logo

trugen jacn

ORTAKÖY’DEKİ YILBAŞI KATLİAMI VE DOĞU TÜRKİSTAN GERÇEĞİ

Yılbaşı katliamı ve Doğu Türkistan gerçeği

İsmail KAHRAMAN (Gazeteci-yazar ve Devr-i Alem Belgeseli Yapımcısı )

Yılbaşı Gecesi Reina’da işlenen katliam bir çok bakımdan önemli. Çok büyük üst aklın planlayarak işlediği bu katliamın ortaya koyduğu gerçekleri, çok iyi araştırarak kamuoyu gündemine getirmeliyiz. Katliamın üzerinden günler geçmesine rağmen katil bir türlü bulunamadı. Temennimiz bu katilin bir an önce bulunarak, tüm gerçekleriyle gün yüzüne çıkartılması. Katliam ile ilgili yıllardan beri Çin zulmü altında inleyen Doğu Türkistan Uygur Türkleri yargısız infaza tabi tutuldu. Yılbaşı katliamını planlayan üst akıl amaç ve hedeflerine maalesef ulaşmış oldu. Katil bir an önce yakalanmalı, olayın önü ve arkasında ki bütün güç odakları deşifre edilmelidir. Şayet deşifre edilemezse, katil bulunamazsa başta Uygurlar olmak üzere Türkiye’de büyük bir zan altında kalacak. Dünya kamuoyu önünde yargısız infaz edilecekler. Bu konuda sosyal medyada yaptığım değerlendirmeyi sizlerle paylaşıyorum:

ÜST AKLIN BÜYÜK PLANI

Yılbaşı gecesi gece kulübünde yaşanan ve 39 kişinin alçakça katledildiği saldırıyı işleyen katilin kimliği üzerinden Doğu Türkistan ve Uygur halkına da gizli bir saldırı yapılıyor. Doğu Türkistan Uygur halkı yıllardan beri Çin zulmü altında inliyor, soykırıma tabi tutuluyor. Uygurlara sadece Türkiye sahip çıkıyor. Geçtiğimiz yıllarda Çin zulmünden kaçarak Tayland dağlarında ölüme terk edilen binlerce Uygur Türk’ünü ölümden Türkiye kurtarmış, değişik yöntemlerle Malezya üzerinden Türkiye’ye getirip Kayseri’ye yerleştirmişti.

Büyük bir üst akılın işi olan Yılbaşı katliamından sonra, Doğu Türkistan ve Uygurlara ilgili yargısız infaz yapılıyor

Yılbaşı katliamının arkasında sadece Amerika İsrail ve Avrupa ülkeleri yok. Uygur Türklerini asimile edip soykırıma tabi tutan Çin’de var. Yılbaşı katliamı ile büyük oyunlar oynandı. Uygur Türkleri gibi tüm Müslümanlarda potansiyel terörist ilan edildi. Türkiye’de bazı medya kuruluşları fırsatı ganimet bilip, yılbaşı kutlamalarına karşı çıkanları hedef tahtasına oturtup, kutuplaşmayı körükledi.

OYUN İÇİNDE OYUN OYNANIYOR

Yılbaşı katliamcısına sahip çıkan DAEŞ terör örgütü en çok Müslümanlar ve Türkiye’ye zarar vermekte. Oyun içinde oyunlar oynanırken, Türkiye kamuoyu ve Türk milleti uyanık olmalı ve birlik ve beraberlik içinde olmalı.

10 yıldır Uygurlar ve Doğu Türkistan’la ilgili araştırmalar yapıp, Devri Alem Belgesel TV programları çektim. Doğu Türkistan’ın Başkenti Urumçi, Turfan, Hotan, Yarkent, Kaşgarlı Mahmut ve ilk Müslüman Türk Hakan’ı Satuk Buğra Han’ın memleketi Kaşgar kentini adım adım gezerek, araştırma yapıp, belgesel çekerek tarihe not düştüm. Tarihimize karşı vefa borcumuzu ödemeye çalıştım.

Doğu Türkistan ve Uygur Türkleriyle ilgili yaptığımız araştırma ve belgeselleri ;

  1. www.belgeselyayincilik.com
  2. www.kocaeligebze.tv
  3. www.gebzegazetesi.com adreslerinden izleyebilir, yazılarımızı okuyabilirsiniz.
Etiketler: » » » » » » » »
Share
1157 Kez Görüntülendi.