logo

trugen jacn
03 Eylül 2016

BANU AVAR’IN DOĞU TÜRKİSTAN DÜŞMANLIĞI VE RUSÇU MACAR AVRASYACISI GABOR VONA

Geçen akşam Habertürk TV’de Veyis Ateş’in sunduğu ‘Akılda Kalan’ programına konuk olan Banu Avarın Doğu Türkistan hakkındaki açıklamaları aynı kafa yapısında olduğunu ve Doğu Türkistan bağımsızlık hareketine sahip olduğu sol ideoloji ve Çin penceresinden baktığının açık göstergesidir.

Doğu T.Haritası

Yücel TANAY

Banu Avar  Doğu Türkistan’daki gerçek durumu  yanı Çin’in UYgur Türklerine karşı uygulamakta olduğu baskı,zulüm,etnik assimilasyon dini ve ırkı soykırım cinayetlerini  hiç görmüyor veya görmek istemiyor..Komünist Çin’in 67 yıldır işgal ettiği Çin seddinin  hemen bitimindeki  Doğu Türkistan’lı Türkleri haritadan sildiği gibi yeryüzünden de silmeye çalıştığını .
Dünya artık Çin’in işgali altındaki Doğu Türkistan’ı  yeterince tanımıyor. Bu tarihi Türk İslam ülkesine hparita’da yer vermiyor.Doğu Türkistan’ın isim olarak geçmediği  yeni haritalar piyasaya sürüldü. Yeni haritalarda Doğu Türkistan toprakları, Çin Halk Cumhuriyeti olarak geçiyor.
Sadece haritadan silmekle kalmadı İşbirlikçi ajanlar, vasıtası ile de Türk devletlerinde de hafızalardan silmek için çalışıyor. Banu Avar  vebenzeri  gibi satılık kalemleri vasıtası ile de ‘’Sincan Uygur Özerk Bölgesi’’ olarak dillendiriyor.
Ey Banu Avar! bunları biliyor musun? Doğu Türkistan, Türklerin “Millet” olma yolunda en önemli adımları attıkları çok geniş bir coğrafyadır.  Savunduğun Çinlilerin zaman zaman Türk egemenliklerine girdiği gibi  Doğu Türkistan’ın de dönem dönem Çin hakimiyetine girdiği gerçeği,onların tarih boyunca Çin  yönetimi ve işgalı altında kaldığını göstermez. Bu ülke  de en sonunda yine Türklerin elinde kalmış ve Türkler burayı binlerce yıldır yurt edinmişlerdir. Kaşgar Yarkent ve Hotan gibi şehirlerde Türk medeniyetinin temelleri atılmıştır. Doğu Türkistan, Çin işgaline karşı Türklük kokar; Urumçi gibi Çin nüfusun bir hayli arttığı şehirlerde bile  05 Temmuz 2009’da olduğu gibi bunu hissedersiniz.

