logo

trugen jacn

ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI OLCAY KILAVUZ : DOĞU TÜRKİSTAN YALNIZ DEĞİLDİR !

Uygur Haber ve Araştırma Merkezi (UYHAM)

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sayın Olcay Kılavuz  Doğu Türkistan’da şiddeti günden günü artan, Çin’in baskı,zulüm,etnik dönüştürme ,dini ve  ırkı soykırım uygulamalarına karşı Özel bir Doğu Türkistan mesaji yayınlayarak İşgalci Çin’i protesto etti ve güçlü bir şekilde kınayarak tepki gösterdi.Ayrıca Doğu Türkistan Türklerine de seslenerek ” DOĞU TÜRKİSTAN YALNIZ DEĞİLDİR !” ifadesi  ile   en güçlü şekilde destek verdiği bildirdi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sayın Olcay Kılavuz’un  Doğu Türkistan Türklerinin en zor ve sıkıntılı zamanında  kendilerine  geçmişte olduğu gibi bir kez daha sahip çıktıkları , ve destek oldukları için minnet ve şükranlarımızı  sunuyoruz ve bu  görüntülü ve sesli mesajini   aşağıda  bilgilerinize sunuyoruz.

"DoğuTürkistana SahipÇIK"

Mübarek Ramazan ayında türlü türlü baskılarla karşılaşan, Doğu Türkistan'da katil Çin yönetiminin zulmü altında varlık mücadelesi veren, Uygur Türk'ü soydaşlarımızın her zaman yanlarındayız! Rabbim soydaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun."DoğuTürkistana SahipÇIK"Olcay Kılavuz – Ülkü Ocakları Genel Başkanı6 Haziran 2018

Ülkü Ocakları paylaştı: 6 Haziran 2018 Çarşamba

Etiketler: » » » » » » » » »
Share
1174 Kez Görüntülendi.