logo

trugen jacn
11 Ekim 2015

ALLAH, ÜLKEMİZİ, MİLLETİMİZİ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ İLELEBET KORUSUN.

Milli Yas

KAMUOYUNA

Son aylarda Ülkemiz ve Milletimize düşmanı olan  şer ve karanlık güçler yurdumuz  üzerinde yıllardan beri oynamakta olduğu kirli  savaşını   ve  karanlık tezgahlarırın dozu arttırmış bulunmaktadır.
Hatay’ın Reyhanlı  ve   Şanlıurfa’nın Suruç İlçesindeki Terör saldırılarının acısı henüz geçmemiş iken,10 Ekim 2015 Cumartesi günü Ankara’daki patlamalarla Milletçe sarsıldık.

95 Vatandaşımız saldırılarda hayatlarını kaybettiler. 500’den fazla  Vatandaşımız ise, yaralandı.Yaralılarımızın hastanelerimizdeki tedavileri sürmeketedir.
Terör saldırılarında hayatlarını kaybeden Vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve mağfiret  niyaz ediyoruz.
Yaralı Vatandaşlarımıza ise,  acil şifalar   temenni ediyoruz.
Türkiye’miz  : sadece  milli sınırlarımızın yer aldığı Anadolu ve Rumeli toprakları üzerinde yaşayan T.C.Vatandaşı olan Kardeşlerimizin vatanı olmanın yanında, Türk-İslam dünyasının da manevi ana Vatanıdır. Tarih’te de bu işlevini  sürdürmüş ve günümüzde aynen devam ettirmektedir.
Aziz Türkiye’miz, Türk-İslam Dünyasının kalbi,sığınağı, Ümit, ilham,teselli  ve güç kaynağıdır aynı zamanda.
Doğu Türkistan başta,Türk-İslam dünyasında yaşayanlar için ister,Türk, isterse başka etnik kökenden olsunlar hepisinin dilinde gönlünde ve kalbinde  daima Ülkemiz vardır.
İnsanlar ; Ülkesinde başı dara düştüğünde, veya ana yurdunda üzüldüğünde “Nasıl Olsa Türkiye gibi bir dayanağımız ve sığınağımız vardır.” Diyerek kendisi teselli etmekte ve bundan da mutluluk duymaktadır.
Kökü dışarıda olan ve insan kanınıdan beslenen  bu karanlık vampir  güçler ve  yerli işbirlikçi Vatan hainleri kişisel çıkarları için onlara maşa olmayı sürdürüyor.
Bu amaçla da zaman zaman bu ve benzeri insanlık dışı saldırılarla ve suikastlarla ülkemizin birlik-bebaberliğine,bütünlük ve  varlığına kasdetmektedir.
Bin yıldan beri et-tırnak misalı birlikte yaşadığımız ülkemiz insanları etnik kimlikleri öne çıkarılarak, bölünerek ve bir birbirlerinden ayrıştırarak ,bir birlerine karşı kışkırtarak  ülkemizin birlik ve beraberliği ile huzur ve güvenliğini  tehdit etmektedir.

Türkiye dışında yaşıyor iken,Ülkemizdeki işgal,baskı,zulum ve etnik soykırımlardarn kaçarak Türkiye’ye sığınan ve Türk Vatandaşı olma onuruna kavuşan Doğu Türkistan Türkleri olarak,bu terör saldırılarını  şiddetle ve nefretli kınıyoruz.

Elbette bizlerin de Vatandaşlık ve  duygusal olarak bağlı olduğumuz Ülkemizi korumak, ivedi ve öncelikili   görevlerimizin başında gelmektedir.
Türkiye Cumhuriyeti Devletimizın selameti ve bekası için gerekirise ,diğer Vatandaşlarımızla birlikte kanımızın son damlasına kadar  bu  karanlık işbirlikçı Vatan hainleri Vampirler  ile  sonuna kadar mücadeleye ve savaşmaya kararlıyız.

Yazımıza, Doğu Türkistan Türklerinin Liderlerinden, Merhum İsa Yusuf Alptekin’in tarihe not düşen şu sözü ile son vermek istiyoruz ; “ Türkiye’miz,Türk-İslam Dünyasının yegane kal’ası ve istinatgahıdır. Allah Türkiye’mizi ve Türk Mililetini ilelebed korusun ve payidar kılsın.”AMİN.

Sayın Kamu oyunun  bilgilerine saygı ile sunulur.

Uygur Haber ve Araştırma Merkezi(UYHAM)

Etiketler: » » » » » » »
Share
1117 Kez Görüntülendi.