logo

trugen jacn
08 Eylül 2016

ÇİN’İN URUMÇİ’YE ATADIĞI YENİ DİKTATÖR, UYGURLARA YENİ ÇİN ZULÜMLERİNİ AÇIKLADI.

Yeni Hitay

Uygur Haber ve Araştırma Merkezi(UYHAM)
Çin işgal yönetiminin Doğu Türkistan’a atadığı eli kanlı yeni diktatörü ÇKP.Genel Sekreteri Çivenggu yeni kanlı uygulamaları ve Çin devlet terörü temelli yeni Çin mezalimi hakkında açıklamalarda bulundu.
İstiqlal Tv.net’ın Çin Merkezi Radyosu’nun Uygurca bölümününü kaynak göstererek verdiği bilgilere göre,Pekin’in Doğu Türkistan’a gönderdiği yeni Diktatörü, ÇKP genel Sekreteri Çivengou Uygur bölgesi’nde önemli  ve öncelikli görevlerinin istikrar ve güvenlik olduğu tekrarladı ve bunu gerçekleştirmek için hiçbir fedakarlıktan  ve  her türlü tedbirleri almaktan çekinmeyeceklerini açıkladı.Bu öncelikli  istikrar ve güvenlik hizmetlerinin  temini  ve korunması için bütün her kurum ve kuruluşların ve Çin vatanadaşı her bireyin  iş ve el birliği yapması gerektiğini belirtti. İşgalcı Çin’in eli Kanlı Cüce Diktatörü Çivenggu  DOğu Türkistan’da Uygur Türklerine karşı uygulayacağı ileriye dönük  kanlı  tedbirler hakkında şunları açıkladı.
1.Tek Ve Bir Hedef :

Çin’in Pekin’de oturan ÇKP genel Sekreteri Başkan Xi’nin bütün emir ve direktiflerine harfiyen uymak ve yerine getirmek.Bütün program ve uygulamaları merkezin emirileri doğruultusunda gerçekleştirmek.
2.- Tek Mekanizma :

Pekin merkezli olmak üzere,bölge’deki bütün devlet ve hükümet organları birimler,ÇKP.organları Halk Kurultayıı Sınır Koruma Birlikleri, İç Güvenlik birimleri,İnşaat ve Üretim Ordusu(Bingtüen) mahalli yönetim birimileri ile bütün bu organların taşra ve mahalle teşkilat ve şubelere tek merkezden emir alacak ve Baş Karargah tarafından koordineli şekilde yönlendirileceklerdir.
3.- Tek Kale(Korugan) :

