logo

trugen jacn
29 Haziran 2015

FUTBOLCU ÖZTÜRK, “PARA DOĞU TÜRKİSTAN’A GİTSİN” DEYİNCE ÇİNLİ’LER TRANSFER’DEN VAZGEÇTİ

Türk Futbolcu Alpaslan Öztürk, kendisini transfer etmek  isteyen Çin Ligi ekibine “Aldığım paranın %10’u Doğu Türkistan’daki Müslümanlara ve Türklere bağışlansın.” deyince transfer iptal edildi. Kasımpaşa’dan ayrılan Alpaslan Öztürk, Çin Ligi’nden 2 takımdan yüksek teklifler aldı ancak Türk yıldızın bir talebi takım yetkililerini şoka soktu.

Alpaslan Öztürk, Para Doğu Türkistana Gitsin Deyince Transfer Yattı

Öncelikle, Çin takımlarının yetkilileri Alpaslan’ın menajeri ile temas geçtiler. Menajerden onay alndıktan sonra Alpaslan ile de konuşuldu. Alpaslan’ın, Çin’den aldığı paranın %10’unu Doğu Türkistan’daki Müslümanlara ve Türkler’e bağışlanacağını söylemesi üzerine, aracılar transferi gerçekleştirmekten vazgeçtiklerini belirttiler. Hatta, bunu kulüplerinin başkanlarına söyleyemeyeceklerini çünkü bunun Çin’de büyük tepki alacağını ifade ettiler. Alpaslan da bu durum üzerine, “Siz bilirsiniz” diyerek transferden vazgeçti.

“HALK YİYECEK EKMEK BULAMIYOR”

Alpaslan, kendisine ait facebook hesabından; “Olsun, varsın. Vazgeçsinler. Biz ekmeğimizi her yerde kazanırız, Doğu Türkistan’da halk yiyecek ekmek bulamıyor. Allah onlara yardım etsin” ifadelerini kullandı.

Türk Futbolcudan Çin Takımlarına Doğu Türkistan Resti!

Alpaslan Öztürk bu durumu facebook hesabından doğruladı.

Haber kaynağı  : Haberler.us: http://turk.haberler.us/alpaslan-ozturk-para-dogu-turkistan-a-gitsin-deyince-transfer-yatti-634004-haberi/

Etiketler: » » » » » »
Share
3326 Kez Görüntülendi.