için onların ana vatanlarını edata cehenneme çeviren, Dünyada görülmemiş işkence çeşitleri ve akla hayale gelmedik sinsi ve yalanlarla dolu göz boyama ve entrikaları üreterek ve uygulayarak Kardeşlerimizi ruh kökleri ile birlikte yok etmeye çalışan Komünist Çin’in kızıl despot rejimini model göstermesi  insanlarımıza özellikle ülkemize bu sebeple sığınan Doğu Türkistanlı muhacirlerin kafasında  aynı Komünist Çin’in akla hayale gelmedik işkencelerini akıllara  bir kez daha getirmiş ve bir dafa  daha kahrolmalarına yol açmıştır. İşgalcı Dinsiz Allah,Kur’an ve İslam düşmanı ÇKP.iktidarından ırkdaşları olan Han Çinlileri bile  bizar olarak nefret ederlerken ve bu despot düzenden kurtulmaya çabalarken Çok Sayın Başdanışman Prof.Dr.Şükrü Karatepe’nın Çin’in şehir yönetim sistemini  Türkiye’ye örnek gösteren açıklamaları için artık elini vicdanına koyma vaktinin geldiğini düşünüyorum.
Şahsen,ben Sayın Başdanışman’ın yerinde olmuş olsa idim, Sayın Cumhurbaşakanımız  bu zırvalarının  hesabını sormadan  önce derhal kamuoyuna görevimden istifa ettiğimi açıklardım.
Şimdi hep birilikte göreceğiz; Sayın Başdanışman tekrar Komünist Çin’e bakarak  mi  karar verecek? Yoksa vicdanının sesini  mi dinleyecek  ?
Bütün bunlara rağmen şahsım ve mazlum Doğu Türkistanlılar olarak bu barış ve kardeş havası içinde olumlu geçen referandum oylamasından dolayı Allah’a çok şükrediyor  ve çok de sevinç duyuyorum.   Türk – İslam dünyası’nın özellikle İşgalcı Komünist Çin’in toptan  soykırım yaparak yok etme icraatlarına karşı Allah’tan sonra şu fani dünya’da  tek  ümit,ilham kaynağı ve yegane istinatgahı Aziz Türkiye’miz kazanmıştır.En önemlisi Çin işgali altındaki Doğu Türkistan’da yaşayan Mazlum Uygur Türkleri başta olmak üzere bütün  Türk-İslam dünyası ile Türkiyemize ümidini bağlayan bütün mazlumlar kazanmıştır. Mazlumların,mağdur kardeşlerimizin duaları ile aziz ülkemizi korumuştur.
Evet,Ülkemiz kazandı ama bu ilahi uyarı ile birlikte bir kez daha irkilmeliyiz. Allah silkinmemizi ve mağrur olmamamızı, hep korku ile ümit arasındaki ince çizgi üzerinde  inançla ve imanla durmamızı istemiştir. Bütün Türk İslam Düşmanlarına karşı kazınılan bu kutlu zaferin  toplumsal barışın İslam ümmetine ve Doğu Türkistan,Kırım,Kerkük, yanıbaşımızdaki Bayır Bucak’ta ecdat yadıgarı topraklarını kahramanca koruyan Türkmen Kardeşlerimize ve Suriye,Irak,Filistin ve Arakan’da yaşayan mazlum dindaşlarımıza ve  bütün dünya mazlumlarına hayırlı olması dua ve niyazı ile selam ve saygılarımı sunuyorum.  “ALLAH BİZ BİLEN “

Etiketler: » » » » » » » » »
Share
1477 Kez Görüntülendi.