logo

trugen jacn
13 Temmuz 2015

VAHDET GAZETESİ : DOĞU TÜRKİSTAN’DA ZULUM YOK(!),ABARTIYORUZ

Vahdet-Uygur

ÜSTTEKi iki fotoğrafı Doğu Türkistanlı kardeşlerimizin kendilerine yapılan zulümleri duyurmak amacıyla kurdukları resmi sitelerinden aldık.

Teslim -6

Tayland’daki 109 Uygur Kardeşimiz, Çinli görevlilere teslim edilip böyle getirildi. “Zulüm yok abartıyoruz!” başlığıyla verilmiş haber. Zülüm ve vahşette ABD ve benzerleriyle yarışmaktan geri durmayan bir yönetimle karşı karşıyayız. Başa çuval geçirme ve numaralandırma yöntemlerini Guantamano ve Ebu Gureyb den hatırlarsınız sanırım!..

Biz, Muhalif sayfamızda üç haftadır, gazetemiz Vahdet haber ve röportajlarıyla uzun zamandır konuyu birçok açıdan değerlendirip, gündem edip kardeşlerimizin yanında olduğumuzu, olmamız gerektiğini, yaptıklarımızın yeterli olmadığını ifade etmeye çalışırken; Çin ile ekonomik ilişkilerden dem vuranlar, bu gibi haber ve açıklamaları abartılı bulduklarını söylemekten çekinmemişlerdi! Kardeşlerimizin tabirlerinde olduğu gibi, keşke biz abartıyor olsaydık! Keşke bu kardeşlerimiz için açıklama, haberden ziyade daha önemli işler yapabilseydik!

Teslim-5

kAYNAK :  Vahdet Gazetesi   13.07.2015

Etiketler: » » » » » » » »
Share
1748 Kez Görüntülendi.