logo

trugen jacn

MHP BARTIN İL BAŞKANLIĞI UYGUR TÜRKLERİ İÇİN KERMES DÜZENLEDİ

Kermes geliri Uygur Türkleri için kullanılacak

Uygur Haber ve Araştırma Merkezi(UYHAM)

Milliyetçi Hareket Partisi İl Kadın Kolları tarafından birlik ve beraberlik kermesi düzenlendi. Kermes geliri Uygur Türkleri için kullanılacak

Gerçekleştirilen kermese, MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, aynı zamanda Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın eşi ve MHP Bartın İl Kadın Kolları Başkanı Nuran Akın ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve partililer katıldı.

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, kermese katılanlara teşekkür ederek, gelirin Uygur Türk’lerine verileceğini söyledi.

TEŞEKKÜR : Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanlığımızın bu Uygur Türkleri duyarlılığı için teşekkür ederiz. Ayrıca,  bu kermesi sahiplenerek destek olan Bartın Beledeye Başkanı sayın Hamdı Ayan ve değerli eşleri Hanımefendi’ye ,MHP Merkez İlçe  Başkanı  Mustafa Çağlayan’a ve MHP Kadın Kolları İl Başkanı Sayın Nuran Akın Hanımefendi ve  çok değerli çalışma arkadaşlarına  da minnet ve şükranlarımızı sunarız.Allah kendilerinden razı olsun.Amin. (UYHAM)

 

Kaynak :  http://www.demirmedya.net/haber/353215/kermes-geliri-uygur-turkleri-icin-kullanilacak.html(HABER-ERCAN DEMİR)

Etiketler: » » » » » » » »
Share
914 Kez Görüntülendi.