logo

trugen jacn

ÇİN’İN CEHENNEME ÇEVİRDİĞİ DOĞU TÜRKİSTAN’DAN YÜKSELEN FERYATLAR – 7

ÇKP-Faşist Diktatörlüğünün   işgali altındaki Doğu Türkistan’da yaşayan ve bu ülkenin tarihi sahip ve sakinleri olan Müslüman Türkleri,   baskı zulüm,işkence,insanlık dışı cinayet ve soykırım uygulamaları ile bir an önce bu dünya’dan tamamen yok etmesi görevi ile  özellikle Urumçi’ye  atadığı  Tibet Canisi ve Çin Nazisi ÇKP bölgesel  Genel Sekreteri Çin Çuvenggu’nun insanlığın utancı ve yüz karası  cinayetleri tüm hızı ile sürüyor. Doğu Türkistan  dünya’dan izole edilmiş ve insanlık aliminden koparılmış durumda. Çin ÇKP/Nazi Gestaposunun Urumçi’deki eli kanlı Şefi , Uygurların ,Kazakların,Kırgizların ve diğer bu ülkede yaşayan Çinli olmayan Müslüman halkların katili ÇKP  elebaşısı  Doğu Türkistan’da tarihin şimdiye kadar kaydetmediği baskı,zulüm ve envaiçeşit Çin işkenceleri ile katliamlarına her gün bir yenisini eklemekte. Bugün itibariyle  Türkiye’de yaşadığı  bilinen Habip Altay isimli bir Doğu Türkistanlı Kardeşimiz    sosyal medya hesabında şu  canhiras sesi ile haykırıyor ; ” Benim ailemde tam tamına 68 kişi Çin Nazi Kamplarına atılmış durumda !” feryatları ile başlayan paylaşımını aşağıda bilgilerine  sunuyoruz. Allah Habip Altay Kardeşimizin  tutuklanan tüm ailesini ve  Çin işgal yönetiminin Hitler Faşizmini örnek alarak Doğu Türkistan genelinde kurduğu yüzlerce ölüm kamplarına  sadece Müslüman Türk olduğu için hapsettiği 1,1 milyon Müslüman Türk Kardeşlerimizin  bir an önce kurtulmalarını Cenabi Allah’tan niyaz ediyoruz. Allah Doğu Türkistanlıların yar ve yardımcısı olsun  ( UYHAM)  

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar ve yazıUygur Haber ve Araştırma Merkezi (UYHAM)

Habib Altay Feryat Ediyor  ;

Benim  ailemden  sayabilidiğim ve aklımda tutabildiğim kadarı   68 kişi içeriye atılmış yanı  Çin Nazi Kamplarına  kapatılımış !
Sizler bu haberi okudukça  belki inanamayacaksınız veya şok olacaksınız !
Sizler bu habere kesinlikle inanın şok  olmayın vede hiç  şaşırmayın !

Günümüzde bu ve benzeri haberler bir  Doğu Türkistan gerçeğidir !
Ben bu haberi dün alabildim. Bu habere göre  benim  ailem,yakınlarım ve Sülalemden  dışarıda serbest olan bir tek kimse yok !

Benim aileden 2 Ağabeyim onların eşleri  ve onların  erkek ve kız çocukları toplam 12 kişi ,

2 Erkek Kardeşim,Kız Kardeşlerim ve onların eşleri ile 14 ve 16 yaşlarındaki  oğulları de  Kamplara  kapatılmış !
Büyük  Yengenin ailesi  Anne-Baba Kardeşleri ve onların çocukları toplam  23 kişi !

Ablam ve   Ablamın oğlu 2 kişi

Halam   ve onun eşi ve  2  Oğlu   toplam 4 kişi !

Kuzen Ablam,Kocası, 3   evladı,gelinleri toplam 11 kişi  !

Kuzen ablamın  Kocasının Ablası  ve onun kocası , 2 kızı  toplam 4 kişi

Kuzen Eniştemin Eşinin Annesi ve kardeşleri ve çocukları toplam 12 kişi !

Soruyorum sizlere ?
Ben  şimdi  ne yapacağım ? Ne yapamam gerekir  ?

Lütfen bana bir akıl verin ve yol gösterin Allah rızası için Lütfen !
Ne yapmam lazım !
Ey İşgalci İşkenceci,Zalim  ve Katil Çinli !

Benden  Daha Ne İstiyorsun ?

NOT :  Habip Altay Beye bir şekilde ulaştım geçmiş olsun dileklerimi  ilettim. Kendisi daha fazla bilgi talebimi ” ŞU ANDA AKLIM BAŞIMDA DEĞİL.  daha sonra görüşelim diye cevapladı. Ateş düştüğü yeri yakıyor,ama çevresini  yanı bizleri de kavuruyor. Allah yar ve Yardımcımız olsun,Amin

Etiketler: » » » » » » » »
Share
1455 Kez Görüntülendi.