logo

trugen jacn

DOĞU TÜRKİSTAN VE KOMÜNİST ÇİN’İN AJANLARI

Sencer BUĞRAHAN

 ” Mazlum mazlumdur; dini, dili, ırkı, cinsiyeti, ideolojisi sorgulanmaz.   Sorgulayan da mazlumu mazlum olarak görmez. Onun için mazlum, ya bir geçim kapısı, yahut reklam aracıdır. ” 

İşgalci Çin’in Doğu Türkistan’da uyguladığı katliam, işkence, baskı ve asimilasyon politikaları artık tüm dünyada seslendirilmeye, gündeme gelmeye başladı. Tarihin belki de en büyük işkence ve baskıları ile karşı karşıya Doğu Türkistanlı Müslüman kardeşlerimiz. Tarihin hiçbir devrinde görülmemiş işkence ve eziyet, şu anda Doğu Türkistan’da Uygur ve Kazak Türkleri’ne yaşatılıyor. Müslüman ve Türk kimliğinden tamamen koparılmış bir Doğu Türkistan istiyor işgalci, komünist, kızıl Çin.

İslâm dini adına ne varsa hepsi yasaklanan Doğu Türkistan’da Müslümanları ateistleştirme ve komünist yapmak için her gün yeni kararlar alınıyor işgalci Çin tarafından.

  • Namaz yasak.
  • Oruç yasak.
  • Başörtüsü yasak.
  • Kur’an yasak.
  • İslâmî eğitim yasak.
  • Bayramlaşma yasak.
  • Sakal bırakmak yasak.
  • Yani İslâm’ı çağrıştıran ne varsa yasak.

Doğu Türkistanlı Müslümanlar 24 saat boyunca kameralar ile izleniyor ve Çin’in geliştirdiği programla “suçlu profiline” uyan herkes ya ceza evine yahut toplama kamplarına gönderiliyor.

İşgalci Çin’in “Yeniden Eğitim Merkezi” olarak adlandırdığı, Hitler Almanya’sında Yahudileri cezalandırmak için yapılan Nazi Toplama Kampları’nı andıran hatta onlardan daha beter olan Toplama Kampları…
Şu anda bir milyondan fazla Doğu Türkistanlı Uygur ve Kazak Türk’ü sadece Müslüman oldukları için bu kamplarda esir. Kamplar ile ilgili bilgileri sitemizde yayınladığımız haberlerde bulabilirsiniz. İdeolojik eğitim adı altında Doğu Türkistanlı Müslümanları komünistleştirmek için oraya kapatılan insanlar, tarihin görmediği işkencelerden geçirilmekte.

Sağ çıkan yok gibi. Çıkanlar da ya intihar ediyor yahut deliriyor.

Geçenlerde konuştuğum bir Doğu Türkistanlı kardeşimiz; ailesinden 70 kişinin ya cezaevinde yahut toplama kamplarında olduğunu söyledi. Doğu Türkistan’dan çıkarken orada bıraktığı eşi ve 4 çocuğu hakkında 4 yıldır haber alamadığı, 4, 3, 2 ve sadece 5 günlük çocuğunu ve yeni doğum yapmış eşini işgalci Çin’in zindana attığını söyledi. Kalbiniz sıkıştı değil mi?
Benim kalbim sıkıştı, vicdanım patlama noktasına geldi. Ve inanın kardeşimize ne söyleyeceğimi bilemedim.
Mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu’nun Filistin meselesinde söylediği bir söz var, siz bunu Doğu Türkistan, Suriye, Yemen, Irak, Arakan, Keşmir diye alın ve bu sorumluluğu taa kalbinizin, vicdanınızın en ücra köşelerinde hissedin:

“Ve çağından me’sul müslüman olarak siz burada bir numune teşkil ediyorsunuz… Dünyada gördüğünüz her türlü haksızlık, bizim adam olamamamızdan kaynaklanmaktadır; bunun suçluluk duygusunu hissetmenizi istiyorum…” (Salih Mirzabeyoğlu, Filistin ve İşkence Konferansı)

Ve gelelim şimdi bütün bunları anlatma sebebimize. Sitemizi takip edenler bilir ki; Doğu Türkistan ve davası bizim için adeta her şeyin üstünde. Bu bize dinimizin, kanımızın, tarihimizin yüklediği bir vazife, bir görev. Biz böyle biliyor ve böyle inanıyoruz.

Ülkemizde başka ülkeler adına ajanlık yapan birçok satılık, serefsiz kişi ve gruplar var, malumunuz.

İşte bunlardan en meşhur olmuşu; Fetoş ve FETÖ’cüler.
Biz FETÖ’cülere niçin düşmanız?
Ülkemizi, insanımızı, değerlerimizi Amerika’ya sattıkları için değil mi?
Peki aynı işi başka ülkeler namına yapanlara niye ses çıkarmıyoruz.
İran adına iş gören İran ajanları…
Rusya adına iş gören Avrasyacı Rus ajanları…
İsrail adına iş gören İsrail ajanları…

Ve komünist, kızıl Çin namına iş yapan, Türkiye’yi değil de Çin’i daha çok seven, ülkemizi her an kızıl Çin’e satmaya hazır, Çin emir verse bugün aynı FETÖ gibi ülkeyi işgal etmeye kalkışacak Çin ajanları…

İşte bu Çin ajanlarının yayın organlarından birinde, Odatv’de bir haber yayınlandı geçen günlerde.

“Hükümetin bu görüntülerden haberi var mı” başlığı ile Erkin Öncan imzasıyla yayınlanan haberde, işgalci Çin’in baskıları sonucu ülkemize gelen Doğu Türkistanlı kardeşlerimiz adeta jurnalleniyor.
Müslüman olmadıkları kesin, Türk olmadıklarına da emin olduğumuz bu Çin ajanları, işgalci Çin adına iş görüyorlar.

20 Haziran’da Associated Press (AP) tarafından YouTube kanalına yüklenen, ülkemizdeki Doğu Türkistanlı Müslüman kardeşlerimizin Kur’an eğitimi aldıkları videoyu Çinlilere ispiyon ediyorlar.

Son günlerde gündeme gelmeye başlayan Doğu Türkistan ve davası demek ki birilerini böyle paniklettirdi.

Şunu iyi bilin ki; Doğu Türkistan özgür oluncaya kadar, hiçbir Müslüman ve Türk Doğu Türkistan davasını dillendirmekten vazgeçmeyecektir.

Kapanışı yine Mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu‘ndan yapalım:

“Âdeta, demin Hazret-i Ebubekir bahsinde naklettiğim “ağlayan ağlasın, ağlayamayan ağlar gibi dursun” hikmetindeki gibi, bunu yaşayan yaşasın, yaşayamayan da yaşamanın yollarını arasın… Şu ifâde şuurlaşsın:  ” — Yâ Muntakim Allah, bizi intikamına memur et!”
(Salih Mirzabeyoğlu, Filistin ve İşkence Konferansı)

Kaynak :  http://habernida.com/dogu-turkistan-ve-cin-ajanlari/

Etiketler: » » » » » » » » » »
Share
2506 Kez Görüntülendi.