logo

trugen jacn
12 Ekim 2019

ÇİN, BARIŞ PINARI HAREKETIMIZA KARŞI ALÇAKÇA SUÇLAMALARLA İHANETİNİ GÖSTERDİ

Türkiye’yi sözde dost ve stratejiik müttefik yalanları ile oyalamaya çalışan Çin İşgal yönetimi Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye’deki ÇKP Diktatörlüğünün gerçek müttefiği ve yardakçısı PKK/PYD terörist katillerini temizlemek ve terör koridorunu engellemek ve bölgede barışı temin etmek amacı ile başlattığı Barış Pınarı Hareketini eleştirerek tepki gösterdi. PKK/PYD Terörist Katillerinin sivil halkımıza yaptığı katliamlarını kahraman Türk Ordusuna yüklemeye çalışmak suretle kendisinin ne kadar yalancı iki yüzlü ve sahtekar olduğunu ve Türkiye ve Türk Milletine karşı gerçek niyetini ortaya koymuş oldu.

Mir Kamil Kaşgarlı

Çin kanallarında 10 Ekimde yayınlan videoda, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili;

“Türkiye Suriye’ye saldırdı. İlk saldırıda hiç tereddüt etmeden 2 milyon insanın su kaynağı olan Haseke Barajını bombaladı. Türkiye’nin hava saldırılarında 8 sivil dahil 15 kişi öldürüldü ve 40 kişiyi yaralandı. Masum insanlar evsiz kaldı. Mısır, Fransa, Almanya, Suudi Arabistan ve diğer bir çok ülke Türkiye’yi kınadı ve AB de büyük endişe duyduklarını belirtti” şeklinde Türkiyeyi kötüleyen yayınlar yapmaya başladı.

Terörist ve işgalci Çin’in, PKK/ YPG-PYD teröristlerini desteklemesi hiç de şaşırtıcı ve yeni bir olay değil aslında.

Zira İkiyüzlü Çin’in devlet medyası daha önce de Afrin ve zeytin dalı harekatını karalama kampanyası başlatmıştı.

CCTV başta olmak üzere Çin’in resmi medya kuruluşları ”Türkiye Afrin’i işgal etti, ev ev yağmalıyor, talan ediyor” diye yayınlar yapmakla kalmayıp, hatta PKK/ YPG-PYD teröristlerini işgale direnen halk kahramanları olarak lanse etmiş ve boy boy fotoğraflarını yayınlamıştı.

Fotoğraf açıklaması yok.

Kızıl Çin’in PKK/ YPG-PYD teröristlerini masum görmesinin ardında yatan şey, Türkiye’ye ve Türklere olan binlerce yıllık kin ve nefretleri değil sadece, yıllardır PKK/ YPG-PYD teröristlerini ideolojik uşakları ve beslemeleri olarak görmesidir. Bu yüzden onlarca yıldır kapalı kapılar ardında, maddi ve manevi gizli destekleri ile PKK/ YPG-PYD teröristlerini beslemektedir.

Fotoğraf açıklaması yok.

Çünkü Orta Doğuda Maocu, komünistlerden oluşan bir terör devleti kurmak, batıdan ziyade komünist Çin’in bölgeye yönelik emperyalist yayılmacı politikasının vaz geçilmez unsuru olarak uygulana gelmektedir.

Türkiye’ye dil uzatan işgalci, soykırımcı, terörist Çin devleti ilk önce aynaya baksın.

Doğu Türkistan’a yaptığı işgal, işkence, soykırım ve kurduğu Nazi kamplarının hesabını versin. Doğu Türkistan’da şuana kadar en az 35 milyon Uygur Türkü kardeşlerimizi nasıl katliamdan geçirdiğinin hesabı sorulacak günler gelmek üzeredir. Allah’ın izniyle inşallah…

(*) Sayın Mir Kamil Kaşgarlı’nın sosyal medya hesabından alınmıştır.

Etiketler: » » » » » » »
Share
622 Kez Görüntülendi.