logo

trugen jacn
15 Ağustos 2016

İŞGALCI ÇİN’DEN DOĞU TÜRKİSTAN’I SAVUNAN ” İSLAH HABER ” ‘E KORKAKÇA TEHDİT

logo

Uygur Haber ve Araştırma Merkezi  (UYHAM)

Komünist Çin yönetimi 1949 yılında Batılı  Galip güçlerin ihaneti Sovyetlerin askeri ve mali yardımı ile bağımsız Doğu Türkistan Cumhururiyetini askeri güç kullanarak zorla işgal ettiği bilinen bir gerçektir. Komünist maskeli Faşist Çin yönetimi 67 yıldır, İşgal altında tuttuğu Doğu Türkistan’da yaşayan Müslüman Uygur Türklerine karşı baskı, zulüm, işkence, etnik ayırımcılık, dini,ekonomik ve ırkı soykırım uygulamaları ile bu ülkenin tarihi sahip ve sakinleri Müslüman Uygur Türkleri başta bu ülkede yaşayan bütün Türk ve Müslüman halkları sindirme ve toptan imha etme uygulamalarını her gün yeni yöntemler ekleyerek Çin Milli Politikası halinde ve pervasızca sürdürmeye devam ediyor. İşgalcı Çin’in bu insanlık dışı acımasız ve vahşet derecesindeki icraatlarını ifşa eden,gündeme taşıyan ve Çin’i bu konuda  samimi olarak uyaran medya organlarını ya çok ucuza satın almakta,  satın alamadıklarına ise,çeşitli yöntemlerle saldırmakta,xantaj ve korkakça   tehdit etmektedir.
İşgalcı Çin’in  şantaj ve korkakça tehditlerine maruz kalan medya organından biri  ve  son örneği  ise, ülkemizin İslam Kardeşliği  bağlamında duyarlılığı ile öne çıkan ve Haber Sitesi’nde açtığı özel DOĞU TÜRKİSTAN başlığı ile bu davayı ve  bülkeyi sürekli gündemde tutmaya çalışan İSLAH HABER Sitesi olmuştur.  Çin’nin geleneksel ve alçakça iğfal ederek satın alma ve kandırma yöntemlerini kullanmaya yeltendikleri ancak, bu aşağılık yöntemleri işlemeyince bu kez korkakça ve alçakça  tehdit yoluna başvurduğu açıklandı.

Refikimiz İslah Haber’i ve  bir birlerinden değerli Kardeşlerimiz olan başta genel yayın yönetmeni sayın Ali Doğun Bey başta bütün   çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah sizlerden razı olsun.Bu uğurdaki halisane  ve cesur çalışmalarınıza   Allah Taala güç katsın ve başarılar ihsan buyursun.

İşgalçı Çin’in bu aymaz ve sadece korkakların başvurduğu aşağılık korkutma  ve şantaj yöntemi içi boş kuru bir bloften  ibarettir. İşgalcı Çin günümüzde adeta Kağıttan Bir Kaplan haline gelmiştir. Zevalı  ve tarihin karanlıklarına gömülerek  Neronlar, Firavunlar,Mossolini ve Fasist Hitler ve diğer kan içicilerin akibetleri ile aynı olacaktır ve zevalı de çok yakındır. Zalim ve işgalcı Çin, Mazlumlar  ve  onların savunucuları karşısında bir HİÇ’tirler. İşgalcı Çin döktüğü masum Müslüman Türklerin ve diğer insan Kardeşlerimizin kanında mutlaka boğulacaktır. Kutsal Doğu Türkistan bağımsızlık mücadelesi mutlaka Allah’ın izni ile başarılı olacak ve ayyıldızlı gökbayrak Doğu Türkistan semalarında mutlaka dalgalanacaktır. Allah Taala’nın  emri ilahisi  bu mübarek topraklarda tekrar hakim olacaktır. Sizler İSLAH HABER Ailesi olarak bu kutsal dava’nın birer  cesur savunucularısınız. Hakkın ve doğrunun  müdafiisiniz.İşgalcı Çin’in korkakca ve alçakça  tehditleri sizin bu uğurdaki çalışmalarınızın  çok değerli başarısının  bir kanıtı ve aynı zamanda Onur belgesidir.

Uygur Haber ve Araştırma Merkezi  ve Türkiye’de yaşayan Doğu Türkistan muhacirleri olarak sizleri  çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyor ve  minnet ve şükranlarımızı sunuyor ve Sizlerle gurur duyuyoruz.

Hür,Bağımsız ve Hakkın ve hukukun hakim olduğu DOĞU TÜRKİSTAN CUMHURİYETİ’nde mutlaka birlikte  olacağız . Doğu Türkistan’ın bin yıllık kutsal  sembol şehri,  Azizane Kaşgar’ın Eyidgah Cami’inde hep birlikte şukur namazı kılacağız ve şükün secdesine kapanacağız.  İNŞAALLAH.

Hakkın Vadettiği Günler  Belki Yarın –  Belki de Yarınlardan da yakındır.

Çalışmak bizden Tevfik Allah Talaa’dandır. ALLAH BİZ BİLEN

                                                                        Uygur Haber ve Araştırma Merkezi(UYHAM)

 

İşgalcı Çin’in alçakça ve korkakça tehditleri ile ilgili İSLAH HABER sitemizdeki  tüm gelişmeleri konu alan yazı’yı aşağıda bilgilerine sunuyoruz.

