logo

trugen jacn

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER TEŞKİLATI’NIN DOĞU TÜRKİSTAN VE MYANMAR’DA İKİYÜZLÜLÜĞÜ !

Fatih KAPLAN
Komünist-Faşist Çin ve Mynamar hükümetlerinin Müslümanlara yaptıkları zulümler sınırları aştı. Dünya gündeminden düşmeyen haberlere nihayet ‘Birleşmiş Milletler’ topluluğu adını verdiğimiz; ‘Yandaş Haçlı cemiyeti’ bu hafta başında Mynamar’da: ‘bir insanlık dramı olduğunu ve insanlık suçu işlendiğini’ belirten bir açıklama yaptı.

Tabi ki her zaman olduğu gibi şimdi ki durumda da katliama uğrayan Müslüman olduğu için batı medyası ve batı dünyası vahşeti görmezden geliyor. Kısa ama umut vaat etmeyen açıklamalarla durumu kurtarmaya çalışıyor. Birleşmiş milletler cemiyetinin tarihçesine baktığımızda da bunun ilk olmadığını görüyoruz. Hatta ölen Türk ve Müslümansa bu defa hiç sesinin çıkmadığını görmekte tuhafımıza gitmiyor. Onların bu sessizliği bizim tuhafımıza gitmiyor. Zira mayasında kan ve gözyaşı akıtmak olan ve tarihte insan canına kat etmek için fırsat kollayan bir medeniyetin kurduğu topluluktan bundan daha fazlası beklenemezdi.

Doğu Türkistan’da yıllardır devam eden işkence ve zulüm had safhaya çıkmışken dünya genelindeki bu suskunlukta bizim garibimize gitmiyor. Konuştukça ağzından kan akan gittiği her noktaya acı ve zulüm götüren insanların bizim kardeşlerimize ağlamasını beklemek saflık olur. Son dönemde artan tuhaf uygulamalarla ailelerin yapısı değiştirilmeye, kızlarımız zorla evlendirilmeye çalışılırken tutup ta bunları destekleyen insanların ses çıkarması zaten eşyanın tabiatına aykırı bir durum olurdu.

Onları biliyor ve tanıyoruz! Peki, ya bizler. Bizler orada diri diri ateşe atılan insanlar varken ne yaptık? Neler yapabilirdik? Nasıl hareket etmemiz lazım dı? Hiç düşündük mü? Veya o kızlarımızı o babaları yada ateşe atılan anneleri hiç aklımıza getirdik mi? Onlar ateşin içinde bağıra bağıra can verirken bizler ne yaptık?

İşte burada devletimizin güçlü olmasının gerekliliğini bir kez daha anlıyoruz. Bizler kısır çekişmeleri bir kenara bırakıp devletimiz ve milletimiz için çalışmaya başlarsak. Ayağa kalkan ve şahlanan yüce Türk milletinin sayesinde kaç millet ve devletin sevineceğini hiç hesap ettiniz mi? Ateşe atılmak üzere olan insanların yüzlerindeki sevinç ifadesini tahmin edebiliyor musunuz? O annelerin feryadının nasıl sevinç çığlıklarına dönüşeceğini, o babaların evlatlarına nasıl sarılacağını tahmin edebiliyor musunuz?

Peki, Allah’ın huzuruna çıktığınızda bu iş için bir şey yaptığınız listeyle o huzura vardığınızı. Onun sizi kurtaracak bir belge olduğunu hiç hesap ettiniz mi? O an neler yaşardınız, neler hissederdiniz, Sırat’a nasıl koşardınız? Hiç düşündünüz mü?

Artık birleşmiş milletler cemiyeti adını verdiğimiz, birleşmiş Haçlı cemiyetini kınamaktan vaz geçelim. Bizler Türk Birleşmiş milletler cemiyetini kurup kendi ordumuzu da onun emrine verelim. Bakalım dünyada artık Müslüman ateşe atılır mı? Kızları evinden zorla alınır mı? Parası yerle bir edilir mi?

Allah Türk milletini aynı bayrak altında toplanmayı nasip etsin.

Allah bizlere birleşme gücü ve aklı versin…

Kaynak :  http://tokatpress.com/kose-yazisi/dogru-turkistan-ve-mynamar-da-bm-ikiyuzlulugu

Etiketler: » » » » » » » »
Share
1164 Kez Görüntülendi.