logo

trugen jacn
21 Haziran 2016

ÇİNLİ AKTİVİSTLER,ÇİN İNSANLARIN ORGANLARINI SATARAK İNSANLIK SUÇU İŞLİYOR

ABD.’de yaşayan bir gurup Çinli aktivist Anavatanları Kıt’a Çini’nde iktidarda bulunan Çin Komünist Partisi  yönetiminin  insanlardan zorla aldığı organlarını satarak organ ticareti yaparak insanlık suçu işlediğini açıkladılar. Çinli aktivistler ÇKP.yönetiminin  bu  uygulamalarını New York Kenti’ndeki Birleşmiş Milletler binası önünde toplanarak protesto ettiler. Çinli Protestocuların ellerinde taşıdıkları Dövizlerde Çin’in çok yüksek rakamlarla  sattığı Organların fiyatı yazılı idi .Buna göre ;
İnsan Ciğeri  : 130.000 $
İnsan Kalbı  :  150.000$
İnsan Böbreği ise, 62.000$ gibi müthiş rakamlarda  sattıklarını belirttiler ve bu  yüz kızartıcı  insanlık suçuna BM.Teşkilatının el koymasını istediler. 

Uygur Haber ve Araştırma Merkezi(UYHAM)

Bugün  de Çinli bir grup aktivist, Çin’de alıp basını yürüyen organ pazarına ve pazarlamacılarına organ alım satımına karşı ABD’den yardım isteyen bir grup un gösterisi ne sahne oldu. Çinli grup sözcüsü durumun çok vahim olduğunu ve bu ticaretin bir an evvel durdurulması gerektiğini belirtti

ÇİN, İNSANLIK SUÇU İŞLİYOR
İnsanlık suçunun durdurulması için tüm Dünya devletlerinin başkanlarına ve halkına büyük bir görev düştüğünü acil bir şekilde herkesin üstüne düşeni yapmasını bekliyoruz diyen activistlerin sözcüsü, her organın bir fiyatı var özellikle hapistekilerden zorla organ tahsis edildiğini belirtti. Hükümetin bu duruma göz yummakla suçladı.
Çin’de Organ alım satımının nerdeyse halk pazarına düştüğünü ve birçok doktorunda astronomik paralar kazandıkları için yeminlerine sadik kalmadıklarını söyleyen protestocu grup dünya bu insanlık sucunu isleyenleri cezalandırmalı özellikle ABD’nin bu soruna bir el atması gerektiğini belirtti. İnsanlık sucuna dikkat çekmek için her gün Birleşmiş milletler binasının önünde yılmadan duracaklarını dile getirdi.

Kaynak: http://www.abdpost.com/abd-de-organlar-halk-pazarinda-satiliyor/5737/

Etiketler: » » » » » » » »
Share
927 Kez Görüntülendi.