logo

trugen jacn

ÇİNLİLERDEN AZILI TERÖRİST VE BEBEK KATİLİ PKK TERÖR ÖRGÜTÜNE ALÇAKÇA DESTEK !

Çin, her vesile ve gerekçelerle Türkiye’yi kendisinin  Stratejik Ortağı ( ! ) ve Türk Milletinin  tarihi ve kadim dostu olduğunu (!)    öne sürüyor. Çin’in taşma,yayılma,hegemonya kurma ve ülkeleri sömürgeleştirme tarihi emellerini  gerçekleştirmek için Türkiye’yi  sürekli ortağı ve partner  olarak gördüğünü iddia ediyor.  Bunun için İstanbul’un göbeğin Taksim’de Çin Mahallesi Kurmaya bile kalkışıyor.Ancak Çin’deki Tek Parti diktatorryasının güdümü ve emrindeki Çin medyası her fırsatta Türkiye’ye  ve Türk Milletine karşı  kin ve nefretlerini kusmaktan geri durmuyor.Bebek,çocuk , masum sivil  vatandaşlarımız ile asker ve polislerimizin katili  PKK.lı  Teröristleri övmekten ve onları desteklemekten çekinmiyor.

Çin yönetimi , milyonlara varan Siber ve Dijital sansür   Ordusuna emir vererek Türkiye aleyhine kin kusan ve hakaretler yağdıran  Faşist kafalı bu Han Şövenistlerinin bu paylaşımlarına bilinçli olarak  engel olmuyor. 

Buna karşılık,Türkiye Çin dostluğu noktasında elinden gelen her türlü yasal  önlemleri almaktan ve dostluğunun  gereklerini yerine getirmekten ve ortaya koymaktan geri kalmıyor. Bugün  Türk Medyasının  önemli bir bölümünde  Çin’in işgali altındaki Doğu Türkistan’da uyguladığı baskı zulüm,asimilasyon ve soykırım uygulamalarından  asla bahsetmiyor.  Çin’in cinayetlerini görmüyor ve  asla duymuyor. Çin’in ekonomik olarak kendisine bağladığı  Holdinglere bağlı Medya Çin’deki motosiklet kazasını ve doğal afetleri  ile  Çin’in gelişme ve ilerlemesine ait haberleri  ballandıra ballandıra dafalarca tekrarlıyor. 

Türkiye’nin  Çin  dostluğu noktasındaki duyarlılığı ve Türk basınının bütün bu  Çin sevici destek ve  katkılarına karşılık Çin yönetiminin kontrol ve güdümündeki Çin sosyal medyası,  T.C.Devletimizin ve Türk Milletinin düşmanı  dış destekli katiller Çetesi    ve Teör örgütü PKK.’yi alçakça desteklemekten çekinmiyor.Onların insanlık dışı katliamlarını övmekten ve  bu eylemlerini göklere çıkarmaktan  geri durmuyor.

Bütün bunlara bakınca insan bu nasıl bir  tarihi Dostluk(!) ve stratejik Ortaklık(!) diye düşünmeden edemiyor.

Bizim bildiğimiz dostluk, karşılıklı iyi niyet ve hakkaniyet ve adalet temelinde olması ve sürmesi gerekmiyor mu ?

Yeni Akit Gazetemiz  şimdiye kadar olduğu gibi bu kez de bizim bu  şikayet ve yakınmalarımızı  sayfalarında yer vererek bir kez daha  Çin işgali altındaki Doğu Türkistan ve Müslüman Uygur Türkleri sorununa destek ve katkılarını   devam ettirmiştir.  Kendilerine minnettarlığımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.Allah kendilerinden razı olsun.Amin.(UYHAM)

Kaynak :  yeni akit.com.tr 20.09.2017

Çinlilerden PKK'ya alçak destek!

Doğu Türkistan araştırmaları ile tanınan yazar Hamit Göktürk gündeme bomba gibi düşecek Çin Halkının PKK sempazitanlığını ortaya çıkardı.

