logo

trugen jacn

ÇİN’DEN “İKİZ AİLE” ALÇAKLIĞINDAN SONRA,YENİ BİR DİL VE KÜLTÜR SOYKIRIM HAMLESİ

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlar, oturma odası ve iç mekan

Uygur Haber ve Araştırma Merkezi (UYHAM)

İşgalci ÇKP- Faşist  yönetimi Doğu Türkistan’da yaşayan Müslüman Türklere karşı “İkiz Aile “ alçaklığından sonra bu kez yeni bir dil ve kültür soykırım hamlesine daha giriştikleri  açıklandı..
Çin işgal yönetimi “Azınlıklar” olarak tanımladığı Doğu Türkistan’ın  tarihi sakinleri ve asıl sahipleri olan Müslüman Uygur,Kazak,Kırgiz ve diğer Türklerin çocklarının daha ana sınıfından itibaren ana dilleri olan Türkçe yerine Çin dili ile eğitim verilmesi ve ileriye dönük yeni bir dil  ve kültürel asimilasyonu için yeni  plan ve projeler  geliştirdirdikleri bildirildi.  Bu yeni plan ve projeye göre önümüzdeki gelecek 3 yıl içinde ana okulunu tamamlayan Türk öğrenciler için ilk okullarda Çince Hazırlık Sınıfları açacağı, bu suretle ilk okula devam eden öğrencilerin % 98 oranında bu hazırlık sınıflarında Çinceyi mükemmel surette ve ana dili gibi öğrenmelerinin  sağlanacağını belirtiliyor.
Özgür Asya radyosunun bildirdiğin göre 2017 yılı sonu  itibariyle Doğu Türkistan genelinde toplam 1,8 milyon Türk asıllı öğrencinin tüm dersleri Çince olarak aldıklarını bu rakamın bir önceki yıla oranla bir milyon öğrenci  daha  fazla olduğunu bildirdi. Bu yeni projenin uygulanması ile 2020 yılında Türk asıllı öğrencilerin tamamının Çinceyi   ” mükemmel ”  şekilde öğretilmesinin gerçekleştirileceği   de öne sürülüyor.


Çin Nazi Kamplarınin Asıl Amacı  Türklerin Asimilasyon Ve Soykırımını Bir An Önce Gerçekleştirmek
Radyonun Doğu Türkistan’dan çeşitli yollarla elde ettiği istitistiki bilgiler ve bu bilgilerin  değerlendirilmesi sonucu elde ettiği sonuçlara göre  Çin işgal yönetiminin 2017 yılı başı itibariyle ülke genelinde yaygınlaştığı Çin Nazi Kamplarının  asıl amacının Müslüman Türk Çocuklarının asimile edilmesi ve dönüştürmek olduğunu ve  bu kampların  Müslüman Türk neslinin    asimile edilerek  Çinli’leştirilmesi için büyük bir fırsat olduğunu bildiriliyor.
Anne ve babaları çeşitli suçlamalar ile ülkenin her yernde kurulan Çin nazi Kamplarına kapatılan Türk ailelerin kimsesiz ve ortada kalan çocuklarının yakınlarına verilmeyip çocukların günlük yaşamlarını normal sürdürmeleri  için gerekli  ve yeterli alt yapısı olmayan onlarca sözde “Yetimhaneler” kurdukları ve bu Yetimhanelerde Çinli öğretmen ve bakıcıların nezaretinde Müslüman Türk çocuklarının Çin dili ile eğitim verildiği.Çince kıyafetler giydirilerek bir etnik Çinli gibi yetiştirilimeye çalışıldığı  de ifade ediliyor.

Görüntünün olası içeriği: 15 kişi, ayakta duran insanlar

Çin Komünist Partisinin  yayın organı olan “Global Times “ gazetesinde de bu konu ile ilgili yayınlanan bir haberde “Çince Hazırlık Sınıflar”’nda anne ve babaları Çin Nazi Kamplarına kapatılan ve kimsesiz  ve sahipsiz olarak ortada kalan Türk çocuklarının bu hazırlık sınıflarına alınıp alınmayacağı konusuna hiç değinmediği  bildirildi.

Yahudi Soykırımı Hakkında Bilmeniz Gereken Kanınızı Donduracak 25 Gerçek

ÇKP-Faşist İşgal Yönetimi Türk Soykırımında Hitler’i Örnek Alıyor 
Uzmanlar : her zaman ve devirde Çin ırkçılığı ile Han Şövenizminin hakim olduğu Doğu Türkistan’daki  işgalci Çin Yönetimlerde Türklerin asimilasyon ve soykırımlarla yok edilmesinin öncelikli hedef olarak ele alındığını ifade ediyorlar. Ayrıca,günümüzdeki ÇKP-Faşist  yönetiminin  Türklerin soykırımlarla toptan yok edilmesi konusunda Hitler Almanyasının yöntemlerini örnek aldığını  ve bu konuda da  Hitler’in Nazileri gibi “ Bilimsel Yöntemler “’e baş vurdukları ve bu yöntemleri  kullandıklarını de belirtiyorlar.

Etiketler: » » » » » » » »
Share
2018 Kez Görüntülendi.