logo

trugen jacn

ÇİN,UYGUR TÜRKLERİNDEN SONRA BU KEZ MHP VE MİLLETVEKİLİ KILAVUZ’A SALDIRDI

Hamit GÖKTÜRK (UYHAM)
Doğu Türkistan’i işgal ederek   bu ülkeyi sömüren, ülkenin zenginliklerini çalarak Çin’e taşıyan ve bu zenginlikleri  kullanarak bu ülkenin asıl sahipleri olan Uygurları,Kazakları,Kırgizları ve diğer Müslüman Türkleri toptan katlederek  etnik Han Çinlilerinin yaşadığı bir Çin ülkesi haline getirmek isteyen ÇKP Faşist yönetimi saldırılarının boyutunu  uluslar arası düzeyde  sürdürmeye devam ediyor.  Bu arada  Türkiye’ye  de saldırmaktan geri durmuyor. Ülkemiz ile son aylarda  adli,ekonomik ve siyasi  konular başta olmak üzere  onlarca anlaşma imzalayan Çin, bu anlaşmaları istismar etmekte, Türk Milletinin  merhametine ve aziz devletimizin şafkatına sığınmış   olan  Doğu Türkistan Türklerine iftira  ve asılsız bühtanlarla dolu suç dosyaları ileterek onlar  hakkında davalar açmaktan kaçınmıyor. Ayrıca,yalan ve asılsız suç isnatları ile bir çok sığınmacı mağdur  Doğu Türkistanlının tutuklanmasına ve aylarca  hürriyetlerinden mahrum kalmalarına sebep oluyor.

Çin  En Son MHP ‘ye ve Mersin  Milletvekili Kılavuz’a Saldırdı 

Çin yönetimi  Doğu Türkistan’daki ÇKP  diktatörlüğünün baskı ,zulüm,insanlık dışı cinayetleri ve soykırım uygulamalarından kaçarak Türkiye’ye sığınan Doğu Türkistanlıları tehdit ve şantajdan sonra bu kez Türk dünyasının ve özellikle mazlum Doğu Türkistanlıların ÇKP İşgalvilarınca çiğnenen temel hak ve hukuklarını savunan ve dile  getiren ülkemizin en önemli  siyasi Partilerinden Milliyetçi Hareket Partisine ve İşgalci Çin’in insanlık dışı  cinayetlerini ve soykırım uygulamalarını cesurca TBMM. gündemine taşıyan  Mersin Milletvekili  ve Ülkü Ocakları Genel başkanı Sayın Olcay Kılavuz’a saldırdı. Çin yönetimince desteklendiği ve beslendiği  açık olan “ÇİN GERÇEKLERİ ” adlı bir sosyal medya portalı tarafından 15 Kasım 2018 tarihindeki bir paylaşımında   MHP için  ”  MHP.radikal islama ve teröre sahip çıkıyor.Kurulduğu günden bu yana MHP’nin söylediği her şey,kulağına CİA tarafından fısıldanmaktadır.”  içerikli  maksat ve haddini  aşan iftiralar  atmaktan çekinmiyor.

Çin İşgal yönetiminin Doğu Türkistan’daki insanlık dışı cinayetleri Irkçı-Ayırımcı soykırım ve asimilasyon uygulamaları  Çin devlet terörü  ile Çin Nazi Kamplarında  tutulan 1-3 milyon arasındaki  Müslüman Türklerin durumu tam ÇKP   diktatörlüğü  ağzı ve gözü ile örtmeye kalkan Çin Yalanları adlı bu Site bu kez İftıralarını MHP Mersin Milletvekili ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sayın Olcay Kılavuz’a yöneltti.15 Kasım 2018’de TBMM:Genel Kurulu’nda Doğu Türkistan’daki Çin İşgal Yönetiminin   baskı zulmü ile  soykırım uygulamalarını ve Çin Nazi Kamplarını gündeme taşıyan Mersin Milletvekili Sayın Kılavuz’a da saldırmaktan geri durmadı.

Ä°lgili resim

Türkiye’yi ÇKP Üzerinden de Tehdit Ediyor

Çin yanlısı  yayın yapan ve gerçekleri tümden saptırarak ve ters yüz ederek kamu oyuna  Çin ile ilgili sahte haberler pompalayan ve  Türk kamu oyunu  yanlış bilgilendiren bu site adeta “ÇİN YALANLARI”nın sözcülüğü ve borazanlığını  yaparken diğer yandan da hadsız ve hayasızca tehdit etmekten geri kalmıyor. Çin Yalanlarını yaymakla görevli bu  Site   T.C.Anayasanın güvencesi altında ve siyasi Partiler yasasına uygur olarak faaliyet gösteren Milliyetçi Hareket Partisini ABD. güdümlü olmakla itham ediyor. Kendileri .yazar çizer takımları ile hep birden  ÇKP Faşizminin güdümünde olan ve tam Çin  yanlısı   olarak yayınlarını Türkiye’de serbestçce sürdüren Çin Yalanları adlı bu site  haddini  ve hukukunu de aşarak   tehdit etmekten geri kalmıyor ; ” Neyse ki ABD’ye ve tüm dünyadaki uşuklarının gücü Çin Komünist Partisi’ne yetmeyecektir. ” şantaj  sözlerini  sarf etmekten çekinmiyor.