Terör örgütü PKK’nın güneydoğu’da mayınlı saldırı ile şehit ettiği Mehmetçikleri paylaşan video Çin’de sosyal medya aracılığı ile yayılıyor.

Örgüt propagandası içeren video’da bölgeden geçen zırhlı araca yapılan saldırı anı görülürken, video’ya yorum yapan çinlilerin tamamı Türkiye’ye hakaretler yağdırıyor.

Araştırmacı yazar Hamit Göktürk, Çinliler Türkiye’ye nasıl bakıyor? Türkiye hakkında neler düşünüyor bilyormusunuz? ifadeleri ile paylaştığı bilgide Çinliler Mehmetçiğe karşı saldırıları överken ”Türkiye köpek bile değildir. Köpeklere hakaret etmeyin.” ”Türkiye şerefsiz bir devlettir.” ”Türkiye dünyadaki terör örgütlerinin cenneti, Doğu Türkistan örgütlerinde dahil” gibi akıl almaz hakaretler kullanılıyor.

HEDEFLERİ DOĞU TÜRKİSTAN

Çin Devleti, bölge üzerindeki hakimiyetini kuvvetlendirmeye karşı en büyük engel olarak halkın İslami kimliğini görüyor. Halkı İslam’dan vazgeçirmek için her türlü yıldırma ve baskı yönteminin kullanıldığı Çin’de Doğu Türkistan’a karşı büyük bir ”yasal soykırım” uygulanıyor.

Türkiye’deki Çin Sevici Yalakaları ile  Çin Sempatizanlarının  Dikkatine Sunulur !
Çinliler Türkiye’ye nasıl bakıyor? Türkiye hakkında neler düşünüyor bilyormusunuz?

İşte Çin yönetiminin güdümü ve kontrölündeki Çin sosyal Medyasında yayınlanan Faşist kafalı Çin Nazısı Çinlilerin Türkiye  aleyhtarı Paylaşımları ;

  • Türkiye’ye saldırmasından çok hoşlandım. Türkiye, Japonya, Güney Kore, üç kirli millet.
  • Seninle beraber Türkiye’yi gezmek işitiyorum, sonra sıra Tokyo’da
  • Türkiye köpek bile değildir. Köpeklere hakaret etmeyin.
  • Türkiye şerefsiz bir devlettir.
  • “Türkiye’de romantik bir gezi” bu cümleleri yazan bu patlama video ’sunu gördüğünde ne düşünür acaba?
  • Ortadoğu çok sıkıntılı, her gün savaş oluyor. Önce Irak sonra Libya, şimdi sıra Türkiye’de.
  • Türkiye dünyadaki terör örgütlerinin cenneti, Doğu Türkistan örgütleri de dahil.
  • Seni uyarıyorum, bundan sonra böyle videoları sık sık gönder.
    Türkiye’nin askeri aracının  patlatılmasını izleyince  çok sevindim.(gönlüm çok hoş oldu.)
  • Kürtler de devlet kurmak istiyorlar. Çok ilginç. Çok güzel, ben bir aylık maaşımı Kürtlere veriyorum. Türkiye’yi saldırsınlar.
  • Önce Türkiye, sonra Tokyo ve Paris.
  • Terörcüler dünyadaki insanların ortak düşmanı.

Kaynak  :   http://m.neihanshequ.com/share/group/6466552125835969038/…https://www.facebook.com/100014631362611/videos/282576948906682/

Aşağıdaki resimler  Türk,Türkiye ve Doğu Türkistan düşmanı Çin Nazisi Faşist  Çinli paylaşımcılara ait yazı ve resimlerdir.

  • Otomatik alternatif metin yok.
  • Otomatik alternatif metin yok.
  • Otomatik alternatif metin yok.

Otomatik alternatif metin yok.Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Etiketler: » » » » » » » » »
Share
1949 Kez Görüntülendi.