logo

trugen jacn

DOĞU TÜRKİSTAN DAVASININ CESUR SAVUNUCUSU ALİ İHSAN ÇİÇEK VE ÇALIŞMALARI

Bir 1 kişi görseli olabilir

Beni en çok  mutlu eden ve sevindiren sonuç  ise, bizim  bu çalışmalarımıza  Milletimizin sahip çıkması ve dolayisyle Doğu Türkistan’ı yürekten desteklemesi ve savunması oldu. Bu Gökbayrak Asma Kampanyası benim hayatımda unutamadığım, heyecanlandığım ve aynı zamanda çok duygulandığım ve  bir Türk insanı olarak gururlandığım  en önemli  çalışmalardan biri olmuştur.   Emeği geçen herkese bu vesile ile ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum.

Ömrüm ve İmkanlarım Ölçüsünde Doğu Türkistan İçin Çalışmaya devam Edeceğim. 

Doğu Türkistan davası için yapılacak en önemli çalışmalardan birinin de  öncelikle Türkiye’de kamuoyu oluşturmak olduğunu düşünüyorum. Bunun için ise, en önemli yollarından birinin sanat olduğunu düşünüyorum. Edebiyat,Şiir Roman Tiyatro, sinema ve  televizyon  dizi filimleri diğer sanat yollarını kullanarak  Doğu Türkistan meselesini gündemde tutmamız gerekiyor.  Doğu Türkistan davası ve Kardeşlerimizin Çin’in inisanlık ve soykırım cinayetleri ile toptan yok edilmelerini önlenmesi için Türkiye’deki tüm siyasi partilerin  STK.ları hep birlik ve beraberlik içinde iş ve güç birliği yapmalıdır.  Doğu Türkistan davası Milletimizin ortak paydası olmalıdır. Bunun için tüm partilerle  ve STK.larla görüşülmelidir. Türkiye’mizde  maalesef Çin’in  Doğu Türkistan’daki soykırımdan henüz haberdar olmayanlar insanlarımız vardır maalesef. Anlatmak bizim asli görevimiz olmalıdır.

Bu nedenle, Doğu Türkistan’daki Çin soykırımını güvenilir kanıtlarla ve  ayrıntılı olarak anlatmak için sosyal medyayı  en iyi  ve etkin şekilde kullanmaya devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Share
2494 Kez Görüntülendi.