Bölgede yaşayan bütün Milletleri birlik ve beraberlik ve kardeşlik temelinde birleştirmek ve onlardan  şehrin korunağı olan bir kale duvarı  ve kalesi olarak yararlanılacaktır.
4.- Alınacak On Çeşit Tedbirler Paketi :
1. Haberleşme ve bilgi paylaşımını sıkı şekilde kontrol etmek
2. İdeolojik ve düşünce sahalarında Milli Bölücülüğe toptan karşı koymak.Onlara karşı  sürekli saldırmak. Mücadeleyi yaygınlaştırmak.Medya ortamında bu hususların sürekli progandasını yapmak.
3. İnternet ve elektronik ortamda haberleşme sansürünü çok sıkı şekilde korumak. Sansür hizmetlerini Kontrol edilebilir bir durumda muhafaza etmek.
4. “Teröre Sert Darbeler Vurmak” operasyonlarını azamı derecede canlı tutmak.Terör ve Teröristlere karşı her iki eli tam olarak kullanmak.Teröristleri kökünden kurutarak halletmek. Doğu Türkistan terör güçlerinin Milletlerin birlik ve beraberliği ve ülke bütünlüğüne karşı ilan ettiği savaşta,onların ortakları.sempatizanları ve yardımcılarına en sert şekilde darbeler vurmak
5. Din hizmetlerini ÇKP’nın gözetiminde sıkı şekilde kontrol etmek. Devletin din siyasetini ülke çapında yaygınlaştırarak ,radikal akımların yeni ve genç nesillerin beynine yerleşmesine karşı koymak. Dini sahada Vatanperver ve devlete bağlı kadrolar yetiştirerek dini, sosyalizmin prensiplerine uygun hale getirmek.
6. Şehir,Kent ve kasaba ve köyler ile en küçük yerleşik birimleri dahil ülkeyi sıkı  ve koordineli şekilde yönetmek ve idare etmek.Güvenlik Hizmetleri zinciri tesis ederek bütün yerleşim birimleri bu Güvenlik Hizmetleri Zinciri üzerinden merkezi bir şekilde  idare etmek. önleyici.dizginleyici ve kontrol edici tedbirler alarak istikrar ve güvenliğe karşı saldırılara hiç bir şekilde izin vermemek.
7. Köyleri ve kırsal kesimlerdeki yerleşim birimlerini sıkı şekilde kontrol altında tutmak.Kent dereceli ÇKP.Hizmet Gurupları,Kollektifleri, kırsala ve köylere gönderilen ÇKP.Hizmet gurup ve ekiplerine görevli bulunduğu köy ve yerleşim birimlerinin istikrar ve güvenlik hizmetlerini onların taşeronluğuna teslim etmek.Bu hizmetleri en derin ve en ince noktalarına kadar uygulatmak.
8. Güvenlik ve İstikrarı Korumaya yönelik hizmetlerin yaygınlaştırılması ve suratle genelleştirilmesini sağlamak için taşeonluk(Taahhüt=Kefalet= götürü ) hizmetleriri güçlendirmek.
9. Bölgenın dış ülkelerle olan  sınırlarının kontrolünü sıkı şekilde sağlamak ve dışarıdan gelebilecek tehlikeleri engellemek.Bunun için tüm bölge halkını,Sınır Koruma Birlikleri ile Çin Halk Kurtuluş Ordusu birliklerini ve diğer tüm güvenlik birlik ve birimleri koordine içinde birleştirmek.Bu birleştirilen bütünlükten Sınır Koruma Birleşik Cephesi ve Sınırı Koruma Duvarı olarak yararlanmak.
10. Sosyal va toplumsal istikrar ve güvenliği temin ve korumak için ortak,merkezi ve ülke genelini kapsayacak planlar ve programlar yapmak.Bölge sınırıları içindeki hiçbir yerde hiç bir noktada boşluk bırakamamak. Milletlerin birlik kardeşliğine yönelik ihtilaf ve sorunları daha fikir aşamasında ve en alt düzey ve aşamada iken (filiz verme aşamasında )iken, halletmek.Hiç bir konu ve tedbirde eksiklik  ve açıklık  bırakmamak
5. İstikrar ve Güvenlik Hizmetleri

Bu hizmetler ile ilgisiz bölge,Yer ve Kurum ve Adam Bırakmamak. Söz konusu hizmetler ile ilgili bütün birimler,kurumlar ve bireyler yükümlülük içindedirler.Hiç bir makam,kurum veya şahsın  bu hizmetlerin benimle ilgisi yoktur deme hakkı olmadığını onlara anlatmak ve kabul etmelerini sağlamak.
6.- Bir Görev  = Çifte Sorumluk 
İstakrar ve güvenliği temin ve korumaya yönelik hizmetler her görevli için öncelikli bir görevdir.Hiç bir kurum veya birey benim yürüttüğü görev istikrar ve güvenlikle ilgisi yoktur diyemiyeceklerdir.  Birey veya kurum kendi aslı görevi ile birlikte bu hizmetleri de harfiyen yerine getirmekle yükümlüdür.
7.Sonuna Kadar Direnmek
Söz konusu hizmetleri yerine getirirken yenilse bile pes etmemek.Ölümüne kadar mücadeleyi sürdürmek ve bunun temin ve korunması için sonuna kadar direnmek
8. Ödüllendirmek – Cezalandırmak
İstikrar ve güvenlik hizimetlerinin yürütülmesi sırasında başarılı olanları çeşitli şekillerde ödüllendirmek. Görevlerinin yeterli derecede yapmayan ve Başarısız olanları kim ve hangi makamda olurlarsa olsunlar,  kim ve ne olduklarına  bakılmaksızın en ağır şekilde cezalandırmak.

Etiketler: » » » » » » » »
Share
1935 Kez Görüntülendi.