logo

trugen jacn
25 Eylül 2016

DOĞU TÜRKİSTANLI KARDEŞLERİMİZİN DİKKATİNE

KIŞKIRTICI AJAN VE PROVAKATÖRLERİN SİNSİ OYUNLARINA VE TAHRİKLERİNE DİKKAT !

Al Gökbayrak resmi ile ilgili görsel sonucu

Hamit  Göktürk

Geçtiğimiz haftalarda bir uyarı yazısı yayınlayarak İstanbul’da 17 yıldan beri sorunsuz olarak yaşayan Camaat erbabı Abdulkadir Yapçan’ın gözaltına alınmasının ardından Çin’in Provakatör–Ajanlarıın provakasyonlarına dikkat çekmiş ve bu Çin Yalakalarının esas görevlerinin gerekçeler ve sebepleri kullanarak Doğu Türkistanlıları kışkırtarak ve galayena getirerek T.C.Devletimiz ile Uygur Türklerini karşı karşıya getirme istediklerini,bu oyuna gelmemelerini hatırlatmıştım.Bu konuda korktuğumuz çok şukur olmadı. Çin’in içimize saldığı Aşağılık Hainler büyük bir hezimete uğradılar. Sağduyulu,ferasetli aziz hemşehrilerimize bunun için çok teşekkür ediyoruz.

25 Eylul 2016 tarihi itibariyle yine bu lanetli provakatör Ajan hainlerin  TAKMA İSİMLER VE TELEFON NUMARALARINI KULLANARAK  LAĞIM FARELERİ GİBİ KORKAKÇA,ADİCE VE ALÇAKÇA YÖNTEMLERLE  İLETİŞİM GURUPLARI VE SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN yine tekrar sahneye çıktıklarını ve yeni bir tahrik ve kışkırtma kampanyalarına  giriştiklerine şahit oluyoruz.

Aziz Doğu Türkistanlılar ;
Çin’in bu tasmalı Ajan Provakatörleri işe salarak bu tahrik ve kışkırtmalarının esas amacı şunlardır :
1. Doğu Türkistanlıları T.C.devleti aleyhine Abdulkadir Yapçan üzerinden bu kişinin serbest bırakılması ve Çin’e iade edilmemesini temin için gösteriler yapmasını sağlamak ve geçmişte Uygurların Çinli İşgalcılar aleyhine yaptıkları tepki ve protesto eylemlerinın revanşını oynamak ve bu şekilde T.C. devletimizden intikam almak
2. Doğu Türkistanlıları TAHRİK EDEREK KIŞKIRITARAK  Allah’tan sonra en büyük hamisi ve koruyucusu ve sığınağı Türkiye Devletimiz ve Türk Milletinin   onlara olan itimat ve güveninin sarsarak yok etmek suretiyle biz Doğu Türkistanlıları bu dünya’da ilelebed öksüz ve yetim ve tek başımıza bırakmaktır.
3. 26 Haziran 2016’de İstanbul Şehir Üniversitesi Öğrencisi Abdulmecit İdris teknik takibe takıldığı gerekçesi ile gözaltına alındı ve 86 gün sonra 22 Eylul’de serbest bırakıldı.Bu Provakatörler bu olaya niye es geçtiler veya  hiç gündeme getirmediler. Bu da düşünülmesi gereken çok önemli bir husustur.
4. Türk Milletinin töresinde Devlet babadır.Baba her zaman evladına sevgi ve şafkat gösterir.Yanlış yaptığımızda ikaz eder ve hatta cezalandırır.T.C.devletimiz de bizim Babamızdır. Bir evlat Baba’dan usulu dahilinde her şey isteyebilir ve istemek de hakkıdır.Ancak,evlat hiçbir zaman babasını sorgulayamaz.Sorgulamak ise büyük aymazalık ve saygısızlık kabul edilir.
5. Abdulkadir Yapçan hakkında Devletimizin yetkili kurum ve kuruluşlarına  dilekçeler yazabilir,telefon edebilir ve düşüncelerinizi usulu dairesinde iletebilir ve cevap almak de yasal hakkınızdır. Ancak, Provakatörlerin kışkırttıkları gibi onlarca veya yüzlerce kişinin Ankara’ya giderek kanunsuz  gösteri yapmaları  ülkemizde mevcut  şu olağanüstü günlerde yasa dışıdır ve suçtur.
6. Abdulkadir Yapcan meselesini Doğu Türkistan Maarif Derneği yetkilileri zaten devlet ve hükümet nezdinde takip etmektedir.En hayırlı sonucun tecelli edeceğinden kimsenin şüphesi olmamalıdır.
7. T.C.Devletimiz Ajan-Provakatörlerin iddia ettikleri ve kışkırttıkları tarzda bir kabile devleti veya Muz Cumhuriyeti asla değildir.Bizim ecdatlarımızın tarihte gerçek mirasçısı, varlığından şeref ve gurur duyduğumuz kutsal bir devlettir.Bin yıldan beri biz Müslüman Türkleri şerefle ve gururla temsil etmektedir. T.C.değil. kendi Kardeşlerini,kendine sığınan ve başka din ve ırktan olan hiçbir kimseyi hiç bir zaman düşmanına teslim etmemiştir. Bunun için başka ülkeler ile savaşa girmeyi bile göze almıştır. Bu Ajan provaköterlerin yazdıklarına asla inanmayınız. Onlar, Patronlarının ezberlettikleri cümleler ve talimatları ile Osmanlı devletini ve Atalarımızı yanı Türkleri aşağılayan ve kötüleyen söz ve söylemelerine  asla inanmayınız ve itibar de etmeyiniz. Bunların yazdıkları Çini ağzı ile yazılmış aşağılık  düzmeceler ve adi yalanlardır.
8. Ben bir Doğu Türkistanlı  Uygur Türkü olarak bu konudaki  düşüncelerimi sizlerle paylaşmakla bir görevimi yapmak istedim. Ayrıca,onurlu bir Türk Vatandaşı olarak bana kucak açan Vatandaşlık şerefini lütfeden ve bağrına basan Devletime karşı de  vefa ve vatandaşlık borcumu  karınca  kararınca dahi olsa yerine getirmek istedim.

9.Devletimizin biz Doğu Türkistanlılara yaptıkları şafkat,merhamet ve kardeşliğinin gereklerini asla aklımızdan çıkarmayalımve asla unutmayalım. Son yıllarda  Doğu Türkistan’dan kaçmak zorunda kalan binlerce kardeşimize daha bağrını açtığını ve vatan verdiklerini bir kez daha  hatırlayalım.

10. Lütfen Doğu Türkistanlılar olarak STK.larımıza ve özellikle devletimize güvenelim.Onların en iyi şekilde bu sorunları çözeceğine inanalım. Temkinli,sabırlı ve ferasetli olalım.Ajan Provaktörlerin tahrik ve kışkırtmalarına asla gelmeyelim VE  ASLA KAPILMAYALIM.

Allah Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi ilelebed korusun ve payidar kılsın.Amin.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Amin

Etiketler: » » » » »
Share
2685 Kez Görüntülendi.