logo

trugen jacn
13 Nisan 2015

“FETHULLAHÇI “LARDAN UYGUR TÜRKLERİNE GÖRÜLMEDİK İHANET..!

         Müslümanlık kisvesi altına sığınan Paralel Örgüt ise bir kez daha kendi çıkarlarını mübah sayarak söylediği bir yalanla Müslümanlar’a büyük zarar verdi.

Türkiye, Çin zulmünden kaçan Uygur Türkleri’ni pasaport verip kurtarmak istedi; Paralel medya IŞİD’e destek olunduğu algısı yaratmaya çalıştı…

17-25 Aralık sonrası kirli yüzü deşifre olan Paralel Yapı, bu tarihten sonra akla hayale gelmeyecek yalanlarla Türkiye’yi kötülemeye çalışırken, paralel medyanın yaptığı son yalan haber Çin zulmü altında yaşayan Uygurlara yönelik yeni bir katliam için uygun zemin hazırladı. Paralel yapının gazeteleri Meydan ve Today’s Zaman’da çıkan haber, Uygur Türkleri’nin sahte Türk pasaportuyla IŞİD’e katıldığını yazarken bir kez daha Türkiye’nin IŞİD’e destek verdiği algısı oluşturulmaya çalışıldı. Ama bu yalan, zaten büyük zulüm altında yaşayan, kamuda namaz kılması, oruç tutması bile yasaklanan Doğu Türkistan halkını bir kez daha Çin zulmünün kucağına attı. Türkiye, bölgeden çıkan Uygur Türkleri’ne vatandaşlık vererek ülkeye getirmeye çalışırken son dönemde bin Doğu Türkistanlı, Kayseri’ye yerleştirildi.

KAYNAK :http://www.habervitrini.com/gundem/fethullahcilardan-gorulmedik-uygur-ihaneti-845842/

Etiketler: » » »
Share
1668 Kez Görüntülendi.