logo

trugen jacn

BBP.GENEL BAŞKANI DESTİCİ : ÇİN’İN TÜRK SOYKIRIMINA KARŞI YAPTIRIM KARARI ALINMALI.

UYGUR HABERVE ARAŞTIRMA MERKEZİ (UYHAM)

Büyük Birlik Partisi(BBP)Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici Çin yönetimi eğer Doğu Türkistan’da yaşayan Müslüman Türklere yönelik zulmü durdurmazsa TBMM Çin’e karşı yaptırım kararı almalı ve bu kararı de derhal Uygulamalıdır. açıklamasında bulundu.

BBP Partisi Genel Başkanı bu sözleri eşleri,çocukları ve aile yakınlarından haber alamayan ve bu konuda kendilerine yardım talebi ile müracaat eden Doğu Türkistanlı bir gurup Uygur Türkü Hanım ve çocukları Parti genel Merkezindeki kabulünde yaptı.

Doğu Türkistan Davası için Son Nefesimize Kadar Takipçisiyiz

BBP genel başkanı Mustafa Destici ve partiyi ziyaret eden Doğu Türkistanlı Türkler, işgalci Çin’in Toplama Kamplarını ve orada işkence altında olan akrabalarının durumu hakkında bilgi verdiler.BBP genel başkanı Mustafa Destici yaptığı açıklamada şunları söyledi:Çin zulmünden kaçıp devletimize sığınan Doğu Türkistan’lı kardeşlerimiz genel merkez binamızda bizleri ziyaret ederek Doğu Türkistan’da kalan eşlerinin ve çocuklarının durumunu paylaştılar.Bu durumun son nefesimize kadar takipçiyiz.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, şunu diyen bir yazı 'Doğu Türkistan 71 yıldır Çin işgali altında büyük bir işkence, baskı, asimilasyon ve soykırım ile karşı karşıya. Bu yüzden bizim Çin e karşı daha farklı yaptırımlar yapmamız lazım. Daha öncede söyledim, Çin eğer Doğu Türkistan daki zulmü durdurmazsa TBMM toplanacak ve Çin e karşı yaptırım kararları alacak ve bunu uygulayacak. Bunun başka yolu, çaresi yok! TURKISTAN URKISTAN DOĞU BÜYÜKBİRLİ PARTISI Mustafa DESTICİ BBP Genel Başkanı'

DOĞU TÜRKİSTAN YALNIZ DEĞİLDİR !

Share
411 Kez Görüntülendi.