logo

trugen jacn
12 Ocak 2015

ŞAİR ZİYALIMIZ GÜLTEPE’NİN YÜREK SÖZÜ : BİN BAHAR GÖRSEDE TAŞLAR YEŞERMEZ..!

ODUR CAN İPLİĞİMİN DEVA BULMAZ AĞRISI
ONUN SANCILARIDIR,DAMARLARIMDA VURAN
*******************************************************
”Karanlık geceler,kara zindanlar
İşkence altında inler niceler
Tabuttan evleri,tütmez bacalar
Bir yaman yaradır,yanar Türkistan
Çin zulmü altında,kanar Türkistan”
Bu dizeler ne güzel anlatıyor ESİR DOĞU TÜRKİSTAN’ın içinde bulunduğu vahşeti..Elbette anlayacak yüreğe ve yüreklere sahip olanlara.  Hz.Mevlana,

BİN BAHAR GÖRSEDE TAŞLAR YEŞERMEZ,

demiş.İşte o taş yürekliler bunu anlayamaz.Bir çoğuda papağan kuşları gibidirler yani ALLAH’ın vermiş olduğu aklını ve beynini vicdanları doğrultusunda kullanamazlar.Sadece öğretileni tekrar ederler.Malesef Türkiyemiz de en yaygın olana bir konuşma ve eylem tarzıdır.
Dünya da Doğu Türkistan,a En büyük desteği vermesi gereken öncelikli ülke Türkiyedir.!!! Ama ne acı ne kahredici bir durumdur ki bırakın yardımı adını bile anamıyor.DOĞU TÜRKİSTAN Tüklerinin lideri RABiYA KADİR dünyayı dolaşıyor.Hemen her Avrupa ülkesinde konuşmalar yapıyor.Girmesi yasak olan iki ülke var yer yüzünde.!!! Biri Kızıl Çin işgalindeki DOĞU TÜRKİSTAN diğeri, TÜRKİYE CUMHURİYETİ .Bunu hanği akıl,hangi vicdan kabul edebilir ve haklı gösterbilir Kİ ?.
Rabiya Ana bir insan olarak gelmek istedim onu bile kabul etmediler diyor.
Nerede bir Türk düşmanı varsa hepsine kapılar açıktır,sadece Türklere değil.Fars (İran) işgalinde ki GÜNEY AZERBAYCAN istiklal harekâtı lider.Dr.Mahmutali Çehreganlı’nında girişi yasaktır Türkiye’ye.
Hrant için Ermeni.Açılım için Apocu.Filistin,Suriye,Mısır için Arap olan Türkiyeliler.Malesef,Kerkük,Hocalı,Ahıska,Güney Azerbaycan, Ve Doğu Türkistan için Türk olamadılar.Doğu Türkistan için Kızıl Çin’i karşısına alan bir Japonya olamadı Türkiye.
Mısırda yapılan darbenin akabinde,sokaklara dökülen ,Mısır Konsolosluklarına yürüyen,siyah çelenkler bırakanlar ve ÜMMET seninle, uyan ÜMMET diye sloğan atanlar.Niye aynısını birde ESİR DOĞU TÜRKİSTAN için yapmadınız ve yapmıyorsunuz ki ?.Hem Doğu Türkistan tam iki asırdıa (Yani 200 yıldır) bu cehennem azabını yaşıyor.Yoksa Türk soyundan olan Müslümanlar ÜMMET sayılmıyor mu ?.26 Haziran 2013 te Turfan vilayeti ve çevresinde başlayan katilamlarda 200’ün üzerinde Uygur Türkü öldürüldü.Tutuklananların haddi hesabı yok .Nerede bu ümmet hiç sesleri sedaları çıkmadı ?.Nerede müslüman Araplar niye bir porotesto mitinği yapmadılar ?.Gazze ve Araplar söz konusu olunca Cuma namazı çıkışlarında Yahudi bayrakları yakıp,gıyabi cenaze namazı kılanlar.Niye aynısını Doğu Türkistan için yapmıyorlar aceba ki ?.Her fırsatta Yahudi malı alma diye bağıranlar ,niye birde Çin malı alma demiyorlar ki ?.Daha acısı Hac’dan gelen hediyelik eşyaların bile büyük bölümü kızıl Çin malıdır,peki bu nasıl oluyor ???
Bu siyasi ümmetçiler içinde öyleleri varki aynı Ramazan pidesi gibidirler.Çıkarları söz kunusu olanca hemen gramajları ve fiyatları da değişiyor.
!!! Burada maksadım kimseyi kötülemek değil,nefretim hayasızca yapılan çifte satandardadır.Doğu Türkistan 1.843.418 km kare toprağa sahip bir Müslüman Türk yurdudur.
Yazan:Kâzım Gültepe.
Ekleyen:Kâzım:Gültepe. — Kazim Gültepe Turanlı ile birlikte.
Beğen · · Paylaş · 12 Temmuz 2013 · Düzenlendi ·

Etiketler: » » » » »
Share
1360 Kez Görüntülendi.