logo

trugen jacn
11 Mayıs 2021

İSRAİL’İN ZULMÜNDEKİ KUDÜSÜ ŞERİF – ÇİN’İN SOYKIRIM KISKACINDAKİ AZİZANE KAŞGAR

İsrail’in Zulmundeki Mukaddes Kudüs-ü Şerif

Biz müslümanlar için çok önemli ve kutsal bir mekan. İslamin izzeti ve şerefini tarihte temsil eden kutsal kent.
İlk kıblegahimiz Peygamberimiz Efendimizin ilahi Tulpar bineği ile Rabbımızın huzuruna nail olmak için göğe yükseldiği kutlu belde.
Azizane Kaşgar :
Müslüman Türkler özellikle Doğu Türkistan’da yaşayan Türkler için çok kutsal ve manevi değeri çok büyük bir kent. Pakistan’in maneve kurucusu Allame Dr. Muhammed İkbal’in ” Kaşgar,islam dünyasının doğudaki koruganı ” olarak tanımladığı islamın Doğudaki müstahkem kal’ası.
Menkibeye göre Karahanlı Devleti Hükümdarı Ceddimiz Satuk Buğra Han’in bir gece rüyasında Peygamber Efendimize müşerref oluyor ve Efendimizin buyruğu ile rüyadan uyanınca Abdulkkerim adını de alarak İslamla şerefleniyor. Türkistan’da İlk Ezani Muhammediye’nın okunduğu ilk Müslüman Türk devletimizin azız başkenti Kaşgar.
Kaşgar’da bulunan 300 budist mabedini aynı anda Camiye dönüştürüyor ve tebasını islama davet ediyor. Doğu Türkistan Türkleri hiç ikilenmeden ve karşı tepki göstermeden Hakanlarının isteğine uyuyor. Allah’ın hidayeti ile islam dinini kendi rızası ve ile seçiyor ve şerefleniyor.

Şu anda her iki kutsal beldede Müslümanlara yönelik büyük bir zulüm ve soykırım var.
Kudüs’de siyonistlerin acımasız vahşeti zulüm şeklinde sürüyor. İsrail, aşağılık zulümünün duyurulmasına vicdanlara, insanlığa hak ve hukuka meydan okurcasına Firavun kibiri ile umursamaz bir tavırla izin veriyor. Cünkü O Yahudi Sermayesinin etkin olduğu ABD’ye güveniyor. Dünyayı takmıyor bile. Çünkü dünya’da Türkiye’den başka vicdan sahibi ve duyarlı başka bir ülkenin olmadığını çok iyi biliyor.
Komünist Çin ise Doğu Türkistan’da tam bir Müslüman Türk soykırımı uyguluyor. Bunu yaparken soykırım cinayetleri işlemediğini dünyaya inandırmaya çabalıyor. Yalan söylüyor ve sahtekarlık yapıyor ve bu yolla soykırım cinayetlerini gizleyebileceğini yanı güneşi çamurla kapatabileceğini sanıyor. Doğu Türkistan Türklerinin Allah’tan sonra fani dünya’da tek dayanağı Aziz Türk Milleti ve onun son devleti Türk-İslamın dayanağı T.C.Devletidir.

Ama,en yüksek frakanstan İsrail zulmüne tepki gösteren devlet adamlarımız Doğu Türkistan’daki soykırıma sessiz ve kayıtsız. Endonezya, Malezya ve en son Kosova’dan başka Arap ülkeleri Pakistan dahil tüm islam dünyası Çin zalimini Türkçe konuşan Türklere yönelik soykırım cinayetlerini destekliyor ve onun soykırım cinayetlerinin ortağı olduğunu utanmadan ve arlanmadan açıkça ifade ediyor.
Kadim Kaşgar kenti ile tanınan Doğu Türkistan,günümüzde Türk – İslam aleminin yetimi ve öksüzü. Baksanıza Çin’in parasını aldığı halde göndermediği Çinvirüsü aşısının gecikmesinin faturasını mazlum Uygurlara ve Uygurları destekleyen Siyasilere keserek tarihe iz bırakan bir Sağlık Bakanı de var Maşallah. Bu katliamcı Çin Türkiye’den para ile devşirdiği sözde Konfüçyosçi Prof.ları kullanarak ve devletimizin Milli Eğitim Bakanlığının güçlü desteğini de arkasına alarak soykırım cinayetlerini gizlemek için Hayalindeki Çin Resim Yarışmaları düzenleme curatını gösterebiliyor.
” Dert çok-Hemdert yok Düşman Kavi -Talih Zebun olduğu” günlerdeyiz.

Share
195 Kez Görüntülendi.