Doğu Türkistan’da Türkçe Yasak,Türkiye’de Çince  Sonuna Kadar Serbest

Çin yönetimi Doğu Türkistan’da Türkçe konuşmayı,öğrenmeyi ve yazmayı yasaklarken ve Türkiye Türklük kelimeleri ” Terörcü Kelimeler” olarak suçlu ilan ederken aynı Çin Türkiye’de istediği ve sonuna kadar Çince yayınlar yapabiliyor.Çince Kurslar açabiliyor ve Çin dilini istediği kadar öğretebiliyor.  Çin Irkçılığının fikir babası karanlıkların adamı   ve  biz Türkler için ” Bir milleti yok etmek için önce onun dilini yok ediniz.” sözleri ile  Çin emperyalizmine  fikir babalığı yapan Konfüçyüs adına Üniversitelerde Kürsüler ve merkezler açılabiliyor.  Çin yönetimi  medya üzerinden  Türkiye’de istediği şekilde Çin’in propagandasını yapabiliyor ve gerçekleri ters yüz ederek kamu oyunu  yanıltabiliyor.Kimse buna ilişmiyor. Kasım 2016’de  ticari bir medya  Şirketi olarak kurulan CIR-TÜRK adlı medya şirketi kurulduktan hemen sonra   sesli ve görüntülü yayınlarına başlamış ve halen yayınlarını Çin Komünist Partisi  Propaganda çarkının Türkiye ayağı olarak  sürdürmeye devam  etmektedir. Bu Şirket ayni zamanda Çin Komünist Partisi  Merkez Komitesi Uluslar arası  Propaganda birimine bağlı olarak faaliyet gösteriyor.Ayrıca Çin’in uydu üzerinden    Türkçe alt yazılı  Çince olarak yayın yapan Ctv.-2 adlı bir televizyonu de bulunuyor. Ayrıca bir çok kiralık veya güdümlü yerel radyoları ve Tv.ları de bulunuyor.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Çin Yönetiminin Bu Hayasız Saldırıları Asla Kabul Edilemez ! 

Çin’in güdümünde  “Çin Gerçekleri ” adlı sosyal medya platformu  Türk Milletinin  istinatgahi ve devletimizin  en üst siyasi organı TBMM.’ne bu bu yüce Meclis’in şerefli ve seçilmiş üyelerine saldırması asla kabul edilemez .  Doğu Türkistan’daki baskı zulüm ve etnik soykırım uygulamaları ile Çin Nazi Kamplarında tutulan milyonlarca Müslüman Türk Kardeşlerimizin son günlerde  TBMM’de gündeme getirilmesi ve siyasetin gündeminde yer alması Çin’in bu konudaki yalanlarının ifşa olması büyük korku ve hayal kırıklığına uğramasına sebep olmuş olup,bu son  ve kudururcasına saldırganlaşması  da bu son duruma bağlanıyor.  Türkiye’de satın aldıkları veya kiraladıklar kalemşörlerini işe salarak büyük bir karalama ve hakaret kampanyası yürütüyor.. Twitter üzerinden ÇİN GERÇEKLERİ adı ile yalan ve gerçek dışı yayınlarını sürdüren bir sosyal medya sitesinin  bu saldırılarını  Çin yönetimi adına yaptıkları öne sürülüyor.  Görüntünün olası içeriği: yazı
ÇKP Nazizminin toptan yok etmek istediği Doğu Türkistan Türklerinin insani ve temel haklarını savunan MHP ile  Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Mersin Milletvekili  Sayın Olcay Kılavuz’un 15 Kasım 2018 tarihinde TBMM.’nde Doğu Türkistan ile ilgili tarihi konuşmasını eleştiriyor ve ÇKP Faşizminin en büyük ticari  ortağı  olan  ve ekonomik olarak Çin’i deskteleyerek  Cüce yavru ejderhadan  kudurmuş yedi başlı dev Ejderhaya dönüştüren ABD’ne aklınca yamamaya çalışıyor.Çin Resimleri karikatürler ile ilgili görsel sonucu

Çin Türk – Çin Dostluğunu İstismar ve Türklüğe Hakaret Ediyor 

Ç in işgal yönetiminin  saldırıları Türkiye’de yaşayan Uygur Türklerini  de aşarak Türk Milletinin en
üst ve kutsal siyasi Organı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM:)’ne ve Türk Milletinin oyları ile seçilmiş değerli Milletvekillerine kadar uzanmış  olması düşündürücü ve şok edici bulunuyor.
Uzmanlar ; Çin’in  dostluk ve müttefikliğine hiç bir zaman güvenilemeyeceğinin bu son tavır ve tutumu ile bir kez daha ispatlandığını belirtiyor.Ayrıca,   ” Çin’e  Türkiye’de bu kadar çok yüz ve fırsat verilirse olacağı bu olurdu  ! ”  şeklinde eleştiriyorlar.

Etiketler: » » » » » » » »
Share
2292 Kez Görüntülendi.