Çin zulmü resimleri ile ilgili görsel sonucu

Doğu Türkistan paylaşımlarında kullanılan Gerçek dışı resimleri Ortaya Sürenler ve  ısrarla paylaşanlar,Yine  “içimizdeki Çinliler”dir.
Bir takım fotoğraflar dönüyor, bunların Doğu Türkistan’la da ilgisi yok ama “içimizdeki Çinliler” bu fotoğrafların Doğu Türkistan davasına sahip çıkan kesim tarafından piyasaya sürüldüğünü iddia ediyor. Oysa biz diyoruz ki; fotoğraf-belge aramanıza gerek yok çünkü dünyanın en büyük sansürü Doğu Türkistan’da var. Böyle bir ortamda fotoğraf çekebilmek için Çin polisi olmak gerek çünkü fotoğraf çekmek yasak. Yani bizim Çin zulmünü fotoğraflarla ve videolarla ispatlamak gibi bir çabamız yok; çünkü böyle bir şeyin olamayacağının son derece eminiz ve bunun  farkındayız. İnsanın aklına şöyle bir soru geliyor. Acaba söz konusu fotoğraflar, “içimizdeki Çinliler” tarafından piyasaya sürülmüş olamaz mı? Çinliler savaşmayı bilmezler ancak kafaları bu tür yalan dolan,aldatma ve insanları kandırma ve şaşırtma gibi şeytani düzenbazlıklara  çok iyi çalışır. Çin savaş stratejisi ise, mertlik,yiğitlik, cesaret ve kahramanlıklara değil,“hileye” dayalıdır; dolayısıyla işbirlikçilerini de böyle eğitmeleri şaşırtıcı değil. Bu yalanı yine en çok Perinçek, Banu Avar ve SOL portal tayfası kullandı. Ancak bunu yaparken öyle bir utanmazlık yaptılar ki, şeytan bile bunların yaptığını yapamazdı. “Doğu Türkistan’da Uygur Türklerine oruç serbest” diyerek kullandıkları fotoğraflardakilerin hiçbiri Uygur Türk’ü değildi. Fotoğraftakiler Çinli Müslümanlar olan Hui’lere aitti ve onlar zaten Çinli oldukları için bir sıkıntı yaşamıyorlardı. Bu yalan çok çabuk ortaya çıktı ancak özür bile dilemediler.
Banu Avar  bu konularda bir numara idi. Yanı İngilizce ‘’Number One’’ . Doğu Türkistana düşmanlığının bir numarasıdır  ve aynı zamanda  Milliyetçi gibi gözükerek   Türk düşmanlığı yapanların  bir numarası …
Bir haberinde belli ki hanımefendi oturmuş Google başına sormuş. ‘’Çin’de camilerde iftar yemekleri’’ diye taratmış. Bir iki resim bulmuş ve o iki resim üzerinden satılmışlığını ve bundan doğan yalancılığını kaleme almış.Resimde çok bir şey yok gayet açık, cami avlusunda oturmuş Çin’li Hui’ler yanı Uygur Türklerinin Tungan dedikleri  etnik Çinli Müslümanlar iftar yemeği yiyorlar. Buraya kadar her şey normal. Normal olmayan ise, bu sofrayı ‘’Doğu Türkistan’da Camilerde İftar yemeği’’ gibi okuyucuya sunma sahtekarlığı  idi. Zır cahilim bir de Caminin adını ve fotolarını koymuş haberine, belli ki haberinin iki fotoğrafla desteğe ihtiyacı var. Zira kimse bu deli saçmasına inanmaz. Söz konusu Cami Çin’in Guangzhou şehrinde ”Mescidi Sahab İbni Vakkas ” camii.  Asıl satılmışlık da Banu’yu zirveye taşıyanda işte bu caminin Doğu Türkistan’dan tam 4265 km uzakta olması idi. Tebrikler Banu !  plaketi hak ettin. Kafamdan bir plaket tasarlıyorum ve plaketin üzerinde şöyle bir kara kalem çalışması olmalıdır kararına vardım ;  En altta gazetecinin not defteri olmalı üzerinde Dolar olmalı onun üzerine de güzel bir dolma kalem olmalı. Gazetecinin not defteri ile kalemi arasında dolar olmalı. Kalem de dolma kalem olmalı. Banu’yu zirveye taşıyan ikinci haberi ise, Kudüs İbrani Üniversitesinden emekli bir profesör’ün araştırmasını sayfasına taşıması idi. Banu Avar’ın görüşlerini iştahla Güncel Meydan’da paylaştığı Yitzhak Shichor bakalım kimmiş ?  Bu öyle bir üniversite ki İsrail’in 4 tane Cumhurbaşkanını buradan mezun  etmiş.  Bu öyle bir üniversite ki İsrail’in 3 tane Başbakanını mezun vermiş.Banu Avar bu haberinde Doğu Türkistan diye bir yeri dahi kabul etmemiş ve Çin’in batısındaki Xinjiang eyaleti olarak bilinen…Vs.  devam ediyor. Doğu Türkistan dedikleri bölge. İşte Satılmışlık iki kalem darbesi ile ancak bu kadar ifade edilebilir. Bu durum ise tam  ‘’SATILMIŞLIĞIN ZİRVESİ’’dir.

Banu Avar Resimleri ile ilgili görsel sonucu

Macar Gabor Vona ve Onun Rus  Aleksandır  Duggin Avrasyacılığı 
Hanımefendi  ( !) güya dünya meselelerine kafa yoruyor ,Macaristanın Jobbik Partisinin lideri Gabor Vona’yı Sorosçu diye suçluyor, dünyadan bi-haber Gabor Vona’nın Rus Avrasyacılarının lideri Dugin’le Moskova’da görüştüünden haberi yok.Halbuki bu  hanımefendi  Rusçu  Vona ile  aynı safta, Gabor Vona Rusyanın kadim Tatar yurdu Kırımı işgalini desteklemişti, fakat her şeyden haberi olan bu hanımın bu konudan haberi yok,Rusya tarafından Avrupa’daki bazı sağ partilere para yardımı yapıldığını bilmeyen yok.Ama bu durumu  bilmiyor. gözüküyor.
Banu Avarın, Doğu Türkistan hakkındaki beyanatları Çin işgal yönetiminin Doğu Türkistan’la ilgili beyanatlarıyla bire bir örtüşür. Bir Çinli gibi konuşarak Doğu Türkistan bağımsızlık hareketini teröristlikle suçlamak, ne İnsanlığa,Ne  Türklüğe sığar vede  Kemalistliğe, Atatürkçülük;  ABD’yı emperyalizmle suçlayıp  Soykırımcı Çin’e gelince susmak değildir.
Evet, Amerika Çin’e karşı Doğu Türkistan ve Tibet kartlarını kullanabilir. Fakat bu Doğu Türkistan’ın Çin’in işgali altında Çin sömürgesi bir Türk yurdu olduğu; Çin emperyalizmine karşı bağımsızlık mücadelesi verdiği gerçeğini değiştirmez. Türk olduğunu iddia eden birisi, Doğu Türkistan  demek ve yazmak yerine  Çince”Xiang”(Yeni kazanılmış toprak, sömürge) ismini kullanırsa onun Türklüğünden şüphe etmek gerekir. O, ulusalcı veya Kemalist değil, Çinci’dir. Veya O ülkenin Kiralık ve Paralı ajanıdır.
Türk televizyonlarına çıkarak etki ajanlığı yapan BANU AVAR’ın Türklüğün kadim yurdu Doğu Türkistanın Türkistan evlatlarını TERÖRİST olmakla itham etmesini şiddetle kınıyor ve en güçlü şekilde protesto ediyorum.

Etiketler: » » » » » » »
Share
2958 Kez Görüntülendi.