logo

trugen jacn

ÇİN’İN VE TÜRKİYE’DEKİ KİRALIK KALEMŞÖRLERİNİN YALAN VE İFTİRALARINA CEVAPLAR -3

1949’da bağımsız Doğu Türkistan Cumhuriyetini Stalin Kızıl katilinin yardımı ile yıkarak bu ülkeyi işgal eden ÇKP Faşist diktatörlüğünün Müslüman Türklere karşı baskı zulüm ve katliamları günümüzde ETNİK TÜRK SOYKIRIMı’na dönüşmüştür. Türkiye’de ÇKP Faşist yönetiminin Doğu Türkistan’daki bu toptan ırkı soykırım cinayetlerinin TBMM:’de gündeme getirilmesi Sivil Toplum Kuruluşlarının  Doğu Türkistan konusundaki faaliyetlerinin canlanmasına kapı aralamış ÇKP Faşizminin Müslüman Katliamlarına karşı konulan gizli sansür son haftalarda önemli oranda kırılmıştır. Türkiye kamu oyundaki bu duyarlılık Pekin’in ertrikalarla dolu karanlık Cungentey sarayında oturan mültimilyarder ÇKP’in kızıl kapitalistlerini büyük bir endişeye sevketmiş ve Türkiye’de yıllardan beri besledikleri Dong Peng Çeng Çakma Çinli Çetesine ve kiralık ve satılık kalemşörlerine talimatlar yağdırmış ve bir süredir suskun kalan yalan makinalarını yeniden öttürerek tekrar zirvalamaya ve ses kirliliğinın dozajını arttırmıştır.  Bu  ÇKP Faşizminin Türkiye’deki Kiralık Çetesinin ”Karanlık ” adındaki yalan paçavrası  ile  bağlı  görüntülü ve sesli medyası Doğu Türkistan’daki etnik soykırım cinayetlerine paralel olarak Türkiye’mizde yeni bir yalan kampanyasına başlamıştır. ÇKP Faşist İşgal çetesinin bu borazanları Doğu Türkistanlı mazlum ve mağdur Türklere karşı adi ve alçakça saldırılarının dozunun bir kat daha arttırmıştır. Bu durum karşısında vicdanlı,adalet ve haktan, hukuktan ve mazlumdan yana duyarlı Türk aydınları, bilim insanları peş peşe bu yalanlara karşı seslerini yükseltmeye başlamışlardır. Çeşitli platformlarda yer alan bu değerli ve önemli yazı ve ifadelerini ÇKP Faşizminin cinayetlerinin gizlenmesine yönelik bu yalanlarının sözcüsü satılık ve kiralık Kalemşörlerin bu bu konudaki heyezanlarına cevap olması amacı ile sitemizde yayınlamayı uygun gördük ve bu yayınlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Doğu Türkistan’da işgalci,Sömürgeci, Gaspçi ve katliamcı bir yabancı bir güç olan ÇKP Nazi İşgal yönetiminin bu yalanlarına karşı vicdanlarının sesini dinleyerek cevaplar yazan ve bu yalanları bu ÇKP Yalancılarının Türkiye’deki bu kiralık ve satılık  kalemşörlerin yüzlerine cesurca ve yiğitçe çarpan bu bilim adamları, aydınlar ve yazarlarımıza teşekkür ediyor ve asil Türk aydınlarının,Türk Sivil Toplum Kuruluşlarımızın benzer cevap niteliğindeki yazı ve yorumlarını beklediğimizi özellikle ifade etmek istiyoruz .

                      Uygur Haber ve Araştırma Merkezi (UYHAM)

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, iç mekan

Burhan KAVUNCU (Uluslar arası Dayanışma Derneği Genel  Başkanı)

Aydınlık her zamanki gibi: Yalan, ihanet, işbirlikçilik ve utanmazlık içindedir.  Ama yazının çoğu bir itirafname gibi olduğundan okumakta fayda var.

Ne demişler: Şecaat arzederken merd-i kıpti, sirkatin söyler (Yiğitliğiyle övünürken kıptinin mert olanı, hırsızlığını anlatır). Yazıdan çıkan ve ÇKP Diktatörlüğünü Korkutan Hususlar ;

  1. Türkistanlılar arasında İslam’a bağlılığın artması, Çin rejimini korkutmuş.
  2. Çin yönetimi tek  ve sadece  bir Çin milleti yaratmak yani farklı kültürleri yok etmek istiyor.(ÇKP Faşizmi ile Han Irkçılığı)
  3. Eğitim kampları Türkistan’ın dinî ve millî kimliğini yok etmek için kurulmuş toptan katletme ve Çin  ölüm kamplarıdır.
  4. Doğu Türkistan’da en azından  son 22 aydır herhangi bir  şiddet içerikli eylem olmamıştır. Yani  Türkleri tutuklama ve toplama kamplarına hapsetmek için her hangi bir sebep veya terör bahanesi de  bulunmamaktadır.
  5. Aydınlıkçılar ve ÇKP İşgalci Diktöryasi ve onun Türkiye’deki medya organları ile  uzatmalı kadim işbirlikçisi “Aydınlıkçılar”   Türkiye’de belirli düzeyde etki sağlamış olsa da  bu durum Çin yönetimince  yetersiz bulunduğu anlaşılmaktadır.
  6.  ÇKP Yönetimi işgal altındaki Doğu Türkistan’daki insanlık dışı cinayet ve soykırım uygulamalarını savunmak  ve kılıf bulmak için Türkiye kamu oyunun  duyarlı olduğu Atatürk ve  Kemalizm  söylemini kullanmak istemiştir.
  7.   Aydınlık grubu bu kez de  her zaman  olduğu  gibi muhbir, işbirlikçi ve hiyanet gibi bilenen özelliklerini bir kez daha kanıtlamıştır.
  8. Bizler Türkistanlılar olarak  su Kiralık Kalemşurler guruhundan tabii ki, Çin’in “bir kuşak bir yol” projesinden, Türkistan’ın yer altı zenginliğinin nasıl sömürüldüğünden, işkencede ölen kadınlardan, alimlerden bahsetmesini  asla beklemiyoruz.
Etiketler: » » » » » »
Share
809 Kez Görüntülendi.