logo

trugen jacn
28 Ağustos 2016

KANADA ORGAN NAKLİ DERNEĞİ BAŞKANI “ÇİN’İN ORGAN NAKLİ SİSTEMİ DEHŞET VERİCİ “

Kanada –  Montreal merkezli küresel bir sivil toplum organ nakli örgütü olan Organ Nakli Derneği başkanı, Çin’in organ nakli sisteminin dünya tarafından desteklendiği iddialarına sert tepki gösterdi. Organ Nakli Derneği Başkanı Dr.Philip J.O’Connel, 26 Ağustos Cuma günü Hong Kong’da düzenlenen 26.Uluslar arası Organ Nakli Kongresi sırasında yaptığı açıklama’da Çin’in organ naklı sisteminin uluslar arası toplum ve kuruluşlar tarafından desteklendiği iddialarının gerçeklerini yansıtmadığı, aksine Çin’in nakil sisteminin insanlık dışı ve dehşet verici olduğunu de açıkladı.

Çin'de Organ naklı vahşeti resimleri ile ilgili görsel sonucu

Çin’in Su Jia Tun kampı: Hitler Almanyasının Nazi Auschiwitz   Organ çalma ve Ölüm  Kampı’nın  Çin’deki aynısıdır. 

Uygur Haber ve Araştırma Merkezi(UYHAM)

New York Times’ta yayınlanan bir makaleye göre, Montreal merkezli küresel bir sivil toplum organ nakli örgütü olan Organ Nakli Derneği başkanı, Çin’in Çin organ nakli sisteminin dünya tarafından desteklendiği iddiasına Cuma günü karşı çıktı.

Çin devlet gazetesi Global Times, Hong Kong’daki Organ Nakli Derneği 26. Uluslararası Kongresi sırasında bildirdi: “Akademisyenler bu özel Çin organ nakli toplantısıyla Çin organ nakli dünyasının Organ Nakli Derneği tarafından gerçekten kabul edildiğini gösterdiğini söylüyorlar.”

Ancak, Hong Kong’daki toplantıyı organize eden Organ Nakli Derneği başkanı Dr. Philip J. O’Connell, düzenlediği basın toplantısında, “idam edilen mahkûmların organlarını kullanarak kendi ülkelerinin onlarca yıl süren bu uygulamasının dünyanın geri kalanını dehşete düşürdüğünü Perşembe günkü oturumda Çinli spikerlere söylemişti,” diyen NY Times makalesine göre, “Çin, Dünyanın Onun Organ Nakli Sistemini Kabul Ettiğini İddia Ederek Aksini Gösterdi.”

Çin'de organ naklı resimleri ile ilgili görsel sonucu

Geçtiğimiz on yılın üzerinde yapılan birçok bağımsız araştırmalar, Çin’in organ nakli ameliyatlarında patlamasının, çoğunluğu Falun Gong uygulayıcılarından oluşan vicdan mahkumlarının zorla organlarının hasat edilmesinin üzerine inşa edilmiş olduğuna dair ikna edici kanıtlar sağladı.

New Yorek Times Gazetesi’nde Yayınlanan Haber 

“‘Küresel toplumun Çin’in geçmişte yaptığı uygulamalar karşısında dehşete düştüğünü anlamanız önemli’ diyerek Dr. O’Connell onlara anlattı.

Cuma günü gazetecilere konuşan Dr. O’Connell, Çinli temsilcilere söylediklerini onların sisteminin “gerçekten Organ Nakli Derneği tarafından kabul edildiği’ anlamına gelecek şekilde ‘kimsenin yorumlayamayacağını” söyledi.

‘Onlar bu şekilde söyleyebilirler, ama bu gerçek değil,’ diyerek sözlerine ekledi.”

Organ Nakli Derneği eski başkanı Dr. Jeremy Chapman, konferansta sunduğu bir belgede, araştırmalarda kullanılan organların idam mahkumlarından olmaması, toplum kurallarının ihlal edildiğinin göstergesi olabileceğini söyledi.

New York Times makalesine göre, belgenin yazarı Zhejiang Üniversitesi’nde organ nakli cerrahı olan Zheng Shusen idi.

Dr. Chapman, bu olayı araştırması için Çin hükümeti temsilcilerine toplantıda çağrıda bulunduğunu söyledi.

Dr. Chapman eğer bu yazarların kural ihlali yaptığı ortaya çıkarsa, “O zaman onlar ifşa edilecek ve ayıplanacaklar ve sonsuza kadar toplantılarımızın ve transplantasyon dergilerinde yayınlanmanın dışında tutulacaklar.” diye söyledi.

66 yaşındaki Zheng Shusen, Çin’deki en deneyimli karaciğer nakli cerrahlarından biridir. Devlet tarafından işletilen medya yayını Guangmingwang ve Çin Bilim ve Teknoloji Derneği’ne göre Zheng 2016 Mart ayına kadar  bin  850 karaciğer nakli yapmıştı.

Çin'de organ naklı resimleri ile ilgili görsel sonucu

Çinli Doktorlar idam  Mahkumunun organlarını çalarak fahiş fiyatlara sattıktan sonra zavallı mahkumun cansız bedenine  başlarını eğerek  Çin usulü teşekkür  ediyorlar (  !  )

Zheng’in  bin 850 karaciğer nakli yaptığını belirten Guangmingwang ile Zheng Shusen’in röportajının olduğu web sayfasının önbelleği

10 Ocak 2016 tarihinde devlet tarafından işletilen başka bir medya Zhongxinwang’da yayınlanan bir makaleye göre, Zheng, her yıl 200 karaciğer nakli yapabilen Zhejiang Üniversitesi Tıp Fakültesi İlk Hastanesi’nde bir kaç yüz üyeli bir ekibe liderlik etmekteydi.

Zheng, Zhejiang Eyaletindeki Eyalet Anti-Tarikat Derneği başkanlığıyla dikkat çekmektedir. Son yirmi yıl içinde bu devlet tarafından işletilen derneğin en önemli fonksiyonlarından biri Falun Gong zulmüne yardımcı olması olmuştur. Zheng bizzat aktif bir şekilde Falun Gong’u karalama ve kötülemede yer almıştır. O, Falun Gong’u karalayan 2009 yılında yayınlanan bir kitabın baş editörüydü.

Çin'de Organ naklı vahşeti resimleri ile ilgili görsel sonucu

 Çin yönetimi tarafından yönetilen  ve İnsan Organlarının devlet kanalı ile  küresl düzeyde ticaretinin yapıldığını gösteren bir Harita ( Organ Satışının Merkezi Çin olarak gösterilmektedir.)

Kaynak :  http://tr.clearharmony.net/articles/a117249-Organ-Nakli-Dernegi-Baskani-Cin-in-Organ-Nakli-Sistemi-Dunyayi-Dehsete-Dusurdu.html

Çince Metin: http://www.minghui.org/mh/articles/2016/8/21/TTS主席-没有认可中国器官移植系统-333305.html
İngilizce Metin: http://en.minghui.org/html/articles/2016/8/22/158374.html

Etiketler: » » » » » » »
Share
2118 Kez Görüntülendi.