logo

trugen jacn

PROF.DR. ÇİLİNGİROĞLU : ÇKP.YÖNETİMİNDEN ÇİNVİRÜSÜ’NÜN HESABI SORULMALIDIR !

Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, Trump'a canlı yayında hakaret etti ...

UYGUR HABER VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (UYHAM)

ABD.Kaliforniya Ün.Tıp Fakültesi Kardiyoloji bölümü öğretim Üyesi Prof.Dr.Mehmet Çilingiroğlu Çin yönetiminden Wuhen’de ürettiği Çinvirüsü nedeniyle hesap sorulması gerektiğini açıkladı.

Katıldığı Tv.programlarındaki çarpıcı çıkışları ve dikkat çeken açıklamaları ile gündem yaratan Prof.Çilingiroğlu Çinvirüsü Covid-19’un baş sorumlusunun ÇKP iktidarı olduğunu belirterek şunları ifade etti ; ” Yüzbinlerce masum insanın hayatlarını kaybetmesine sebep olan Çin,bunun yanında dünya’da yaptığı milyorlarca zarardan de sorumludur. Çin,bütün bunların hesabını vermelidir.”dedi.

Prof.Dr.Mehmet Çilingiroğlu bu sözlerini twitter üzerinden yaptığı paylaşımları ile de dile getirdi. Tv.programındaki konuşmasında Çin’in işgalı altındaki Doğu Türkistan’da yaşayan Türklerin durumuna değinen Prof.Dr. Çilingiroğlu “Çin Doğu Türkistan ve Tibet’te etnik soykırım uygulayarak insanlık suçu işliyor.” dedi.

Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'Tweet Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu @mehmetcilingiro Çin'e yüzbinlerce masum insanların hayatının kaybının ve bu dünyada yaptığı çok ciddi ekonomik zararların sorulması zamanı geldi. Çin'den gelen hiç bir şey ama hiç bir şeye güvenmem, ne veriye, ne ilaca, ne aşıya, ne bilimsel bilgilere. Çin bütün bunların hesabını verecek!!! 02:30 20 Nis 20 saatinde Twitter for iPhone 213 Retweet 1.124 Beğeni'

Türkiye Çin'i geçti…Çin virüsü belası…

Nurala Göktürk paylaştı: 21 Nisan 2020 Salı
Etiketler: » » » » » » » » » »
Share
999 Kez Görüntülendi.