Çin yönetimi Islah Haber'i tehdit etti!

İSLAH HABER / HABER MERKEZİ

Komunist Çin Devleti, Müsluman Türkistanlılara sahip çıkan İslami haber sitelerini hedefe koydu. Bunlardan biri de 1 yıldır hedefte olan Islah Haber sitesi oldu.

İman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe de iman etmiş olamazsınız (Müslim – Tirmizî ) Hadis düsturuyla çıktığımız bu yolda, dünya Müslümanlarının dertleriyle dertlenmek gayesini aşılamak ve güzel çalışmalarını Türkiye’de ki okuyucularıyla buluşturan, başarılı haberler ile dünya Müslümanlarının sesi olmayı hedefleyen siteniz Islah Haber, Türkistan Müslümanlarının sesini duyurduğu için Çin yönetiminin saldırı tehdidi ile karşı karşıya.
Özellikle Arakan gibi birçoğumuzun ismini dahi duymadığı beldelerde yaşayan Müslümanların yaşadığı dramı, yaptığımız özel çalışmalar ve analizlerle Türkiye medyasında yer bulmasına ve gözler önüne sermemize vesile olduğumuz için sürekli şer güçler tarafından siber saldırıya uğramaktayız.
Geçen aylarda Suriye Devrimi başladığı günden bu yana da zalim Esed ve dünya emperyalistlerine karşı Suriye halkından yana bir yayın politikası sürdüren ıslahhaber.net Uluslararası hacker grubu ‘Anonymous’ tarafından hedefe konulmuş aylar süren bir saldırının hedefi olmuştuk.
Söz konusu tehdit sonrası sitemizin Genel Yayın Yönetmeni Haci Ali Doğan sitemize yönelik Çin tehdidi ile ilgili olarak “Müslümanların sesi olmaya devam edeceğiz” dedi. Doğan açıklamanın devamında, “Doğu Türkistan ile ilgili yaptığımız haberler üzerine yaklaşık 1 yıldır mail adresimize gelen tehditler, bizim sadece imanımızı ve Turkistan’lı kardeslerimize olan muhabbetimizi arttırmaktan öteye gitmedi. Buradan buna mukabil Müslümanların sesi olmayı sürdüreceğimize ve bu tehditlerden asla yılmayacağımızı da bilinmesini isteriz.” ifadelerine yer verdi.
İslam’a hizmet düsturuyla çıktığımız bu zorlu ve meşakkatli yolda bizleri destekleyen, aynı hisleri paylaşan tüm sevenlerimize kocaman teşekkür ediyoruz.

Allah’a çağıran, salih amelde bulunan ve: «Gerçekten ben müslümanlardanım» diyenden daha güzel sözlü kimdir? Fussilet 33
Sizden hayra davet eden, iyiliği emredip, kötülükten uzaklaştıran bir ümmet oluşsun. İşte kurtuluşa erenler onlardır. Ali İmran 104

 TÜRKLERİN VE  MÜSLÜMANLARIN   TARİHTE VE GÜNÜMÜZDEKİ  AZILI DÜŞMANLARI

Sitemize gönderilen mesajın Orijinali
Başlangıç tarihi: 王媛 <wanyujiao1205@gmail.com>
Tarih: 15 08 2016 10:25 (GMT+02:00)
Alıcı: ISLAH HABER <info@islahhaber.net>
Konu: Complaints: Hello! Within your site have links to the full article is open to spread terror extremist ideology, inciting people to participate in jihad, terrified, very uncomfortable, I hope it can be deleted, thank you!

Complaints: Hello! Within your site have links to the full article is open to spread terror extremist ideology, inciting people to participate in jihad, terrified, very uncomfortable, I hope it can be deleted, thank you!
1. the complaint reasons: access to the site found that the content of Muslims called on the people to join the jihad, calling God to give strength, people feel scared, uncomfortable, I hope you can delete
2. Complain: wanyujiao1205@gmail.com
3. Complaint Links:
http://www.islahhaber.net/turkistan-islam-cemaati-nden-yeni-video—-zafer-sadece-allah-tandir-4—53741.html
http://www.islahhaber.net/turkistan-islam-cemaati-nden-yeni-video—-cennet-asiklari-17—53846.html
http://www.islahhaber.net/haber/turkistan-islam-cemaati-nden-yeni-video—-cennet-asiklari-17–
http://islahhaber.net/Haber/turkistan-islam-cemaati-nden-yeni-video—-cennet-asiklari-17–

http://www.islahhaber.net/esed-in-korkulu-ruyasi-turkistan–islam–cemaati-53973.html
http://www.islahhaber.net/turkistan-islam-cemaati-nden-yeni-video—-tahil-silolari-nin-fethi—54093.html

http://www.islahhaber.net/suriye-de-guclenen-hareket–turkistan-islam-cemaati-54168.html
http://www.islahhaber.net/turkistan-islam-cemaati-nden-yeni-video—-cihad-cephelerinden-cagri-18–54998.html
http://www.islahhaber.net/turkistan-islam-cemaati—turkmen-dagi-nda-rejime-kan-kusturdu-65385.html

Kaynak : ISLAH HABER

Etiketler: » » » » » » »
Share
875 Kez Görüntülendi.