logo

trugen jacn

PROF.DR.TİMUR KOCAOĞLU : BİR ÇİNLİ, DOĞU PERİNÇEK KADAR ÇİN PROPAGANDASI YAPAMAZ!

21 Ekim 2020 tarihinde Michigan Eyalet Üniversitesi Tarih ve Dil Bölümü  Öğretim Üyesi Prof. Dr. Timur Kocaoğlu “Türkistan'da Cedit Devri Edebiyatı:  Mağjan Cumabay ile Abdülhamid Süleyman Çolpan” konulu seminer verdi. – ERI

UYGUR HABER VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (UYHAM)

ÇKP soykırımcı faşist işgal yönetiminin Türkiye’deki kıdemli zulüm şeriki ve Soykırım cinayetlerinin ortağı Perinçek’in Uygur Türklerine yönelik saldırı ve hakaretlerine yönelik tepkiler artarak sürüyor.

Ülke siyasetinde % 0,002 gibi çok çok marjinal oy oranı ile hiç bir karşılığı olmayan Perinçek ve Partisinin Türk siyasetindeki tek özelliği ÇKP Faşizminin Türklere yönelik cinayetlerini övmek,yalanları ile üstünü örtmek ve karşılığında parti kimliğini sürdürebilmektir.ÇKP Faşizminin Hitler’i örnek ve ilham alarak Doğu Türkistan’da kurduğu HOLOKOST ölüm kamplarını ” Eğitim Kampı – Çin Uygurları eğitiyor ” yalanları utanmaz ve arlanmazca savunan, vicdan,merhamet, hak-hukuk adalet ve acıma gibi insani değerlerini ÇKP’nın azgın katil yönetimine alçakta satan Perinçek ve şürekasının bu hiyanetleri Türk Milletinden tepki ile karşılanıyor ve en sert şekilde kınanıyor. Perinçek ve ÇKP Faşizminin cinayetlerinin üzerine örtme ve gizleme operasyonunda rol alan Çetesi her gün Tv.lara çıkarılarak görüntü ve söz kirliliği yaratmaya devam ediyor.

ÇKP FAŞİZMİNİN KATLİAM ORTAĞI PERİNÇEK DOĞU TÜRKİSTAN HİYANETLERİNİ   SÜRDÜRÜYOR

ÇKP Faşist işgal yönetiminin Türkiye’deki suç ve zulüm ortağı Perinçek’in bu utanmaz ve arlanmaz Doğu Türkistan ihanetine bilim dünyasından bir tepki de Türkistanlı bilim insanı ünlü Turkolog Prof.Dr.Osman Kocaoğlu’ndan geldi. ABD’nın Mishigan Devlet Üniversitesinde öğretim üyesi olarak çalışan Prof.Dr.Kocaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla her fırsatta Çin yalanlarını kusan ve kamu oyunu tahrik ve rahatsız eden Perinçek’e “Bir Çinli Doğu Perinçek Kadar Türkiye’de Çin Propagandası Yapamaz!” sözleri ile tepki gösterdi .

Prof.Dr.Timur Kocaoğlu’nun açıklamaları şöyle ;

” Bir yandna ABD’lı vicdanlı gazeteci Amelia Pang’ı alın, öte yanda Türkiye’deki bütün TV programlarına çıkarak “Uygurlar Doğu Türkistan’da refah içinde güle oynaya yaşıyorlar, ben gözlerimle gördüm, bunlar Amerika emperyalzminin propogandası, Uygurlar zengin, kendi kültürlerini tam bir özgürlükle yaşıyorlar, Çin hükümeti Uygurlara bütün özgürlüğü imkanları vermiş!” diyen Doğu Perinçek’e bir bakın !

Bir Çinli Doğu Perinçek kadar Türkiye’de Çin propagandası yapamaz! Sanırım Çin ödüllendiriyordur Perinçek’i bu konuda!.. ” ifadelerini kullandı.

Buhara Cumhurbaşkanı Osman Kocaoğlu Anıldı | Türk Dünyası Birlik Platformu

Share
911769 Kez Görüntülendi.