logo

trugen jacn
06 Ekim 2015

DOĞU TÜRKİSTAN’I UNUTMA..! BİR EL VER,UMUT OL DUA OL KARDEŞİNE.

Kazim-Gül

Kazim GÜLTEPE (Şair-Yazar-Almanya)

Uygur Haber ve Araştırma Merkezi(UYHAM)

GÜNÜMÜZ DÜNYASINDA ASLINDA TÜRK SOYUNDAN BAŞKA ESİR YOK GİBİDİR.
BİLHASSA ESİR DOGU TÜRKİSTAN UNUTULMUŞ SAHİPSİZ VE KİMSESİZDİR.
Nerdeyse iki asırdır kanayan yaramızdır, Esir Doğu Türkistan.Uygur türklerinin ve orada yaşayan tüm türk bıylarının çekmediği çile kalmamıştır.Maleseff Türk-İslam adlanan devletlerin duyarsızlığı,pısırıklığı,toplumun vurdumduymazlığı herşeyi özetliyor.Adeta Kızıl Çin’e sen Doğu Türkistan’da her istediğini yapabilirsin,mesajı veriliyor.Malesef yaşayan ölüler gibiyiz.

Kazim-Afiş

SON GÜNLERDE ÇOK YAZILDI ÇİZİLDİ, YAHUDİ MALI ALMAYIN ALMAYALIM DİYE .FİLİSTİN´DE KAN DÖKTÜGÜ İÇİN.DOGRU AMA ASIL UNUTULAN Çin´Çin VE YİNE Çin MALI.
NİÇİN Mİ ?
BAKINIZ HACCA GİDİP GELEN YAKINLARIMIZIN GETİRDİKLERİ EŞYALARA.TAKKE , SECCADE ,TESBIH , ZEMZEM SETİ ,OYUNCAK KABE VE MEKKE RESİMLİ VIDEOLAR, DAHA NELER NELER HEPSİ ÇİN MALI.(Kazım Gültepe)
DAHASI BAZILARINA GÖRE ŞERİAT ÜLKESI OLAN SUUDI ARABISTAN´DA SATILIYOR OLMASI. ŞUURLU BIR MÜSLÜMAN BUNLARI NASIL ALIR NASIL DİN VE KAN KARDEŞLERİNİ KATLEDEN VE İŞGALİ ALTINDA TUTAN KIZIL Çin MALINI ALIR.?.
YOKSA BENİM BİLMEDİGİM BIR AYET VE HADİS´Mİ VAR.! ARAB’A ZULMEDENİN MALINI ALMAYACAKSIN DA TÜRK´E ZULMEDENİN MALINI ALACAKSIN DİYE ?.TÜRKİYEMİZ’DE SATILAN ÇERCEVELİ AYET VE HADİS YAZILI LEVHALAR İSLAMİ MOTİFLİ ÇERÇEVELİ RESİMLER VE OYUNCAKLAR DAHA NELER NELER % 80 Çin MALI.İ ŞTE KITABIMIZ VE HADİSLER DE VERİLEN EMİR VE HEDEF İLİM YOLUNDA KOŞMAMIZ VE AKILLI OLMAMIZDIR. BUNLARA UYMADIKCA KURU KURU BAGIRMAKTAN KAFA ŞİŞİRMEKTEN BAŞKA BİR İŞE YARAMAYIZ.
BURADA Çin’İ MİSAL GÖSTERDİM SADECE O SANILMASIN DAHA ERMENİSİ. FARS´I BAŞKALARI DA´I VAR ONLARDA TÜRK TOPRAKLARINI VE TÜRKLERİ ESİR TUTUP HER TÜRLÜ ZULMÜ VE HAKSIZLIGI YAPMAKTADIRLAR.
Birde sözde insan hakları savunucuları neredesiniz,Taa Vietnam savaşlarında ölenlere bile ağıtlar yakanlar.sözde Ermeni soykırımını hatırlayıp hatırlatanlar.sizin insanlık anlayışınız zembereği kurulmuş saatler gibi,yazıklar olsun topunuza.
BUNLARI YAZMAKLA BİR YERE VARILMAYACAGINI BİLİYORUM AMA İNSAN OLARAK BİR TÜRK OĞLU TÜRK OLARAK YAZMAK ZORUNDAYIM.YOKSA ECDAD DEMİŞ Kİ
“CAMİ NE KADAR BÜYÜK OLURSA OLSUN,İMAM BİLDİĞİNİ OKUR”
Yazan:Kâzım Gültepe.
Ekleyen:Kâzım Gültepe.
Resim:Murat Darga.

Kaynak: Sayın Kazim Gültepe’nin kişisel Facebook sayfasından alınmıştır.Her zamanki  Doğu Türkistan duyarlılığı için teşekkür ederiz.)

Etiketler: » » » » » » »
Share
1195 Kez Görüntülendi.